Ingredienser

Avocado … Citron … Blåbær … Aloe vera … Arganolie … Og sådan kunne vi fortsætte med at remse sunde, naturlige og givende elementer op. Og det er faktisk lige nøjagtigt, hvad vi her på siden vil gøre: Vi har i det følgende forsøgt at opremse og samle nogle af alle de fantastiske ingredienser, du kan finde i de hårplejeprodukter, vi fører her hos CurlsForYou, så du kan læse mere om, hvad de er for nogle størrelser, og hvad de kan byde ind med for dit hår.

Vidste du for eksempel, at aloe vera – udover at være fugtgivende for håret – kan være med til at reducere skæl og virke lindrende på en kløende hovedbund? At rosmarin har rensende, styrkende og reparerende egenskaber, der kan gøre godt for hår og hovedbund? Eller at marshmallow-rod kan være med til at gøre håret blødt og lettere at rede igennem, og at blåbær er fyldt med vitaminer og antioxidanter, der kan styrke og beskytte dit hår?

Gå på opdagelse i de mange spændende hårpleje-ingredienser hos CurlsForYou

Er du blevet nysgerrig på at se nærmere på og læse mere om mange af de ingredienser, du vil kunne støde på i alle de Curly Girl-venlige hårprodukter, du finder her hos CurlsForYou, så er det bare om at blive her på siden. Det vil være en side, der stille og roligt bliver bygget op, og hvor flere ingredienser løbende vil blive tilføjet. Så hold øje med siden – og fordyb dig endelig i de ingredienser, der allerede ligger her. Vi håber, du vil få glæde af at læse mere om de enkelte ingredienser og alle deres gode og sunde egenskaber for vores hår.

 

Abrikoskerneolie
Aloe Vera
Arganolie
Avocado
Blåbær
Brændenælde
Hibiscus
Honning
Hørfrø
Kokos
Lavendel
Mandelolie
Mango
Marshmallow-rod
Pebermynte
Rosmarin
Shea Butter
Solsikkeolie
Tea tree-olie