Curly Girl Method

Curly Secret – sådan bruger du produkterne

Curly Secret blog billede

Før og efter vask og styling med Curly Secret.

Camillas rutine med Curly Secret:

Camillas vigtigste tip til et succesfuldt resultat:

Når håret gøres vådt, er det vigtigt det er helt vådt. Ikke bare lidt og næsten vådt, men gennemfugtet af vandet. Det vil have en afgørende betydning for dit resultat efter styling.

Håret skal se ud som det sidste billede, før det er gennemfugtet.

Hårvask og pleje:

Jeg vasker altid håret 2 gange. 1. gang jeg vasker, bliver hårstråene renset i bund for skidt, snavs og rest produkter. 2. gang jeg vasker får håret en lethed du ikke kan opnå ved den 1. vask. Følelsen af et helt rent hår kommer frem her, da shampoo’en vil skumme lækkert op her. Først når håret er RENT, skummer det godt op. Jeg synes denne lethed samt renhed af håret, har en kæmpe betydning for mit slutresultat.

Efter vask tilfører jeg en god mængde reparing hair mask til et fugtigt hår, omkring 2×5 kr eller til du føler håret er godt mættet. Jeg sparer ikke på denne maske, da jeg synes den gennemfugter rigtig godt, og i et gennemfugtet hår, kommer resultaterne virkelig frem.

Masken lader jeg sidde i 10-15 minutter og skyller herefter ud med rent vand.

Til sidst lukkes hårstrået med ”Bye bye knots conditioner” som er en balsam, vi med langt hår kan forstå! Den tager virkelig alle knuder og håret kan nemt ”redes” igennem med fingrene i badet.

C162168E-3ABC-4A8C-B9FE-A83C8485A848-338x600
IMG_6782-300x400

Styling med gel og foam:

I det driv våde hår tilfører jeg ca en 5 kr størrelse ”Hydrating styling jelly” fra Curly secret. Jeg fordeler det i hele håret og tilfører evt ekstra hvis jeg synes jeg ikke når hele vejen rundt.

Jeg sprayer undervejs med mist flasken fra curlsforyou, så jeg er sikker på at mit hår er vådt nok til, at krøllerne forbliver samlet og håret føles vådt. Når du squezzer håret kan du høre dert er meget vådt og det drypper måske også – så er du på vej.

Denne gel sørger for et let hold i håret samt definerede og holdbare krøller.

Efterfølgende har jeg brugt ”volumizing curl foam” fra curly secret. Jeg synes den er uundværlig hvis man ønsker cast i håret og meget definerede krøller i sidste ende. Jeg tilfører ca 3 pump ad gangen og påfører det håret med helt flad hånd. Undgå at piske for meget op i håret så det frizzer eller du ødelægger definitionen af krøllerne.

Efterfølgende krammes håret op meget forsigtigt og duffuses straks efter ved lav/middel varme samt hastighed til det er 100 % tørt! Efterfølgende klapper jeg ”casten”/det stive ud af håret. Undgå at pille for meget rundt i det.

IMG_6808-450x600

Leas styling med produkterne fra Curly Secret

Lea har brugt Botonite Clay fra Curly Secret til at rense håret med. 
Rensen skal blandes op med vand eller æblecidereddike og derefter masseres godt ind i håret, hvor den skal sidde og virke, for at fjerne produktrester og snavs.

Derefter er håret klar til at modtage de plejende ingredienser fra hårkuren, Reparing Hair Mask. Masken fordeles godt i håret og skal blive siddende i håret i ca. 10 min.

Efter du har vasket hårkuren ud, kan du med fordel, anvende en balsam, til at lukke dine hårstrø, så håret beholder fugten og de nærende ingredienser i hårstråene.

Lea slutter af med at style hendes hår, med Volumizing Curl Foam. Hun fordeler den godt i hendes hår og krammer derefter godt op i krøllerne og vupti lækre krøller de næste mange dage. 

Se hvordan Camilla og Lea er kommet frem til deres resultater i nedenstående videoer