Sidste Vask

Før du skal igang med Curly Girl Metoden, skal du foretage en sidste vask for at få alle de dårlige ingredienser ud af dit hår.
Til dette skal du bruge en sulfatholdig shampoo uden silikone, for at vaske voks og silikonerester ud af håret.

Du skal lave en sidste vask, for at få vasket alt silikone ud af dit hår. Silikone kan nemlig tilstoppe hovedbunden og lukke hårstråene inde. Silikonen giver umiddelbart et smukt og velplejet hår, men lægger sig som en barriere, så håret ikke kan optage fugt.
Når du har foretaget en sidste vask af dit hår, kan du gå i gang med metoden med det samme.

Læse eventuelt mere i bloggen “Curly Girl Metoden – A-Z gennemgang

Hjem / Vask & rens / Sidste Vask

Viser et enkelt resultat

Sorter

Pretty Curly Girl – Reset Shampoo

79 DKK
  • EUR: €10.62
  • USD: 12.87$
  • GBP: £9.45
  • SEK: kr.107.58
  • NOK: kr.109.52
  • CHF: CHF11.44
Pretty Curly Girl - Reset Shampoo er en shampoo til sidste vask, altså en shampoo der nulstiller håret, inden du går igang med at følge Curly Girl Metoden. Efter du har brugt denne shampoo, er dit hår fri fra silikone og voks og dit hår er klar til at at starte på Curly Girl metoden. Indeholder kamille og kollagen. Ansvarsfraskrivelse: Dette produkt er det eneste Pretty Curly Girl produkt, der indeholder skarpe sulfater, til at fjerne at fjerne gammel silikone og voks fra dit hår. Produktet er derfor IKKE godkendt til curly girl metoden. Produktet skal ikke bruges mere end en gang, medmindre du får et ikke godkendt curly girl produkt i håret igen(voks eller silikone). Påfør shampooen med fingrene i vådt hår. Skyl grundigt ud. Størrelse 150 ml.