Shea Butter

Shea Butter eller Sheasmør er et produkt, der er udvundet fra nødden af ​​det afrikanske sheatræ. Farven på smørret er creme, beice råhvid. Shea er vidt brugt i kosmetik som fugtighedscreme, salve eller lotion.

Shea Butters egenskaber

  • Beroliger irriteret hovedbund
  • Tætningsmasse til håret
  • Beskyttelse mod varme
  • Blødgører håret
  • Bevarer fugten i håret
  • Blokerer ikke porer
Box photo created by freepik - www.freepik.com