Tropikalbliss

Drømmer du om at lade dine krøller udtrykke sig frit, og ønsker du virkeligt glansfulde krøller, som ser sunde ud? Så tag et dyk ned i vores store udvalg af økologiske hårplejeprodukter fra tropikalbliss. Som navnet indikerer, er her tale om en sand tropisk sanseoplevelse i form af super velduftende produkter. Oplev duften af mango, ananas eller mint, samtidig med at du renser, fugter, plejer og styler dit hår.

Tropikalbliss er passionerede omkring krøller. Formålet med brandet tropikalbliss er netop at give alle former for krøller fri mulighed for at sno sig og udtrykke deres optimale krøllemønster. Det giver tropikalbliss dig med high-end hårpleje, som er produceret af certificerede økologiske ingredienser. Deres hårmasker, balsam og stylingprodukter til krøllet hår er effektive og kraftfulde. Indholdet af naturlige ingredienser mærkes også i produkternes tekstur, som nogle gange er mindre lind. Men fortvivl ikke. Hårplejeprodukterne fra tropikalbliss efterlader ikke klumper i dit hår.

Vil du gerne vide nøjagtigt, hvilke ingredienser du tilfører dit hår? Hos CurlsForYou sætter vi stor pris på, at tropikalbliss er meget åbne omkring ingredienserne i deres produkter. På hjemmesiden og produktemballagen leverer tropikalbliss nøjagtige og informerende ingredienslister.

Hjem / tropikal bliss

Viser alle 12 resultater

Sorter

tropikal bliss – Marshmallow Melt Mask

229,00 DKK
 • SEK: 311.92kr.
 • EUR: €30.80
tropikal bliss - Marshmallow Melt Mask er en tyk og cremet hårmaske der er fyldt med næringsrige olier og frugtekstrakter, herunder nærende sheasmør, glat skumfiduserot og befæstende ceramider for at hjælpe selv de tørstigste krøller. Den hjælper med at gendanne, vedligeholde og låse fugt ind. Den er perfekt til alle hårtyper; især dem med tørt, krøllet eller tætte krøller (coils). Størrelse 350 ml. Indeholder: Fugt og Protein

tropikal bliss – Banana Smoothie Conditioner

150,00 DKK
 • SEK: 204.31kr.
 • EUR: €20.17
tropikal bliss - Banana Smoothie Conditioner er en pleje balsam. Intet kan ødelægge en god krølldag hurtigere end tørhed og krus. Det er her Banana Smoothie Conditioner kommer ind! Denne cremede, næringsrige balsam giver dyb fugt, beskytter dit hår mod splittede ender og efterlader dit hår blødt og ser sundt ud. Formuleret til alle hårtyper Størrelse: 325 ml.

tropikalbliss – Lime Zest Curling Jelly

189,00 DKK
 • SEK: 257.44kr.
 • EUR: €25.42
tropikalbliss - Lime Zest Curling Jelly. Hvis du leder efter overdådig krølledefinition er denne lige noget for dig. Den vil smelte ind i dit hår og give dig den bedste krølledefinition, minimere krus og styre de små hår der stritter. Den er lavet på plejende olier såsom maacadamia, kokos og bergamot og efterlade dit hår gennemfugtet, blødt og skinnende. Indeholder fugt og protein. Størrelse 266 ml.

tropikalbliss – Lime Zest Leave-In Milk

179,00 DKK
 • SEK: 243.81kr.
 • EUR: €24.07
tropikalbliss - Lime Zest Leave-In Milk er en let leave-in balsam, der med det samme gør håret blødt og lettere at styre. Den er fyldt med nærende og naturlige ingredienser, der hjælper med at forsegle fugten i håret , definere krøllerne og tæmme krus og små hårtotter. Den er et "must have" i din daglige hårplejerutine. Indeholder fugt. Størrelse: 266 ml.

tropikal bliss – Grapefruit Watermelon Shampoo

150,00 DKK
 • SEK: 204.31kr.
 • EUR: €20.17
tropikal bliss - Grapefruit Watermelon Shampoo er en sulfatfri shampoo (low-poo) formuleret med en blanding af nærende olier for at fugte og øge glansen, mens du forsigtigt løfter urenheder væk. Det fjerner ikke dine krøller naturlige olier, og det hjælper også med at styrke hår og reducere brud, når du bruger det med Banana Smoothie Conditioner Størrelse: 325 ml.

tropikal bliss – Pineapple Juice Moisture Mist

150,00 DKK
 • SEK: 204.31kr.
 • EUR: €20.17
tropikal bliss - Pineapple Juice Moisture Mist er formuleret med næringsrige guava- og maracujaolier for at blødgøre hårsække og give en naturlig glans. Denne curl-opfrisker giver langvarig fugt, hjælper med at reducere krus og omdefinere dine krøller. Krøller forvandles fra tør og sprød til øjeblikkeligt blødgjort med en spritz. Størrelse: 325 ml

tropikal bliss – Virgin Mojito Scalp Oil

150,00 DKK
 • SEK: 204.31kr.
 • EUR: €20.17
Virgin Mojito Scalp Oil er en næringsrig hår- og hovedbundsbehandling, der hjælper med at reducere brud, overdreven udgydelse, nærer den tørre hovedbund og fremmer sund hårvækst. Denne koncentrerede blanding er lavet med basilikum, figenkaktus og chaulmoogra olie. Størrelse: 177 ml.

tropikalbliss – Lime Zest Anti-Breakage Shine Serum

179,00 DKK
 • SEK: 243.81kr.
 • EUR: €24.07
tropikalbliss - Lime Zest Anti-Breakage Shine Serum er en serum der giver sund hårvækst, mindsker at håret fælder og plejer hovedbunden. Den giver skadet hår sin naturlige glans tilbage. Plejende kokos-, bergomot- og lemonolier hjælper med at styrke og fugte dine hårstå. Kan bruges på tre forskellige måder; som en forseglende olie, som en varm oliebehandling eller som en hårkur sammen med Marshmellow Melt Mask. Størrelse 150 ml.

tropikalbliss – Lime Zest Curl Smoothie

179,00 DKK
 • SEK: 243.81kr.
 • EUR: €24.07
tropikalbliss - Lime Zest Curl Smoothie er en krøllecreme der tilfører fugt samt definere krøllerne for at efterlade dem "bouncy", definerede og bløde. Lime Zest Curl Smoothie beskytter håret mod brud, fugtmangel og krus. Den er lavet med fair trade olivenolie, som tilfører håret styrke mens kokosolie beskytter og tilfører glans til hår og krøller. Indeholder fugt. Størrelse 266 ml.

tropikal bliss – Yuzu Meringue Hair Butter

150,00 DKK
 • SEK: 204.31kr.
 • EUR: €20.17
Denne balsam er lavet med Yuzu-olie, kakaosmør og avocadoolie, der blødgør kraftigt, forsegler fugt og tilføjer glans til tørt og tørstigt hår. Størrelse: 325 ml.

tropikal bliss – Coconut Mint Curl Detox

169,00 DKK
 • SEK: 230.19kr.
 • EUR: €22.73
Sig hej til strålende sunde krøller med vores Coconut Mint Curl Detox specielt formuleret til at styrke hår og reducere brud. Vores unikke mudderformel indeholder mynteolie, marokkansk lava og bananfrugtpulver for forsigtigt at rense og opfriske krøller, ved at bringe glans, definition og vitalitet til hver hårstreng. Superfood med grønkål og spinat bringer også de meget nødvendige vitaminer til dine krøller! Størrelse: (Der står 500 g. på bøtterne men ren produktvægt inkl. bøtte er omkring 260 g) OBS: Dette er en pulver der skal opblandes med vand som beskrevet i anvendelsen.

tropikal bliss – Pomegranate Hair Milk

135,00 DKK
 • SEK: 183.88kr.
 • EUR: €18.15
tropikal bliss - Pomegranate Hair Milk Fugter dit hår fra rødder til ende, hvilket giver dig blød og naturlig smukke krøller. Beriget med søde granatæble- og hibiscusolier. Størrelse: 325 ml

Økologisk hårpleje giver naturligt sundt hår

Få genoprettet dit hårs naturlige, sunde balance med hårpleje, der er produceret med certificerede økologiske ingredienser. Tropikalbliss er brandet, som dedikeret fremstiller lækre, hurtigtvirkende hårpleje til krøllet hår af alle typer, og som er baseret på de absolut bedste kvalitetsingredienser. Produkterne udnytter naturens kræfter, hvor du får hårvitaminer fra superfood, glansfuldt og blødt hår med kakaosmør og volumen med yuzuolie.

Alt i alt er deres produkter virkelig lækre. Der findes et tropikalbliss-produkt til enhver udfordring, du kan opleve som krølhåret.

Al økologisk hårpleje fra tropikalbliss er garanteret:

 • Økologisk certificeret
 • Sulfatfri
 • Cruelty free – ikke testet på dyr
 • Parabenefri
 • 100 % vegansk
 • Med miljøvenlig konservering
 • Ingen kunstig farve
 • Kun tilsat naturlig duft.

Tropikalbliss til alle typer krøller

Vore skønne samling af tropikalbliss her hos CurlsForYou rummer både essentielle produkter til vaskedage samt produkter, som er særligt velegnede til daglig brug. Du kan således finde skånsom shampoo, shineserum, langtidsvirkende leave-in, fugtgivende mist, hovedbundsolie og detox-rens for blot at nævne nogle. Produkterne er egnede til alle typer af krøllet hår. Du kan altså få glæde af tropikalbliss’ naturlige nærende egenskaber, både hvis du har lette bølger, store, bløde krøller og små snoede proptrækkerkrøller.

Hvilket produkt, du skal vælge, afhænger af, hvad dine krøller har mest brug for. Er det fugt eller protein? Har du lav- eller højporøst hår? Og er din hovedbund tilstrækkeligt plejet? For at finde ud af det, kan du evt. starte med at lave stræktesten, som viser, om dit hår mest mangler protein eller fugt.

Hvis du har højporøst hår, som har svært ved at holde på fugten, kan du fx forsegle de fugtgivende ingredienser, du har tilført håret, med Yuzu Meringue Hair Butter, som får håret til at føles blødt og glansfuldt. Søger du et produkt, som giver langvarig fugt og er rigtig godt til at genopfriske krøllerne, når det ikke er vaskedag, så vil du elske den definition og frizz-kontrol, som Pineapple Juice Moisture Mist giver dine krøllede lokker.

Pleje til hovedbunden fra tropikalbliss

En velplejet hovedbund er en sund og behagelig hovedbund. Og din hovedbunds tilstand har faktisk større betydning for dit hårs sundhed, end du måske går rundt og tror. Vi har ofte tendens til at være meget fokuserede på at pleje og beskytte selve vores hår og særligt spidserne. Det er også vigtigt. Lad os skynde os at pointere det: Bliv ved med at pleje dine krøllede lokker.

Men ikke alle er klar over eller tænker over, at de ved at rense og fugte hovedbunden jævnligt giver deres hår den bedste start på livet. Derved får du endnu sundere og stærkere hår ved at pleje og rense din hovedbund. Vær fx ikke bange for at påføre Coconut Mint Curl Detox i hovedbunden også. Foruden lavaler, der renser håret, indeholder den også superfoods som kål og spinat, der tilfører hår og hovedbund vitaminer. Du kan øge dens godtgørende effekt for hovedbunden ved at massere den ind med vores hovedbundsmassage-børste. Slut af med at tilføre hovedbunden en omgang Virgin Mojito Scalp Oil, som nærer en tør hovedbund og fremmer hårvæksten.

Shop tropical bliss hos CurlsForYou!

Hos CurlsForYou har vi et stort, skønt og håndplukket udvalg af økologisk hårpleje fra tropikalbliss, som vi er sikre på, at du vil elske at give dit hår. Dine krøller fortjener den optimale pleje for at kunne leve frit og svinge sig i de smukkeste krøllekonturer. Det kan du få med tropikalbliss, som er særligt udviklet til at give krøllet og bølget hår den bedst mulige pleje.

Find din nye hårplejefavorit hos CurlsForYou. Og brænd endelig ikke inde med spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om ift. produkterne på vores webshop. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som er dybt passionerede omkring Curly Girl-metoden og gerne vejleder dig til at finde det helt rigtige hårpleje og tilbehør, der matcher dit hårs behov.

Og husk, at når du bestiller for mere end 499 DKK hos CurlsForYou, får du leveret produkterne gratis. CurlsForYou ønsker dig en inspirerende shopping i vores online krølleunivers.