Olaplex – få et sundt og stærkt hår

Med produkterne fra Olaplex får du førstehjælp til tørt og beskadiget hår. Det er med andre ord et mirakelmiddel til dig, som længe har kæmpet med skadet hår, og som gerne vil genopbygge og pleje dit hår, uanset om du har farvet, kruset eller krøllet hår.

På kort tid er Olaplex blevet en meget populær behandling, som bruges både af frisørsaloner og hjemme på badeværelset, og det er der gode grunde til. Olaplex er nemlig ikke en ganske almindelig hårkur, der blot blødgør håret. Olaplex sørger for, at håret bliver stærkere og sundere, som du aldrig har set det før. Her på siden finder du lækre Olaplex-produkter til hårpleje, som uden tvivl vil få dine krøller frem på ny og reducere tørt hår. CurlsForYou er autoriseret forhandler af Olaplex.

Hjem / Olaplex

Viser alle 3 resultater

Olaplex – Hair Perfector No.3

259,00 DKK
 • SEK: 405,67SEK
 • EUR: €34,71
 • Det bedst sælgende produkt fra Olaplex
 • Intensiv kurbehandling, der effektivt genopbygger hårets inderste
 • Reparerer skadet og slidt hår
 • Fungerer på alle hårtyper
 • Styrker og beskytter håret mod fremtidig slitage
 • Størrelse: 100 ml
Læs mere

Olaplex – Intensive Bond Building Hair Treatment No.0

279,00 DKK
 • SEK: 437,00SEK
 • EUR: €37,39
 • Første step i den populære Olaplex-kur
 • Genopbygger svovlbroerne i håret med op til 68 % mere styrke
 • Anvendes i kombination med Olaplex No.3
 • Reparerer håret i dybden og intensiverer bruger af No.3
 • Kan anvendes til alle hårtyper
 • Størrelse: 155 ml.
Tilføj til kurv

Olaplex – Bond Protector Nourishing Hair Serum No.9

259,00 DKK
 • SEK: 405,67SEK
 • EUR: €34,71
 • Plejende og beskyttende letvægtsserum til alle hårtyper
 • Virker beskyttende mod luftforurening og varme
 • Trænger dybt ind i hårstråene og virker reparerende
 • Hjælper mod kruset, statisk og filtret hår og efterlader det blødt og glansfuldt
 • Størrelse: 90 ml
Tilføj til kurv

Hvilken type behandling er Olaplex?

Olaplex indeholder et patenteret molekyle, som genopbygger håret 99,9 %. Det trænger dybt ind i håret og linker de svovlbroer og saltforbindelser i håret, som er blevet brudt ved farvning, lysning eller almindeligt slid. Når håret bliver slidt og tørt, så skyldes det nemlig, at disse broer og forbindelser er blevet brudt, og det går Olaplex ind og reparerer. Produktet styrker således håret hele vejen igennem.

Vil du vide mere om videnskaben bag krøller og hvordan dit hår egentlig er bygget op? Så læs vores indlæg ”Hvorfor har du krøllet hår?”.

Olaplex produkterne er blevet meget populære hos både frisører og private. Produkterne bruges ofte i forbindelse med farvebehandlinger, da farvningen kan give tørre lokker. Især hvis du har farvet dit hår i en længere periode uden at give det den pleje, som det har brug for. Olaplex bliver især brugt af dem, der skal have lysnet håret, da det kan ødelægge håret, når du får en lysere hårtone end din egen.

Olaplex er også et godt hårprodukt til krøller. Det er nemlig effektivt til at give fugt til krøllet hår og få dine krøller frem på ny, hvis du i en længere periode har døjet med tørt og slidt hår. Det kan være, at du har prøvet adskillige produkter uden held, men med disse produkter behøver du ikke lede længere. Her får du nemlig et hårprodukt til krøller, der lever op til forventningerne og gør det, det skal – og lidt ekstra.

Historien bag udviklingen af Olaplex

Olaplex blev lanceret tilbage i 2014, og siden da er det gået stærkt for brandet. Med Olaplex er der nemlig blevet opfundet en helt ny måde at reparere ødelagt og tørt hår på, men også en måde at forebygge det på.

En af årsagerne til, at det også er blevet så populært verden over, skyldes, at det er en behandling, der kan bruges af alle. Behandlingen henvender sig ikke kun til en hårtype, men fungerer til alle hårtyper. Olaplex fungerer derfor også rigtig godt til tørre eller farvede krøller.

Behandlingen startede med Dean Christal, som er en kendt guru i skønhedsverdenen. Han havde længe tænkt over, hvordan han kunne løse problemerne med skadet og tørt hår. Efter et møde med kemikerne Craig Hawker og Eric Pressly kom de frem til en løsning, der ikke er set før.

Sammen fandt de nemlig frem til, at det ikke er de ydre årsager, der skal arbejdes med, men de indre – det vil sige de svovlbroer og saltbindinger, der bliver brudt ved slitage og farvning. Ud fra det opfandt de molekylebehandlingen Olaplex, som genopbygger håret helt inde fra kernen af og ud. Siden da er produktet blevet kendt verden over, og det bliver brugt flittigt af både professionelle og private.

Sådan bruger du Olaplex

Olaplex er ikke en almindelig hårkur til tørt hår som dem, der ellers findes på markedet. De almindelige hårmasker til tørt hår giver en midlertidig effekt ved at lægge en hinde rundt om håret, der gør, at det bliver glansfuldt og føles blødt. Efter noget tid forsvinder effekten dog igen, og der skal bruges hårkur på ny.

Når du bruger Olaplex, så får du i stedet et vedvarende resultat. Dit hår bliver repareret, og det bliver stærkere og sundere end nogensinde før. Det betyder, at det derfor ikke vil føles blødt som med de andre hårkure, da det bliver genopbygget i stedet for at lægge en kortvarig hinde om håret. Og det gælder, uanset om du har mange krøller, få krøller eller glat hår.

Olaplex-serien består af flere produkter, hvor nogle er beregnet til professionelt brug og andre til brug derhjemme. Mange frisører bruger Olaplex i forbindelse med farvebehandlinger og kan desuden tilbyde en Olaplex Stand Alone-behandling, så du får det bedste resultat.

Det anbefales dog altid, at du fortsætter med at bruge produkterne derhjemme, så du fortsætter genopbygningen af dit hår og vedligeholder det.

Olaplex No.3 er den hårkur, som du kan bruge derhjemme. Den reparerer håret indefra og ud og sørger for at styrke og beskytte håret mod slitage. Det første step til den genopbyggende kur derhjemme starter dog med Olaplex No.0. Den opgraderer nemlig din behandling med tre gange så meget, når du bruger den inden Olaplex no.3. Den arbejder helt i dybden og intensiverer det endelige resultat.

Køb Olaplex til dine krøller hos Curlsforyou

Hos Curlsforyou finder du et udvalg af Olaplex-produkter, så du kan komme i gang med at genopbygge dit hår og få sunde og stærke krøller. Livet er for kort til ødelagt hår, men med produkterne fra Olaplex kan du heldigvis gøre noget ved det og forebygge. Dit hår bliver sundere end nogensinde før, og dine krøller kommer frem på ny.

Når du køber dine Olaplex-produkter hos os, kan du forvente hurtig levering med en leveringstid på 1-3 hverdage. Du slipper derfor for at vente længe på dine nye produkter. Derudover får du fri fragt i Danmark, når du forkæler dit hår for mere end 600 kr.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til produkterne, din ordrestatus eller noget andet. Du kan kontakte os via vores kundeservice, hvor du både kan skrive og ringe til os, så du ender med det helt rette køb.

Dyk ned i udvalget i dag, og find dine favoritter. Dit hår vil elske dig for det!