Kinky-Curly

Hårprodukterne fra Kinky-Curly er lavet til alle kvinder, mænd og børn med tykt, tørt og kruset hår, som ønsker et sundere, mere medgørligt hår med et mere veldefineret krøllemønster. Kinky-Curlys hårpleje til krøller er lavet både til dig med stort, bølget hår og tætte spiralkrøller, men også til alle hårtyper derimellem.

Brandet Kinky-Curly laver hårpleje og stylingprodukter til krøller – og har gjort det i rigtig mange år. Deres hårprodukter er meget næringsrige og koncentrerede, og alligevel fedter eller tynger de aldrig håret ned. Kinky-Curly reducerer frizz, tilfører rigtig meget fugt og giver dit hår et veldefineret look og en smuk glans.

Tanken bag Kinky-Curlys hår-filosofi er, at de ønsker at udvikle hårprodukter til alle typer krøller, som både giver synlige resultater og samtidig er supernærende for dit hår og kun tilfører de bedste ingredienser af høj kvalitet med naturlig oprindelse, som både fugter og styrker håret. Samtidig vil de hjælpe alle med krøller til at elske deres fantastiske hår.

Home / Kinky Curly

Showing all 2 results

Kinky-Curly Original Curling Custard

295,00 DKK
 • SEK: 462,06SEK
 • EUR: €39,53
 • Skøn og naturlig styling-gel til alle slags krøller
 • Er fugtgivende og giver håret glans og hold – og krøllerne definition
 • Indeholder bl.a. padderok, brændenælde og marshmallow-rod
 • Hjælper med at få hårets naturlige krøllemønster frem
 • Size: 236 ml
Læs mere

Kinky-Curly Knot Today

259,00 DKK
 • SEK: 405,67SEK
 • EUR: €34,71
 • Fugtgivende balsam, der både kan bruges som plejebalsam og leave-in
 • Er en god detangler og gør håret blødt og medgørligt
 • Indeholder bl.a. mango-ekstrakt og marshmallow-rod
 • Kan bruges til såvel fine bølger som tætte krøller
 • Size: 236 ml
Add to basket

Naturlig hårpleje

Lad dig ikke snyde af den meget farverige og flotte indpakning. Der er her tale om et meget fint, rent og naturligt produkt – uden kunstige tilsætningsstoffer. Kinky-Curly lever op til deres motto om at ’Go Natural’ – altså ’bliv naturlig’ i betydningen ’giv dit hår naturlig pleje’.

Giv dit krøllede hår den allerbedste hårpleje, som kun indeholder de allerbedste ingredienser af naturlig oprindelse. Med hårprodukter til krøller fra Kinky-Curly skaber du en styling-rutine, som definerer dine krøller samtidig med, at dit hår tilføres næring og fugt.

Produkterne indeholder ingen skadelige stoffer. De indeholder dog konserveringsmiddel, som forhindrer, at produkterne danner mug og udvikler bakterier. Det betyder, at Kinky-Curlys hårplejeprodukter er milde mod håret og trygt kan bruges af enhver med krøller, som ønsker et sundere hår – helt naturligt.

Fremelsk dine naturlige krøller og bølger

Kinky-Curly opfordrer til, at du passer ekstra godt på dit krøllede hår, når du vil have, at det skal blive langt, sundt og smukt. De anbefaler, at du trækker stikket – på din hårtørrer og dit glattejern – og lader dit hår udleve sit fulde potentiale ’au natural’. Dit hår er allermest naturligt, når du manipulerer så lidt som muligt med det.

Kinky-Curly passer perfekt i denne rutine med deres rene, naturbaserede hårprodukter til krøller. Deres hårprodukter er lavet til at give hold og fremhæve dit hårs naturlige krøllemønster uden at udtørre håret. Derudover beskytter hårprodukterne også mod udefrakommende slitage på håret. Produkterne er udviklet til at finde og fremhæve det naturlige krølle- eller bølgemønster, som dit hår allerede har. Det vil altså ikke trylle fladt hår om til gyldne slangekrøller, men det vil til gengæld hjælpe dit hår til at finde dets optimale, sundeste form, så det frit kan udleve sit krøllepotentiale.

Kinky-Curly – godkendte produkter efter Curly Girl-metoden

Kinky-Curly danser efter alle Curly Girl-kunstens regler og lever op til ethvert krav, en krølhåret kan stille til sine plejeprodukter. Her får du i sandhed produkter, som hjælper dine krøller naturligt på vej.

Alle Kinky-Curly-produkter er derfor:

 • uden plastik
 • uden alkohol
 • uden silikone
 • uden petroleum
 • uden parabener
 • uden plastik
 • uden voks
 • uden mineralolie
 • uden carbomer
 • aldrig testet på dyr.

Mangler du en ny krølle-gel eller en god, nærende leave-in-balsam, kan du trygt stole på, at du ikke behøver at frygte noget, når du kigger i retning af Kinky-Curlys hårprodukter for at se, om de indeholder stoffer, som ikke hører hjemme i Curly Girl-rutinen. Alle deres produkter er nemlig rene naturprodukter til krøller, som giver dit hår sund og nærende pleje uden skadelig kemi.

Hele teamet bag Kinky-Curly ønsker, at du skal elske og fremelske dit bølgede eller krøllede hår. Bruger du Kinky-Curlys hårprodukter, får du allermest ud af dem, når du bruger dem sammen. De er nemlig udviklet og fremstillet til at supplere hinanden.

Hårtip: Prøv den originale Kinky-Curly Original Curling Custard, som giver dine krøller glans og definition. Krølle-gelen fremhæver dit optimale og naturlige krøllemønster samtidig med, at den reducerer krus. Denne gel er også helt unik, idet den indeholder fugtgivende ingredienser, så den både fugter og styler på samme tid. Det kan redde mange mindre gode hårdage.

Køb Kinky-Curly her på shoppen

Vi er vilde med Kinky-Curly hos CurlsForYou. Derfor har vi et skønt udvalg af deres populære og topsælgende produkter her på shoppen. Hårprodukterne fra Kinky-Curly har været favoritprodukter blandt rigtig mange kvinder, mænd og børn med krøller i mere end 12 år. I dag er det stadig et af de hotteste brands inden for Curly Girl-universet, da de konstant udvikler nye, spændende produkter, der fungerer så godt, at de kan bevare deres position i toppen af krølle-pyramiden.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Kinky-Curly er noget for dig og din hårtype, så må du meget gerne kontakte os hos CurlsForYou. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan få noget inspiration til, hvilken pleje der vil være det helt rigtige match til dine og dine krøllers behov.

Husk, at vi giver fragten GRATIS i Danmark, når du bestiller for mere end 599 kr.