Når du besøger Curlsforyou.dk indsamler vi information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre din brugeroplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Curlsforyou.dk og til at understøtte vores markedsføring.

Her
kan du læse om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler
oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og
hvordan du kontakter os vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen
af personlige kundeinformationer på Curlsforyou.dk sker inden for rammerne af
eksisterende lovgivning og EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Klarna

For at kunne tilbyde dig Klarnas betalingsmetoder kan vi muligvis i kassen videregive dine personlige data i form af kontakt- og bestillingsoplysninger til Klarna for at Klarna skal vurdere, om du er berettiget til deres betalingsmetoder, og til at skræddersy disse betalingsmetoder til dig . Dine overførte personoplysninger behandles i overensstemmelse med

Klarnas eget privatlivsmeddelelse

Curlsforyou.dk

registrerer automatisk IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem
forskellige sider og tjenester på websiden. Hvis du logger ind eller tilmelder
dig vores nyhedsbrev registrerer vi også dette, så vi kan gøre det nemmere for
dig næste gang.

Vi
bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics,
der bistår os med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af Curlsforyou.dk
og gøre det til en bedre oplevelse for dig.

Curlsforyou.dk
 indsamler informationer fra brugere fra
fem kilder:

  • Fra cookies, når du besøger vores websites, f.eks. IP-adresse, land, viste sider,
    viste kategorier, viste mærker, interaktion/klik og søgninger.
  • Fra køb, f.eks.
    demografiske data, emailadresse, betalingsoplysninger, varer, ordrebeløb,
    rabatniveau, mærker og hyppighed. Herunder transaktions-emails, f.eks.
    ordrebekræftelse, forsendelsesbekræftelse og refusionsbekræftelse.
  • Fra brugeradfærd og -engagement i den afsendte kommunikation (email, SMS,
    direct mail eller telefon), f.eks. åbningshastighed, klikhastighed og tid
    brugt på læsning af emailene, afsenderdomæne og type af emailklient.
  • Fra brugere, der giver oplysninger om sig selv (f.eks. Wishlist)
  • Fra kreditvurdering fra tredjepartsvurderingsvirksomhed.

Formålet
med indsamling af informationerne tjener forskellige områder:

  • Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til dig som kunde eller bruger af
    vores service – som f.eks. køb, fakturering, kundeservice og Min-konto.
  • Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice via Min-konto, email, chat
    eller telefon. Besvare spørgsmål i forhold til din ordre eller tidligere
    ordrer, rette fejl og vejlede kunden.
  • Markedsføring. At vise inspiration, produkttilbud/services og personlige
    anbefalinger via web, email, direct mail, telefon og via
    tredjepartsmarkedsføring.
  • Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med CurlsForYou,
    som f.eks. personliggørelse af din oplevelse på Curlsforyou.dk , udvikling
    af nye funktioner, services og produkter. Dette omfatter også at
    administrere, beskytte, drive og vedligeholde vores websites, systemadministration
    og sikkerhed og give samtykke til aggregerede statistikker om brug af
    sitet, køb og til at forbedre forståelsen af vores kunders præferencer.
  • Bedrageri og risiko. For at forhindre bedrageri og udføre
    risikovurdering.
  • Lovgivning. For at overholde gældende lovgivning.

Profilering
Curls For You ApS danner individuelle kundeprofiler baseret på indsamlede data
om dig på tværs af alle datakilder/kategorier, f.eks. browsingadfærd sammen med
dine køb og de informationer, du har oplyst (f.eks. Wishlist). Vi kombinerer og
analyserer disse data med det formål at forbedre din oplevelse på Curlsforyou.dk
 og til at skræddersy personlige tilbud
og services samt til at definere kommunikationshyppigheden.

Tidsrum
for dataopbevaring

Vi opbevarer dine personoplysninger i den periode, som er nødvendig til
opfyldelse af de formål, der er skitseret i disse Vilkår og betingelser,
medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt iht.
lovgivningen af juridiske, skattemæssige eller regulatoriske årsager eller
andre lovlige forretningsformål.

Formål Tidsrum
Markedsføringsformål for Curlsforyou.dk

 

3 år efter din seneste aktivitet,
f.eks. køb, kommunikationsaktivitet eller besøg på vores websites.
Hvis du har givet din tilladelse
til markedsføring (email, SMS, telefon mv.), og så længe vi har din
tilladelse.
Ordrehistorik samt forpligtelser
til opfyldelse af ordrer på Curlsforyou.dk
7 år eller så længe vi er
forpligtet til for at overholde de fornødne lovbestemte krav.
Kundeservice for Curlsforyou.dk 3 år eller så længe vi er
forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.
Kundeoplevelse for Curlsforyou.dk 3 år efter din seneste aktivitet,
f.eks. køb, kommunikationsaktivitet eller besøg på vores websites.
Hvis du har givet din tilladelse
til markedsføring (email, SMS, telefon mv.), og så længe vi har din
tilladelse.
Bedrageri og risikovurdering for Curlsforyou.dk

 

3 år eller så længe vi er
forpligtet til for at overholde de fornødne lovbestemte krav.
Overholde lovgivning for Curlsforyou.dk

 

Så længe vi er forpligtet til for
at overholde de fornødne lovbestemte krav.

Hvad
er en cookie?

Når du besøger Curlsforyou.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er
en lille tekstfil, der lagres gemmes i din browser for at kunne genkende din
computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personfølsomme oplysninger
gemt i vores cookies.

Stort
set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp
til dig selv, der hjælper med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for
at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være
nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Informationerne
i dine cookies sendes mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a.
information om brugerindstillinger, login og hvordan hjemmesiden benyttes.

Hvad
bruges cookies til på Curlsforyou.dk?

Browsing
Når du besøger Curlsforyou.dk, indsamler vi informationer om alle besøg på
vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din
brugeroplevelse, evaluere brugen af individuelle elementer på Curlsforyou.dk og
til at understøtte vores markedsføring.

Browsing
kan udløse en service-e-mail

Curlsforyou.dk indsamler din browsingadfærd (f.eks. viste kategorier, mærker,
produkter) til at forbedre kommunikationen af relevante produkter og tilbud for
at tilfredsstille dig. Et eksempel på denne indsamling er de produkter, du har
lagt i din indkøbskurv, hvor du så har valgt ikke at gennemføre købet. Dette
kan medføre en service-email, der minder dig om de produkter, du efterlod i din
indkøbskurv. Hvis du ikke vil modtage e-mails om ikke-færdiggjorte ordrer, kan du
framelde dette direkte via linket nederst i e-mailen. 

Automatisk
login

Baseret på forskellige parametre, som f.eks. IP-adressen, enheden og cookies,
registrerer Curlsforyou.dk automatisk, hvem du er, når du flytter mellem
forskellige sider og services på websitet. Dette betyder, at hvis du er logget
ind på vores website og du har valgt ”Husk Mig”, så bliver du automatisk logget
ind, næste gang du besøger Curlsforyou fra den samme enhed, indenfor 14 dage.

Analytisk
værktøj

Vi anvender forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics, der
hjælper os med at indsamle statistikker om brugen af Curlsforyou.dk til at give
dig en bedre oplevelse.

For
at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre
demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for
at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og
øvrige brugeres interesser og ønsker. Nedenfor kan du se de formål, som cookies
anvendes til på Curlsforyou.dk

Tredjeparts
cookies

Curlsforyou.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse
services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts
cookies i din browser ved at følge dette link:
 https://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg.

Blandt
andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på Curlsforyou.dk,
her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid
du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics der er leveret af Google.

Du
kan fravælge Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Markedsføring/re-targeting
Curlsforyou.dk arbejder også sammen med virksomheder for at forbedre vores
onlineannoncering for at sikre, at du kun får vist relevante annoncer. I denne
forbindelse anvender vi følgende leverandører: Facebook, Youtube, Instagram og
Google. Hvis du ønsker at blive udelukket fra denne type af annoncer, kan du
fjerne din cookie hér

Curlsforyou.dk
indeholder tredjeparts komponenter som fx “Facebook Anbefal”,
“Facebook synes godt om” eller “Google+”. Disse tredjeparts
komponenter bevirker, at indehaveren af tredjeparts komponenten, som for
eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser,
IP-adresse, og hvilke sider du besøger på Curlsforyou.dk og tilsvarende. Den
behandling, som indehaveren af tredjeparts komponenten foretager, ligger uden
for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af
tredjeparts komponenten.

Curlsforyou.dk
benytter disse komponenter til, at linke direkte til vores sociale medie sider
og derved sikre en nem navigation for dig som kunde.

Funktionalitet
På Curlsforyou.dk sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at
håndtere funktionaliteten flere steder på Curlsforyou.dk. Det drejer sig om
cookies, der lagres, når du logger ind på Curlsforyou.dk. herudover lagres der
cookies, for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv, dine favoritter
m.v.

Hvordan
undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du enten blokere for alle cookies,
slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der
gemmes cookies.

Vi
anbefaler, at du læser hele vores cookiepolitik grundigt før du overvejer, at
foretage ændringer i dine cookie indstillinger på computeren samt ydermere
læser om cookies på andre websites.

En
ændring af cookie indstillinger kan medføre en forringet brugeroplevelse når du
besøger vores og andre websider.

Du
skal være opmærksom på, at hvis du ikke accepterer cookies, kan der være
funktionalitet på Curlsforyou.dk, som ikke virker.

Nedenstående guides kan ændre sig med tiden, som de
forskellige browsere bliver opdateret.

Firefox
For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger ->
Privatliv -> fjerne individuelle cookies eller rydde din historik.

For
at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger ->
Privatliv -> i rullemenuen under historik vælge “bruge tilpassede
indstillinger for historik” -> sætte flueben i “Brug altid privat
Browsing-tilstand” og fjern fluebenet i “Accepter cookies fra sider”.

Internet
Explorer

For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger
-> Fanen Generelt -> Tryk på knappen Slet -> Cookies-> Slet.

For
at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger
-> Beskyttelse af personlige oplysninger -> Tag slideren og ryk den i
top. Så blokkerer du for alle cookies. -> Klik OK.

Google
Chrome

For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Værktøjer ->
Slet browsingdata -> Slet cookies og andre webstedsdata -> Ryd
browsingdata.

For
at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger ->
Vis avancerede indstillinger -> Indstillinger for indhold -> Klik på
“Bloker altid websites for at lagre data” og sæt flueben i “Bloker
tredjepartscookies og websitedata” -> Ok

Safari
For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger
-> Sikkerhed -> Tryk på knappen “Vis cookies”. Her kan du enten slette
cookies fra et enkelt domæne eller fjerne alle cookies.

For
at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger ->
Sikkerhed -> Under “Accepter cookies” skal du vælge “aldrig”.

Kontakt
vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os,
skal du rette henvendelse på: info@Curlsforyou.dk. Er der registreret forkerte
data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du
har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om
dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold Persondataloven.

Som
kunde har du ret til adgang til dine indsamlede datakategorier (artikel 15, 16
og 17), og du kan gøre indsigelse mod registreringen i henhold til de relevante
regler i EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Ved relevant
henvendelse vil vi opdatere, ændre eller fjerne personlige informationer, som
vi kontrollerer, med forbehold mod overtrædelse af nogen lovgivning.

Vi kan afslå anmodninger, der uden grund gentages, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indgriben (f.eks. udvikling af nyt system eller i væsentlig grad ændring af eksisterende processer), påvirker andre enkeltpersoners personlige data, eller anmodninger der er ekstremt upraktiske (f.eks. informationer fra backupsystemer). Alle forespørgsler vedr. dette skal rettes direkte til kundeservice via e-mail info@Curlsforyou.dk.

Beskyttelse
af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og
fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed,
som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores
sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores
brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine
rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved
dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at
andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og
opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget
ansvar.

Personoplysninger
slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet
til, afsluttes.

Den
hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af
personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at
opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.
Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret”
nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form
af en synlig meddelelse på vores websites.

Du
har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende
dig. Klagen indgives til Datatilsynet.

Du kan kontakte Curlsforyou.dk via:
E-mail: info@Curlsforyou.dk
Pr. telefon: 20 97 22 23

Eller pr. brev til:
Curls For You ApS
Blåklokken 18
8700 Horsens


Version 2 – April 2021 – Opdateret med Klarna