Tropikalbliss

Drømmer du om at lade dine krøller udtrykke sig frit, og ønsker du virkeligt glansfulde krøller, som ser sunde ud? Så tag et dyk ned i vores store udvalg af økologiske hårplejeprodukter fra tropikalbliss. Som navnet indikerer, er her tale om en sand tropisk sanseoplevelse i form af super velduftende produkter. Oplev duften af mango, ananas eller mint, samtidig med at du renser, fugter, plejer og styler dit hår.

Tropikalbliss er passionerede omkring krøller. Formålet med brandet tropikalbliss er netop at give alle former for krøller fri mulighed for at sno sig og udtrykke deres optimale krøllemønster. Det giver tropikalbliss dig med high-end hårpleje, som er produceret af certificerede økologiske ingredienser. Deres hårmasker, balsam og stylingprodukter til krøllet hår er effektive og kraftfulde. Indholdet af naturlige ingredienser mærkes også i produkternes tekstur, som nogle gange er mindre lind. Men fortvivl ikke. Hårplejeprodukterne fra tropikalbliss efterlader ikke klumper i dit hår.

Vil du gerne vide nøjagtigt, hvilke ingredienser du tilfører dit hår? Hos CurlsForYou sætter vi stor pris på, at tropikalbliss er meget åbne omkring ingredienserne i deres produkter. På hjemmesiden og produktemballagen leverer tropikalbliss nøjagtige og informerende ingredienslister.

Home / tropikal bliss

Showing all 2 results

Show sidebar

tropikal bliss – Yuzu Meringue Hair Butter

kr.120,00
 • Balsam med en plejende, blødgørende og fugtgivende effekt
 • Tilfører glans og fugt til krøllet hår
 • Indeholder kakaosmør, Yuzu-olie og avokadoolie
 • Can be used in both wet and dry hair
 • Velegnet til Curly Girl-metoden.
 • Størrelse: 325 ml.
 • Vi lader tropikal bliss udgå af vores sortiment, derfor lavere pris.
Læs mere

tropikal bliss – Pomegranate Hair Milk

kr.100,00
 • Virker blødgørende og plejende på krøllet hår
 • Tilfører fugt til både hovedbund, hårrødder og hårspidser
 • Udviklet særligt til krøllet hår
 • Indeholder blandt andet granatæble og hibiscusolier
 • Særligt velegnet til Curly Girl-metoden
 • Størrelse: 325 ml
 • Vi lader tropikal bliss udgå af vores sortiment, derfor lavere pris.
Add to basket

Økologisk hårpleje giver naturligt sundt hår

Få genoprettet dit hårs naturlige, sunde balance med hårpleje, der er produceret med certificerede økologiske ingredienser. Tropikalbliss er brandet, som dedikeret fremstiller lækre, hurtigtvirkende hårpleje til krøllet hår af alle typer, og som er baseret på de absolut bedste kvalitetsingredienser. Produkterne udnytter naturens kræfter, hvor du får hårvitaminer fra superfood, glansfuldt og blødt hår med kakaosmør og volumen med yuzuolie.

Alt i alt er deres produkter virkelig lækre. Der findes et tropikalbliss-produkt til enhver udfordring, du kan opleve som krølhåret.

Al økologisk hårpleje fra tropikalbliss er garanteret:

 • Økologisk certificeret
 • Sulfatfri
 • Cruelty free – ikke testet på dyr
 • Parabenefri
 • 100 % vegansk
 • With environmentally friendly preservation
 • Ingen kunstig farve
 • Kun tilsat naturlig duft.

Tropikalbliss til alle typer krøller

Vore skønne samling af tropikalbliss her hos CurlsForYou rummer både essentielle produkter til vaskedage samt produkter, som er særligt velegnede til daglig brug. Du kan således finde skånsom shampoo, shineserum, langtidsvirkende leave-in, fugtgivende mist, hovedbundsolie og detox-rens for blot at nævne nogle. Produkterne er egnede til alle typer af krøllet hår. Du kan altså få glæde af tropikalbliss’ naturlige nærende egenskaber, både hvis du har lette bølger, store, bløde krøller og små snoede proptrækkerkrøller.

Hvilket produkt, du skal vælge, afhænger af, hvad dine krøller har mest brug for. Er det fugt eller protein? Har du lav- eller højporøst hår? Og er din hovedbund tilstrækkeligt plejet? For at finde ud af det, kan du evt. starte med at lave the stretch test, som viser, om dit hår mest mangler protein eller fugt.

Hvis du har højporøst hår, som har svært ved at holde på fugten, kan du fx forsegle de fugtgivende ingredienser, du har tilført håret, med Yuzu Meringue Hair Butter, som får håret til at føles blødt og glansfuldt. Søger du et produkt, som giver langvarig fugt og er rigtig godt til at genopfriske krøllerne, når det ikke er vaskedag, så vil du elske den definition og frizz-kontrol, som Pineapple Juice Moisture Mist giver dine krøllede lokker.

Pleje til hovedbunden fra tropikalbliss

En velplejet hovedbund er en sund og behagelig hovedbund. Og din hovedbunds tilstand har faktisk større betydning for dit hårs sundhed, end du måske går rundt og tror. Vi har ofte tendens til at være meget fokuserede på at pleje og beskytte selve vores hår og særligt spidserne. Det er også vigtigt. Lad os skynde os at pointere det: Bliv ved med at pleje dine krøllede lokker.

Men ikke alle er klar over eller tænker over, at de ved at rense og fugte hovedbunden jævnligt giver deres hår den bedste start på livet. Derved får du endnu sundere og stærkere hår ved at pleje og rense din hovedbund. Vær fx ikke bange for at påføre Coconut Mint Curl Detox i hovedbunden også. Foruden lavaler, der renser håret, indeholder den også superfoods som kål og spinat, der tilfører hår og hovedbund vitaminer. Du kan øge dens godtgørende effekt for hovedbunden ved at massere den ind med vores hovedbundsmassage-børste. Slut af med at tilføre hovedbunden en omgang Virgin Mojito Scalp Oil, som nærer en tør hovedbund og fremmer hårvæksten.

Shop tropical bliss hos CurlsForYou!

Hos CurlsForYou har vi et stort, skønt og håndplukket udvalg af økologisk hårpleje fra tropikalbliss, som vi er sikre på, at du vil elske at give dit hår. Dine krøller fortjener den optimale pleje for at kunne leve frit og svinge sig i de smukkeste krøllekonturer. Det kan du få med tropikalbliss, som er særligt udviklet til at give krøllet og bølget hår den bedst mulige pleje.

Find din nye hårplejefavorit hos CurlsForYou. Og brænd endelig ikke inde med spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om ift. produkterne på vores webshop. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som er dybt passionerede omkring The Curly Girl-method og gerne vejleder dig til at finde det helt rigtige hårpleje og tilbehør, der matcher dit hårs behov.

Og husk, at når du bestiller for mere end 599 DKK hos CurlsForYou, får du leveret produkterne gratis i Danmark. CurlsForYou ønsker dig en inspirerende shopping i vores online krølleunivers.