Cantu

Er du på udkig efter Cantu-hårprodukter, som kan pleje og fremhæve dine krøller på flotteste vis? Og vil du gerne undgå hårprodukter, som indeholder silikone, udtørrende alkoholer og andre skadelige kemikalier? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos CurlsForYou finder du et skarpt udvalg af Cantu-hårprodukter, som både kan bruges af dig med store og små krøller, bølget eller glat hår.

Dyk ned i vores skønne udvalg fra Cantu og find netop de hårprodukter, som kan tilføre dit hår den ekstra kærlighed og pleje, det fortjener. Hvad end du søger den populære Cantu Curl Activator, Cantu leave-in conditioner, Cantu Root Rinse, Cantu Moisturizing Twist & Lock Gel eller noget femte, kan du finde inspiration her på siden.

Hjem / Cantu

Viser alle 8 resultater

Sorter

Cantu – Moisturizing Curl Activator Cream

75,00 DKK
 • SEK: 102.16kr.
 • EUR: €10.09
Moisturizing Curl Activator Cream forbedrer det naturlige krøllemønster og struktur, samtidig med at den mindsker krus. Lavet på rent sheasmør. Indeholder fugt og protein.
Størrelse: 355 mL

Cantu – Root Rinse

89,00 DKK
 • SEK: 121.23kr.
 • EUR: €11.97
Cantu Root Rinse er fremstillet med æblecidereddike, tea tree oil og sheasmør – en dybderensende og nærende cocktail som erstatter shampoo når du har brug for en grundig rensning af hovedbund og hår. Behandlingen giver stærkere, sundere og mere glansfuldt hår. Modvirker kløe og irritation, genopfrisker hovedbunden uden at du behøver vaske håret. Fordele: Beroliger kløe og irritation Opfrisker hovedbunden uden vask eller vand Sådan bruges den: Fjern hætten fra dysen for at dispensere produktet. Påfør på hovedbunden og masser forsigtigt. Skyl og gentag. Anvend herefter balsam. Størrelse: 355 ml.

Cantu – Comeback Curl Next Day Curl Revitalizer

89,00 DKK
 • SEK: 121.23kr.
 • EUR: €11.97
Cantu´s Comeback Curl Next Day Revitalizer genopfrisker, definere og giver fugt til dine krøller. Krøllerne blive skinnende, bløde og får

Cantu – Moisturizing Twist & Lock Gel

89,00 DKK
 • SEK: 121.23kr.
 • EUR: €11.97
Award Winning formula moisturizes, de-frizzes and adds manageability to hair revealing soft, shiny twists and locks. Made with pure shea butter and formulated without harsh ingredients. NO MINERAL OIL, SULFATES, PARABENS, SILICONES, PHTHALATES, GLUTEN, PARAFFIN or PROPYLENE. Benefits: Controls frizz for a silky smooth hold Unique moisturizing cream gel viscosity Great for twists & braid outs Awards: 2015 Naturally Curly Editors’ Choice Best Cream Gel HOW TO USE For Twists, section hair and apply a generous amount to each section. Twist the hair with a comb or fingers. To touch up twists or locks between cleansings, section hair and apply enough product to coat new growth. Palm roll locks or re-twist hair to touch up. Størrelse: 13 OZ / 370 g Ingredienser: Aqua (Water), Polyvinylpyrrolidone, PVP, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-37, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Canola Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Melia Azadirachta Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Macadamia Ternifolia (Macadamia Nut) Seed Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Silk Amino Acids, Aloe Barbadensis (Aloe Vera Leaf Juice), Coumarin, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal

Cantu – TXTR Hydrating Conditioner

89,00 DKK
 • SEK: 121.23kr.
 • EUR: €11.97
TXTR By Cantu - Leave-in + Rinse Out Hydrating Conditioner er en leave-in og plejebalsam i et.  Den fugter og blødgør dit hår. Størrelse: 473 ml.

Cantu – Hypoallergenic Shampoo

99,00 DKK
 • SEK: 134.85kr.
 • EUR: €13.31
Cantu Hypoallergenic Shampoo er en allergivenlig low-poo, den er designet til særligt sensitive og følsomme hovedbunde, hvorfor den er parfumefri. Den er lavet med rent sheasmør og formuleret til alle hår typer. Størrelse: 227 g

Cantu – Avocado Curl Activator Cream

79,00 DKK
 • SEK: 107.61kr.
 • EUR: €10.62
Cantu Avocado Curl Activator Cream er en ekstra fugtgivende krøllecreme designet til hår med bølger/krøller. Den er formuleret med blandt andet shea smør, avocado- og mangofrø olie, som virker utrolig fugtgivende. Håret føles silkeblødt og velplejet uden at kruse. Størrelse: 355 ml.

Cantu – Hypoallergenic Conditioner

99,00 DKK
 • SEK: 134.85kr.
 • EUR: €13.31
Cantu Hypoallergenic Conditioner er en allergivenlig plejebalsam, den er designet til særligt sensitive og følsomme hovedbunde, hvorfor den er parfumefri. Den er lavet med rent sheasmør og formuleret til alle hår typer. Størrelse: 227 g

Cantu – hårplejeprodukter til enhver hårtype

”My Curl. My Cantu”. Sådan lyder Cantus slogan, og det afspejler netop DNA’en i brandet. Cantu henvender sig nemlig ikke kun til kvinder og mænd med kraftige, store og tætte krøller. Cantu er et alsidigt og mangfoldigt brand, der ønsker at omfavne alle typer krøller og hår, hvad end det er store og kraftige krøller, små og fine krøller, bølgende krøller eller helt flade lokker.

Samtidigt omfavner de også din unikke stil fra dag til dag. Det vil sige, at hvis du den ene dag ønsker stort, voluminøst hår med kraftige krøller, den næste dag små, tætte fletninger og den tredje dag lette og luftige beach waves, så er Cantu din go-to. Deres specialudviklede og prisvindende hårprodukter er skabt med dit hårs alsidighed i tankerne, og de hjælper især dig med krøllet hår med at opnå netop dét look, du ønsker.

Kort sagt, Cantu efterlader dine flade lokker bløde og glansfulde og dine krøller definerede og velplejede. Deres enestående og unikke formel hjælper dig ganske enkelt med at opnå alt fra et avanceret og iøjnefaldende look til mere klassiske stilarter, og med Cantu som en fast del af dine hårplejerutine får du produkter som fugter, blødgør og plejer i dybden, så dit hår står knivskarpt.

Cantu har fokus på naturlige ingredienser

Hos CurlsForYou tilbyder vi et skønt udvalg af Cantu-hårprodukter, og vi anbefaler, at du løbende holder øje med siden, da der løbende bliver tilføjet nye produkter til udvalget. Brandet er kendt for deres hårprodukter, som bygger på naturlige ingredienser, og de har både skabt en avocado-serie, anti fade-serie, apple-cider-vinegar-serie, flaxseed-serie og en serie til mænd. En af deres hidtil mest populære serier er dog ”natural hair”, der, som navnet antyder, omfavner de naturlige lokker.

I natural hair-serien er der én ingrediens, som er omdrejningspunktet for samtlige produkter, og det er shea butter – også kaldet sheasmør. Sheasmør er både gavnligt for hovedbunden og lokkerne, da det tilfører fugt og sørger for, at hverken hovedbund eller lokker tørrer ud. Cantus shea butter-serie kan hjælpe med at genopbygge, pleje og blødgøre dit hår, så det vil fremstå sundt og smukt. Det er både relevant for dig, der døjer med slidt, trist og tørt hår, men det er også mindst lige så vigtigt for dig, der allerede har smukke og sunde lokker. Serien hjælper nemlig med at vedligeholde, fugte og tilføre glans, så håret forbliver velplejet.

Cantu Curl Activator – en vaskeægte Cantu-favorit

Hvis vi skal pege på ét produkt fra Cantu, som virkelig er populært, så er det Cantu Curl Activator. Denne creme aktiverer, forbedrer og fremhæver dit hårs naturlige ”krøllemønster” og struktur samtidigt med, at det mindsker krus. Det er en krøllecreme, som tilfører fugt, blødgør og modvirker filtring, så du står med fyldige, glansfulde og voluminøse krøller.

Cantu Curl Activator er lavet på ren sheasmør, og den er både høj på fugt og protein. Proteinerne hjælper med at genopbygge håret, så det igen kan blive sundt og smukt, mens sheasmørret har en blødgørende og fugtgivende effekt, hvilket især er relevant for dig, der har krøller.

Fælles for Cantus produkter er, at de hverken indeholder mineralsk olie, sulfater, parabener, silikone, ftalater, gluten, propylen eller andre skadelige ingredienser, som kan udtørre og skade dit hår på længere sigt. Cantu Curl Activator er naturligvis ingen undtagelse, og derfor er du garanteret et 100 % naturligt hårprodukt, som udelukkende har dit hårs sundhed og udstråling i fokus.

Cantu er en del af Curly Girl-bevægelsen

Går du også og drømmer om at fremhæve dine naturlige, fyldige krøller? Og er du heller ikke interesseret i hår, der kruser eller ”slasker”? Med hårprodukter fra Cantu kan du opnå det hår, du drømmer om. Deres produkter passer perfekt ind i Curly Girl-metoden, som i alt sin enkelthed går ud på at vaske, pleje og style dine krøller på naturlig vis. Det betyder, at du skal gå skarpt uden om hårprodukter, som er fyldt med sulfater, parabener, silikone og andre skadelige kemikalier og i stedet vælge naturlige hårprodukter til i din hårplejerutine.

Cantus hårprodukter indeholder ikke ingredienser, som på den ene eller anden måde kan skade dit hår, og derfor er de godkendte i Curly Girl-metoden. Når du benytter en Cantu leave-in conditioner (balsam), skal du f.eks. ikke bekymre dig om, at der dannes en hinde rundt om håret, som leave-in balsam med silikone gør. Den hinde gør det bl.a. sværere, hvis ikke umuligt, for plejende ingredienser at trænge ind i håret.

Shop Cantu hos CurlsForYou

Hos CurlsForYou finder du et skønt udvalg af Cantu-hårprodukter, og vi sørger løbende for at tilføje nye produkter til vores udvalg. Det betyder, at du altid kan finde dine Cantu-favoritter her hos os. Som nævnt tidligere, så bygger Cantus produkter på Curly Girl-metoden, men sagen er den, at det gør alle de hårprodukter, som vi fører i vores webshop.

Vi er kompromisløse, når det kommer til dit hårs ve og vel, og derfor tilbyder vi dig udelukkende naturlige og lækre løsninger uden skadelige kemikalier. Drømmer du altså om en leave-in balsam, en hårkur eller krøllecreme uden silikone, sulfater og lignende, så er du endt det helt rette sted.

Hos CurlsForYou finder du ganske enkelt hårprodukter fra et væld af skønne brands som f.eks. Innersense, Eco Styler, Bounce Curl og selvfølgelig Cantu, der kan give dit hår den kærlighed og pleje, som det virkelig fortjener.