Hovedbunds-scrub

Føles din hovedbund irriteret og fyldt op af snavs og skæl eller rester af produkter, og er den daglige hårpleje bare ikke nok til at afhjælpe den generende og kløende fornemmelse? Da er en hovedbunds-scrub værd at overveje at prøve. En sådan er nemlig udformet specielt til det formål at rense, lindre og pleje hovedbunden, så du atter kan få en følelse af friskhed og en hovedbund i balance – hvilket jo selvfølgelig også er med til at give de bedste betingelser for dit hår, som dermed bliver plejet helt fra hårrødderne.

En hovedbunds-scrub kan dermed spille en rolle for både dit hår og din hovedbunds sundhed, i og med den hjælper dit hårs trivsel på vej ved at give dets fundament – altså hovedbunden – alle de ting, den har brug for, for at den kan give hårstråene en god start på tilværelsen. Og det gør den ved skånsomt at rense, eksfoliere, fugte og pleje huden i hovedbunden samt sætte gang i blodomløbet på ny. Din hovedbund bliver dermed efterladt opfrisket, ren, lindret og med ny energi, der når helt ud i hårstråene.

Hjem / Vask & rens / Hovedbunds-scrub

Viser alle 4 resultater

Innersense – True Enlightemnent Scalp Scrub

389,00 DKK
 • SEK: 587,79SEK
 • EUR: €52,14
 • En eksfolierende og fugtgivende behandling til hovedbunden
 • Dybdegående rens
 • Fjerner urenheder fra hovedbunden på en skånsom måde
 • Virker lindrende på inflammation og irritation
 • Indeholder blandt andet Hawaiian red salt og vulkansk ler med massevis af mineraler
Størrelse: 190 g
Tilføj til kurv

Bouclème – Scalp Exfoliating Shampoo

255,00 DKK
 • SEK: 385,31SEK
 • EUR: €34,18
 • Ren fredagsfølelse for hovedbunden
 • Mild og velduftende shampoo med eksfolierende egenskaber
 • Renser hovedbunden blidt, virker styrkende og kølende
 • Giver håret et forfriskende boost og fremmer krøllernes sundhed
 • Indeholder bl.a. lavendel, pebermynte og sød appelsin
 • Størrelse: 250 ml
Tilføj til kurv

Gold Rawkyn – Scrub Me Down

299,00 DKK
 • SEK: 451,80SEK
 • EUR: €40,08
 • Effektiv anti-kløe hovedbundsbehandling
 • Styrker håret og giver glans
 • Fjerner døde hudceller, tør hud og skæl
 • Fugter, skaber balance og fremmer hårvæksten
 • Efterlader ikke håret fedtet og tynget
 • Størrelse: 236 ml.
Læs mere

John Masters Organics – Scalp Exfoliating Scrub with Sugar Cane & Tea Tree Oil

329,00 DKK
 • SEK: 497,13SEK
 • EUR: €44,10
 • Eksfolierer, detoxer, fugter og plejer hovedbund med tendens til tørre skæl
 • Indeholder sukkerrør og tea tree olie samt tre andre naturlige eksfolianter - bambus, græskarenzym og AHA-frugtekstrakter
 • Disse naturlige eksfolianter fjerner skæl, produktophobninger og overskydende talg
 • Økologisk tea tree olie og vild timian giver en nænsom detox og medfører en sund, skælfri hovedbund i bedre balance
 • Størrelse: 142 g.
Tilføj til kurv

Forkæl din hovedbund med en hovedbunds-scrub

Helt generelt kan hovedbunden have rigtig godt af at blive renset og plejet ekstra med en hovedbunds-scrub en gang imellem – hvor ofte afhænger af behov og produkt. En sådan skal typisk anvendes i forbindelse med den almindelige hårplejerutine og benyttes op til hårvask. Og når man nu er ved det … hvorfor så ikke give den lidt ekstra gas med forkælelsen? Det kan for eksempel være ved at bruge en scalp massager, så du rigtigt kan massere hovedbunden godt og sætte ekstra gang i blodomløbet – og ikke mindst nyde en behagelig hovedbundsmassage.

Men du kan selvfølgelig også skrue endnu mere op for velværet og line op med lidt wellness i form af rolig musik til behandlingstiden, små stykker frugt eller andre lækre bidder at hapse af, tænde duftlys og ellers give dig god tid til at forkæle din hovedbund med hovedbunds-scrub og massage – og siden måske også håret med en lækker hårmaske … før du slutter af med et dejligt bad og får vasket hår og hovedbund efter en skøn og dybdegående for-behandling. Kunne det være noget?

Hvordan bruges en hovedbunds-scrub?

Uanset om du har lyst til at gå all-in på velværet eller blot ønsker at give din hovedbund lidt ekstra og tiltrængt pleje, er det ganske enkelt at bruge en hovedbunds-scrub. De kommer naturligvis i forskellige udgaver, som du også finder et udvalg af her hos CurlsForYou. Men de bruges typisk i vådt hår op til en hårvask – og er dermed oplagte at bruge i forbindelse med et bad. Her masseres scrubben godt ind i hovedbunden, hvor alle de gode ingredienser får lov at trænge ind og gøre en masse gavn for hovedbunden og hårrødderne.

Herefter vil man med nogle produkter lade scrubben sidde i håret i nogle minutter, før den skal skylles ud igen – og så kan den almindelige hårvaskerutine begynde. Vil du give mere pleje til håret, kan du som nævnt eventuelt supplere med en hårmaske/hårkur, og ellers måske blot en god, fugtgivende og plejende balsam, som dit hår altid vil føle sig forkælet af. Især hvis du har krøller, kan du få meget gavn af at bruge en plejebalsam og/eller en leave-in oven på hårvasken. Det kommer sig af, at krøllet hår ganske enkelt, som det typisk er, har brug for ekstra fugt og pleje for at kunne være i balance – hvilket igen har betydning for, hvordan krøllerne tager sig ud.

For er de tørre og måske også skadede af for eksempel varmebehandling, det omgivende miljø og vejret, vil de ofte virke triste, krusede og udefinerede. Og det kan gøre det surt for krølle-indehaveren at skulle have med at gøre, og krøllerne bliver måske ønsket langt væk. Det synes vi hos CurlsForYou er en skam. Derfor vil vi rigtig gerne inspirere alle med naturlige krøller til at omfavne dem og give dem det, de vil ha’ og har brug for, så de kan folde sig smukt og naturligt ud. Det vil ganske sikkert også få dig med krøller til at nyde dem mere og sætte større pris på de skønne, snoede lokker. Det er i hvert fald vores håb. Og med en hovedbunds-scrub er du altså godt i gang med at booste krøllernes sundhed og skønhed – helt fra bunden …

Hovedbunds-scrub – også for bølgede og glathårede typer

Nu skal det endelig ikke forstås sådan, at hovedbunds-scrub kun kan bruges til krøllet hår. Alle hårtyper kan af den ene eller anden grund opleve at få tør og irriteret hovedbund og dermed have stor gavn og glæde af at få renset den ordentligt, sat gang i blodomløbet her og få kickstartet sundheden helt ned i hårrødderne. Af det kommer en fantastisk opfriskende følelse i hovedbundsmiljøet, der er alle forundt – forkælelse er for alle … Så uanset hvilken hårtype, du har, så se endelig her på siden, om ikke der kunne være en hovedbunds-scrub, der lige passer til dig.

Uanset hvad du måtte vælge her hos os, kan du være sikker på, at der ikke er uhensigtsmæssige ingredienser i, som kan virke skadende på dit hår. I stedet er der masser af sunde og naturlige elementer i produkterne, som alle på hver deres måde kan bidrage til din hovedbunds (og dermed dit hårs) sundhed og følelse af velvære. Der vil således typisk være ingredienser, der har rensende, antiinflammatoriske, lindrende, antibakterielle og stimulerende egenskaber. Det kan være ting som pebermynteolie, tea tree-olie, æble, grøn te, aloe vera osv.

En hovedbunds-scrub vil ofte være en grovkornet creme-lignende masse, der skal masseres grundigt i hovedbunden – og de grove korn er med til at gøre scrubben til det ekstra skrubbende element, der renser i dybden og sætter gang i blodomløbet. Og ligesom de fleste af os kender en bodyscrub, der kan gøre en dybderensende og eksfolierende forskel på vores kroppe, er det lidt det samme princip med en hovedbunds-scrub. Så har du ikke allerede prøvet en sådan, så prøv det endelig nu, og lad dig selv og din hovedbund forkæle af en lækker, opfriskende hovedbunds-scrub og -massage. Det vil du ikke fortryde.