Kvinde ved en hårsalon

Få krøllerne frem: Denne klipning skal du bede din krøllefrisør om

Krølleklip er en videnskab, som ikke alle frisører mestrer – desværre. Du har garanteret kigget ind i et par overvældede frisørøjne, når du fremviser dine mange krøller. Det resulterer også ofte i en uegnet frisure til krøllet hår.
Vil du derfor gerne have en frisure, hvor dine krøller kommer til deres ret, bør du vælge en frisør, som er vant til at have hænderne godt ned i de krøllede lokker – du har brug for en krøllefrisør! I dette blogindlæg kan du derfor læse om, hvad du skal tage stilling til, før, under og …

Læs mere

Photo by Noémie Roussel on Unsplash sued on blog about curls on CurlsForYou

Sådan får du det bedste refresh-resultat

Du kender måske følelsen af, hvordan det er at vågne op om morgenen og finde ud af, hvordan de perfekte krøller slet ikke er så perfekte længere. I stedet er krøllerne blevet krusede og kedelige at se på hen over natten. Heldigvis findes der forskellige metoder til, hvordan du hurtigt og let kan opfriske dine krøller, så de igen bliver flotte.
Du vil i dette blogindlæg blive præsenteret for …

Læs mere

Hjælp – mit yderhår krøller ikke!

Når du begynder din Curly Girl-rejse, kan du støde på problemer, som du måske ikke har mødt før. Det kan være problemer med proteinbalancen i dit hår eller problemer med hårets porøsitet, eller måske du kan føle dig fortabt i de mange forskellige produkter og ingredienser (så kan du læse vores komplette guide til Curly Girl-metoden).
Men et problem, som du med sikkerhed kan nikke genkendende til, hvis du har haft krøller hele dit liv, er, at det somme tider kan være svært at få det yderste hår til at krølle lige så meget som det inderste.
Det kan der være mange grunde til – ofte er det, fordi …

Læs mere

Wavy Girl-metoden – en Curly Girl-metode designet til dig med bølget hår

Har du problemer med at få Curly Girl-metoden til at virke for dig? Bliver du ofte efterladt med tungt og glat hår eller krøller, der ikke holder længe?

Så kan det være, at du i virkeligheden skal benytte dig af en modificeret udgave af Curly Girl-metoden – nemlig den, som vi har tilladt os at kalde Wavy Girl-metoden. I Wavy Girl-metoden er der fokus på at …

Læs mere

Photo by Thought Catalog on Unsplash

Uønsket hårtab: Hvorfor taber du hår, og hvordan undgår du hårtab?

Det er helt normalt at fælde og tabe hår, og det sker for alle i løbet af dagen. Men hvor mange hår taber man om dagen? Faktisk taber du i gennemsnit 50-100 hår om dagen, men det er ikke noget, du lægger mærke til.
Med Curly Girl-metoden hverken vasker eller reder du din krøller hver dag, og derfor kan der godt ryge meget hår, når du vasker…

Læs mere