Curly Girl Method

Innersense – Sådan styler du dine krøller med produkterne

Se hvordan Maja styler sine krøller med Innersense produkter

Trin 1 (efter hårvask)

Jeg bruger her Innersense – Sweet Spirit Leave-In Conditioner, der er fugtgivende og giver glans i krøllerne. Jeg benytter den i hele håret. Som bonus har den en lækker frisk duft fra urter og blomsteressens.

Trin 2

Her bruger jeg Innersense – Quiet Calm Curl Control, der er en lækker stylingcreme, der giver definerede krøller. Dette cruncher jeg fra spidserne og opad i resten af håret så det er godt fordelt.

Trin 3

Til at give noget hold og struktur i krøllerne bruger jeg denne Innersense – I Create Lift Volumizing Foam. Det er en lækker skum som også bidrager til volumen. Jeg scruncher denne op i håret og sørger også for at komme helt ned til rødderne.

Trin 4

Til sidst, efter føntørren bruger jeg denne Innersense – I Create Shine der er en styling serum. Jeg krammer den ind i håret for at modvirke krus og tilføje glans.

Og så er der ellers bare de lækreste og tætte krøller nogensinde!

Se hvordan Mette vasker og styler sine krøller med Innersense produkter

Trin 1

Håret skal gøres først vådt og derefter påførte jeg Innersense – Detox Hair Mask fra rødder til spidserne. Kuren fik lov at sidde i mit hår i 5 minutter inden jeg skyllede håret meget grundigt. Efterfølgende vaskede jeg håret med en low-poo og brugte conditioner.

Trin 2

Efter hårvasken var over, fik håret lidt mere kærlighed med Innersense – Sweet Spirit Leave In Conditioner, sprayede den godt ud i håret og kørte lige en bred kam gennem håret for at være sikker på produktet kom godt ud i håret.

Trin 3

Styling i fokus og Innersense – Serenity Smoothing Cream er et mega lækkert produkter som virkelig understøtter at skabe det bedste resultat for dine smukke krøller. Den giver frugt og reducere krus i håret uden at det kommer til at føles tungt. Cremen ud i håndfladerne og påført derefter det i hår med bedende hænder og endnu en gang kom der lige en bred kam gennem.

Trin 4

KRAM KRAM KRAM! Kram krøllerne frem og hvis jeg ikke føler håret føles ”vådt” nok får det lige en omgang vand med CurlsForYou Mist Spray Bottle, inden jeg så påfører min ny absolut YNDLINGS foam nemlig Innersense – I Create Lift Volumizing Foam. Den påfører jeg stille og roligt mens jeg krammer mine krøller op samtidigt.

Trin 5

Tørretid og tålmodighed. Så den tid til at tørre krøllerne og ville lyve hvis jeg sagde det var min favorit tid, fordi det tager tid. MEN med laveste styrke og laveste temperatur får jeg de smukkeste krøller frem og hver gang jeg er færdig med tørretiden, kan jeg se at tiden hele processen tog, både detox, vask, styling og tørretiden var det hele værd.


Smukkeste krøller til dato med Innersense vidunderlige produkter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Krævede felter er markeret med *