Curly Girl Method

Giv håret den rette styling til halloween

Det er snart halloween, og måske er du blandt dem, der har taget den hyggelige uhygge til dig – måske sammen med dine børn. Det kan være, hele familien går all in med udklædning og udsmykning både inde og ude, eller måske er det bare lidt hyggeligt at lave græskar-hoveder med lys i samt tage en heksehat på og nyde en mundfuld halloween-slik sammen …? Der er mange måder og niveauer at markere halloween på, og her hos CurlsForYou vil vi da også lige være lidt med på halloween-(u)hyggen …

For hvis du og/eller dit barn vil klædes ud til halloween og have sat håret, så det passer til stilen, er der produkter at finde hos os, som måske kan hjælpe det rette udtryk på vej. Derfor vil vi i det følgende komme med nogle bud på produkter, du kan bruge til dit hår, så det kommer til at komplementere dit kostume og får det bedste frem i hele dit outfit – på en Curly Girl-venlig måde. Så uanset om du har kort eller langt, krøllet eller glat hår, håber vi, at vi her kan være med til at give lidt inspiration til den helt perfekte halloween-hårstyling – med produkter, der kun vil dit hår det bedste.

Er du og familien med på halloween?

Har du børn, der glæder sig til at komme ud i det helt rigtige halloween-outfit og rasle ”slik eller ballade” i hele nabolaget? Måske er det et lille, sødt græskar, du sender afsted, en kvik heks, en farlig zombie, et skræmmende spøgelse eller noget helt femte? Halloween er efterhånden blevet lige så stor en ting herhjemme som fastelavn – hvis ikke større. Og der er bare noget med den der hyggelige uhygge – eller uhygge for sjov, der kan samle store og små i form af mere eller mindre skræmmende og vilde udklædninger og udsmykninger i haver og stuer rundtomkring.

Og børnene har taget trick or treat-fænomenet til sig og går gladelig udklædt ud i flok i mørket hen mod aften for at skrabe slik sammen. Og måske synes de voksne også, det er sjovt at klæde sig ud og se uhyggeligt skøre eller skræmmende ud, når de åbner døren for de forventningsfulde børn …? Så halloween kan være for alle aldre og kan samle familien til fælles aktiviteter op til halloween og på selve dagen.

Gør håret klar til Trick or Treat

Men hvad skal man nu være til halloween – og hvordan skal håret sidde til udklædningen? En populær udklædning til halloween er vel nok zombie. En udklædning, der levner plads til fantasi og mulighed for at stikke lidt ud i flere retninger. Til en sådan udklædning kan håret også tage sig ud på mange fantasifulde måder, uanset hvor kort eller langt det er. Måske skal der noget farve til, måske noget hold og ”ballade”. Hvis du vil prøve nogle i øvrigt flotte hårfarver, der virker som en gel, og som blot kan vaskes ud med shampoo efterfølgende, kan du tage et kig på Curlsmiths Hair Makeup, der findes i flere farver og måske også kan være interessante til andre udklædninger som for eksempel en heks.

En heks, zombie eller andre karakterer kan også, uanset om håret er langt eller kort, have en stor, uglet hår-plamage på hovedet – eller med andre ord et hår, der står ud til alle sider og har et godt hold. Til det kan Bounce Curls Alcohol-Free HairSpray være en hjælp, idet den har et hold, der minder om det, man kan få fra en hårlak. Skal det være en lidt anden slags hold, der er mere fleksibelt og giver plads til at ”modellere” med håret, kan saltvandssprayen fra Curl Keeper måske være den rette for dig. Den er god til at give, måske især de korte frisurer, et rigtigt ”strand-look”, der sagtens kan overføres til en værdig halloween-udklædning.

Brug hårpynt til at få den helt rette frisure til udklædningen

Det kan også være, du mangler et bestemt stykke hårpynt eller noget hårtilbehør, du kan bruge til at få frisuren til at spille og passe ordentligt til din udklædning? Da kan du se, om der er noget her på siden, du kan bruge – vi har lidt af hvert at vælge mellem. Om det skal være en flot hårklemme i grøn til at sætte heksens hår flot op med, en i dyb rød til den drabeligt smukke vampyrinde, praktiske Root Clips eller hårnåle til at holde totter af hår på plads de rette steder, eller måske nogle Puff Cuff til at sætte hestehalen eller rottehalerne helt rigtigt op med.

Så uanset om du eller børnene stiler efter en aften som heks, vampyr, zombie, killer clown eller andre udklædninger, hvor håret også gerne skal styles op til ballade, kan du sikkert finde produkter og tilbehør her hos CurlsForYou, der kan hjælpe frisuren på rette vej – uden at gøre skade på håret. For alle produkter, du finder hos os, er Curly Girl-venlige og derfor ordentlige at bruge til håret – også til den krøllede type. Det kan også være, du skal have en ”pænt siddende” frisure og blot lige mangler et sidste lille touch af magi i håret, nu det er halloween? Da må Witch I Love Your Hair Magic Mist være den helt rette stemnings-spray for dig.

Husk at pleje håret godt, når det skal have renset produkter ud efter halloween

Efter en herlig halloween-aften, hvor der har været gang i udklædning og hårstyling med masser af styling-produkter, er det en god ide at give lokkerne lidt ekstra omsorg, når det er blevet tid at vaske dem igen. Først og fremmest selvfølgelig med en god og nærende shampoo og en plejende balsam. Er det dine børns hår, der skal vaskes, kan du se på Curly Star-serien fra Pretty Curly Girl – en børnevenlig serie, hvor du kan få produkterne både med og uden parfume.

Men der er mange gode low-poos og balsammer at vælge mellem for hele familien her hos CurlsForYou, og vil du forkæle og pleje dit eller børnenes hår lidt ekstra, kan du med fordel gøre brug af en hårkur. Det vil lokkerne med garanti sætte pris på efter at have været sat op til skæg og ballade. Så husk at tage dig godt af dit hår, ikke mindst hvis du har krøller. Men først og fremmest må du have god fornøjelse med at sætte det op til den helt perfekte frisure til dit halloween-outfit, og vi ønsker dig og familien en skøn og hårrejsende halloween-aften – med masser af slik og ballade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Krævede felter er markeret med *