Dybdegående rens

Det er ingen hemmelighed, at det kan være svært at have krøllet hår og styre sine krøller og få dem til at krølle på præcis den måde, som vi helst vil have dem til. Nogen dage kan de være helt vilde, og andre dage kan de slaske eller være krusede, og du har måske prøvet alt fra krøllecreme til krølleskum. Hvis du drømmer om, at hver dag skal være en god hårdag, kan vi anbefale dig at blive en del af Curly Girl-bevægelsen, som handler om at skabe de bedste forhold for dig og dine krøller. Det gør vi ved at vaske, pleje og style vores krøller efter Curly Girl Metoden, som er skånsom for vores hår.

For at skabe de bedste forudsætninger for et sundt og smukt hår er det vigtigt, at du bruger en dybdegående rens, som hjælper dit hår med at vokse og blive stærkere. Nederst på denne side kan du læse, hvorfor dybdegående rens er vigtigt for dit hår, og hvordan rens også påvirker din hovedbund.

Hjem / Vask & rens / Dybdegående rens

Viser alle 3 resultater

Innersense – Detox Hair Mask

109,00 DKK669,00 DKK
 • SEK: 164,70SEK - 1.010,88SEK
 • EUR: €14,61 - €89,67
 • Fjerner produktrester og "build-up"
 • Indeholder blandt andet kaolinler, trækul og økologisk hvid eddike
 • Kan benyttes af alle hårtyper
 • Dufter mildt af salvie og vanilje
 • Indeholder både proteiner og fugt
 • Størrelse: 59/177/946 ml
Vælg muligheder

CurlSmith – Wash & Scrub Detox Shampoo

239,00 DKK
 • SEK: 361,14SEK
 • EUR: €32,04
 • Plejer og vedligeholder din hovedbund og sikrer de bedste betingelser for sund hårvækst.
 • Produktet er udvalgt med særlig omtanke for Curly Girl-metoden.
 • Renser din hovedbund for snavs og rester af gamle stylingprodukter.
 • Brug produktet i vådt hår, og massér produktet grundigt ind i hovedbunden.
 • Afrensende scrub, der sikrer et stærkt, smukt og sundt hår.
 • Størrelse: 250 ml
Læs mere

Bounce Curl – Turmeric Purifying Hair & Scalp Mask

259,00 DKK
 • SEK: 391,36SEK
 • EUR: €34,72
 • En rens, der detoxer/fjerner ophobninger af gamle hårprodukter.
 • Renser dine hårstrå og din hovedbund fri for rester af gamle produkter.
 • Indeholder gurkemeje, æblecidereddike, trækul og grøn te.
 • Får dit hår til at fremstå mere voluminøst og levende.
 • Udvalgt med omtanke for Curly Girl-metoden.
 • Størrelse: 238 ml
Tilføj til kurv

Hvad er dybdegående rens?

Vi har alle hørt det før – skønhed kommer indefra. Og det er ikke anderledes, når det kommer til vores hår. Derfor er en rigtig god idé at bruge en dybdegående rens til håret, som giver det styrke indefra. En dybdegående rens kan også betegnes som en detox for dit hår og din hovedbund. Den dybdegående rens går ind og renser din hovedbund og sikrer dig et sundt og stærkt hår. Den skal ikke erstatte din normale shampoo uden sulfater eller co-wash og balsam. Den skal tværtimod bruges som et supplement til din normale vaskerutine. Den dybdegående rens kan bruges en gang om ugen, en gang hver anden uge eller en gang om måneden. Det afhænger af, hvilken slags rens du bruger, samt hvor mange produkter du til daglig bruger i dit hår.

En dybdegående rens går ind og renser håret og hovedbunden for gamle produkter, lugt, sved, snavs eller misfarvninger. På den måde kan du starte på en frisk, når du renser dit hår og din hovedbund i dybden. Du tilføjer også naturlige ingredienser til dit hår og din hovedbund, som gør det muligt for dit hår at vokse sig stærkere og krølle på en naturlig måde, fordi det ikke bliver påvirket af gamle produkter.

Hvordan skal jeg bruge en dybdegående rens?

De fleste produkter til dybdegående rens skal bruges i badet eller lige før badet. Det er forskelligt fra produkt til produkt, hvor længe de skal sidde i håret, men fælles for dem alle er, at de skal masseres ind i hovedbunden. På den måde masseres gamle produkter, sved eller skæl væk fra hovedbunden, så den har mulighed for at ånde og skabe de bedste forudsætninger for, at vores hår kan vokse.

Når du bruger en dybdegående rens, forkæler du din hovedbund. Du fjerner nemlig døde hudceller – præcis som du gør, når du bruger en scrub på din hud. Du tilføjer samtidig fugt og efterlader dermed ikke dit hår fedtet, men med en følelse af lethed. Efter at have masseret den dybdegående rens ind i hovedbunden kan du også massere den ud i resten af håret. Derefter kan du fortsætte din almindelige Curly Girl-rutine og bruge din co-wash samt en plejende balsam, så du på den måde opnår det bedste resultat for dig og dine krøller.

Hvad indeholder en dybdegående rens?

Det er forskelligt, hvad en dybdegående rens indeholder. Nogle indeholder ekstrakter fra æbler, der genopretter fugtbalancen og lindrer irritation, mens andre indeholder ekstrakter fra kokosnødder, mynte og superfood, der sikrer dine krøller de vigtigste vitaminer. Vi har sikret et stort udvalg af dybdegående rens, så du på den måde kan vælge præcis den duft eller de ingredienser, som du foretrækker at bruge.

Alle vores produkter til dybdegående rens indeholder naturlige ingredienser, som er sunde for dit hår og din hovedbund. Præcis som resten af produkterne her hos CurlsForYou, så er de produkterne til dybdegående rens Curly Girl-godkendte, hvilket vil sige, at de ikke indeholder Curly Girl Metodens forbudte ingredienser. Disse ingredienser er blandt andet:

 • alkoholer, der udtørrer hår og hovedbund
 • silikoner, der lægger sig som en hinde om hårstråene

På den måde er du sikker på, at du kun kan købe de bedste produkter til dig og dine krøller her hos CurlsForYou.

Hvad indeholder Curly Girl Metoden?

Curly Girl Metoden er udviklet af Lorraine Massey til os med krøllet hår. Formålet er, at vi skal passe på vores krøller og gøre dem smukkere ved ikke at bruge produkter, der skader krøllet hår. Metoden indeholder tre trin, som er nemme at følge for at få smukke og glansfulde krøller. Før du går i gang med de tre trin, skal du vaske alle de gamle ingredienser og produkter ud af dit hår. Til det bruger du en sulfatholdig shampoo, som du vasker voks og silikone ud af håret med. Du kan også bruge en dybdegående rens, som både renser dit hår og din hovedbund.

Bliv en af vores Curly Girls – køb dine produkter hos CurlsForYou

Hvis du er klar til at ændre dine vaner og bruge lidt ekstra tid på dit hår enten en gang om ugen, en gang hver anden uge eller en gang om måneden, så bør du overveje at investere i en dybdegående rens. Ved at købe en dybdegående rens får du det bedste udgangspunkt for at få nogle glansfulde og smukke krøller. Derudover vil du også få en sund hovedbund, der ikke skæller eller er irriteret.

Her hos CurlsForYou har vi samlet et stort udvalg af de bedste Curly Girl-produkter, så du nemt kan finde en dybdegående rens, der passer til dine behov. Alle vores produkter til dybdegående rens er Curly Girl-godkendte, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt de er skadelige for dit hår – for det er de nemlig ikke. Har du spørgsmål til vores produkter, eller har du brug for mere information, så er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.