Trepadora

Er du på udkig efter de perfekte produkter, der er godkendt af Curly Girl-metoden, og som er skånsomme for dine krøller? Så er Trepadora lige noget for dig. Her får du ren kærlighed til dine krøller, hvor du kan være sikker på, at alle produkter er gennemtænkt til punkt og prikke.

Her på siden har vi samlet alle de populære produkter fra Trepadora. Du finder en skånsom balsam, et effektivt håndklæde til håret og meget andet. Fælles for hele sortimentet er, at det byder på effektive hårprodukter til krøllet hår, der hjælper dig med de tørre spidser og den sidste finish i forbindelse med styling.

Hjem / Trepadora

Viser alle 12 resultater

Sorter

TREPADORA – Luxery Curly Towel

239,00 DKK
 • SEK: 328.08kr.
 • EUR: €32.13
TREPADORA - Luxery Curly Towel er et luksuriøst håndklæde til krøllet hår,. De glatte fibre i håndklædet, absorberer overskydende vand samtidig med at fugtigen bevares i dit hår, hvilket efterlader dine krøller krus-fri og definerede. EGNET TIL Bølget, krøllet og tæt spiralformet hår. Størrelse: 100 cm x 66 cm Lavet af 92% Organic Egyptian Cotton, 8% Elastane   Obs. Ved udsolgt: Vi har flere på vej fra England, men grundet Brexit tager det lidt ekstra tid i tolden. Skriv dig på venteliste og få besked så snart de er i shoppen.

TREPADORA – Quinoa Repair Deep Conditioner

189,00 DKK
 • SEK: 259.44kr.
 • EUR: €25.41
TREPADORA - Quinoa Repair Deep Conditioner en den ultimative hårkur til tørre, spaltede krøller. Påføres i nyvasket rent hår. Lad den sidde i 3-5 minutter. Hvis du ønsker en mere intens behandling, kan du tage en plastikhætte på og sidde med kuren i håret i 10 minutter. Indeholder: Fugt og protein. Størrelse: 200 ml.

Trepadora – Bamboo Ginseng Curling Glaze

189,00 DKK
 • SEK: 259.44kr.
 • EUR: €25.41
Trepadora Bamboo Ginseng Curling Glaze er en styling gel med superstærk hold. Da den har så kraftigt hold sætter krøllerne sig HURTIG, dette hjælper med at forbedrer din definition af krøllerne. Når dit hår er 100% tørt, krammes casten (den hårde hinde) ud for at frigive smukke bløde hoppende krøller, der holder. Størrelse: 200 ml

TREPADORA – Acai Berry Fix Defining Gel

149,00 DKK
 • SEK: 204.53kr.
 • EUR: €20.03
TREPADORA - Acai Berry Fix Defining Gel giver et medium og fleksibelt hold, der tæmmer krus og definere dine krøller. Kommes i rent vådt hår - style håret som ønsket. Når dit hår er 100% tørt, skal du kramme gel CAST'en  af dit hår, for at frigøre smukke bløde hoppende krøller, der holder. Indeholder: Fugt og protein. Størrelse 200 ml.

TREPADORA – Babassu Quench Leave-In Curl Primer

159,00 DKK
 • SEK: 218.26kr.
 • EUR: €21.38
TREPADORA - Babassu Quench Leave-In Curl Primer giver dig den bedste base for styling af dit hår. Den giver kølledefinition til dit hår, uden at den er for tung for krøllerne og trækker dem ud. Påføres i rent hår og afslut med et Trepadora stylingprodukt, for at opretholde krøllerne hele dagen. Kan også bruges alene uden andet styling. Indeholder fugt. Størrelse: 200 ml.

TREPADORA – Hibiscus Pink Cleansing Clay-Wash

159,00 DKK
 • SEK: 218.26kr.
 • EUR: €21.38
TREPADORA - Hibiscus Pink Cleansing Clay-Wash er et fugtgivende alternativ til shampoo. Den er farvesikker og skummer ikke. Valgmulighed 1: Anvend den i tør hovedbund. Brug mellem 4 - 6 pump. Put lidt vand i håret og lad produktet sidde i 3 minutter. Massér derefter forsigtigt hovedbunden, inden du skyller grundigt. Valgmulighed 2: Anvendes i vådt hår, som du ville med en normal shampoo. Brug mellem 4 - 8 pump og masser forsigtigt hovedbunden, før du skyller grundigt. Brug derefter Coconut Almond Smoothing Conditioner ™ eller Quinoa Repair Deep Conditioner ™ Tip: Hvis du har meget tørt hår, brug først Trepadora - Inca Radiance Smoothing Elixir som en pre-shampoo, før du påfører Hibiscus Pink Cleansing Clay-Wash. Indeholder: Fugt. Størrelse: 200 ml.

Trepadora – Gojiberry Mint Reviving Hair Rinse

149,00 DKK
 • SEK: 204.53kr.
 • EUR: €20.03
Trepadora - Gojiberry Mint Reviving Hair Rinse er en let skummende low-poo. Med sin ultra rensende formel, er den en perfekte vask til at forberede dine krøller til at starte på CG-metoden eller til at give dine krøller og hovedbund en dyb forfriskende rens med en blid let skummende shampoo. Farvesikker. Størrelse: 200 ml

TREPADORA – Papaya Slip Taming Lotion

149,00 DKK
 • SEK: 204.53kr.
 • EUR: €20.03
TREPADORA - Papaya Slip Taming Lotion er en gel, der giver et stærkt fleksibelt hold ved styling. Påfør den i rent vådt hår og style dit hår som ønsket. Indeholder Fugt. Størrelse: 200 ml.

TREPADORA – Coconut Almond Smoothing Conditioner

179,00 DKK
 • SEK: 245.72kr.
 • EUR: €24.06
TREPADORA - Coconut Almond Smoothing Conditioner gendanner og genopfylder tørt udsat hår, der er tilbøjeligt til at danne krus. Massér en generøs mængde i rent vådt hår. Lad produktet blive i håret i 3-5 minutter. Detangle/red håret ud med fingren og skyl grundigt. Slut af med stylingprodukter fra TREPADORA for at opnå det bedste resultat. Indeholder: Fugt. Størrelse: 200 ml.

TREPADORA – Miracle Maca Moisture Balm

159,00 DKK
 • SEK: 218.26kr.
 • EUR: €21.38
TREPADORA - Miracle Maca Moisture Balm  kan bruges som en behandling inden du bruger shampoo, til at berolige hovedbunden med, som en hårkur natten over eller som en fugtgivende stylingcreme. Den fedter ikke og er super effektiv. Den indeholder ingredienser der stimulerer hårvækst og beskytter dit hår og lægger et beskyttende lag omkring det. Bruges i vådt hår. Masser en smule ind i hovedbunden og glat den igennem håret. Indeholder: Fugt. Størrelse: 200 ml.

TREPADORA – Avacado Kokum Curl Defining Smoothie

179,00 DKK
 • SEK: 245.72kr.
 • EUR: €24.06
TREPADORA - Avacado Kokum Curl Defining Smoothie påføres i vådt eller tørt hår som din fugtgivende leave-in. Det er et styling produkt der giver medium hold. Fungere godt når den bliver tilført håret inden Papaya Slip Taming Potion eller Açaí Berry Fix Defining Gel. Lufttør eller diffus for volumen. Indeholder: Fugt og protein. Størrelse: 200 ml.

TREPADORA – Inca Radiance Smoothing Elixir

189,00 DKK
 • SEK: 259.44kr.
 • EUR: €25.41
TREPADORA - Inca Radiance Smoothing Elixir er rig på antioxidanter og er en blødgørende olie. Put et par dråber elixir i vådt eller tørt hår og få et silkeblødt resultat. Kan også bruges til hovedbundsmassage eller som en pre-poo-behandling. Fedter ikke. Indeholder. Fugt. Størrelse. 100 ml.

Trepadora har skabt et naturligt univers med alt det bedste for krøllerne

Når det kommer til de rette produkter til krøllet hår, gælder det om at udvælge dem nøje. Heldigvis kan du være sikker på, at alle produkter fra Trepadora udelukkende rummer alt det bedste for dine krøller.

Trepadora har en mission om at give dig mulighed for at få naturlige hårprodukter til krøllet hår, der styrker og nærer hårstråene og giver dig mulighed for at slippe af med frizz. De har sat den høje kvalitet i højsædet, og derfor er alle produkterne minimum 96% veganske og naturlige.

Produktsortimentet spænder bredt, så du nemt kan finde en low-poo, shampoo eller stylinggel til krøller. Hvert enkelt produkt har et særligt formål, hvor det fugter helt ned i dybden eller tilføjer håret fugt og protein. Du kan nemt finde produkter, der egner sig til netop dit hårs porøsitet, og hvis du ikke er helt sikker på, hvordan du finder frem til denne, kan du læse mere lige her. På den måde kan du holde håret sundt og stærkt hver eneste dag.

Lad Trepadora stå for din hårvask

Som et vigtigt led i Curly Girl-metoden skal du sørge for en grundig og skånsom hårvask. Fællesnævneren for alle produkter i metoden er, at de er fri for sulfater og silikone, som krøllerne ikke har godt af.

Trepadora giver dig alle de rette produkter til en skånsom hårvask. Du finder forskellige former for balsam, der både kan anvendes ved hårvask eller som en leave-in-balsam, der sørger for at tilføre fugt til håret hele dagen. Derudover kan du også finde en skånsom shampoo til krøllet hår, som også er kendt som en low-poo. Det særlige ved denne type af shampoo er, at den er særligt skånsom for krøllerne og kun består af milde, plejende ingredienser.

Det er samtidig også en god idé at vælge en balsam, der fungerer som en effektiv hårkur. Ved at anvende en hårkur til eksempelvis spaltede spidser får den lov til at arbejde sig godt ned i hårstråene og på den måde opbygge spidser og hårstrå på ny.

Efter hårvask kan du tage dig ekstra godt af krøllerne med et særligt håndklæde fra Trepadora. Det giver dig den ultimative formel på smukke og voluminøse krøller, hvor de bliver plejet fra start til slut.

Styling med Trepadora

Trepadora er også din bedste ven, når det kommer til styling af krøller. De har skabt nogle yderst effektive hårprodukter til krøllet hår, der samtidig giver håret glans, volumen og en smuk struktur.

Du finder blandt andet en fantastisk hårgele til krøllet hår, der sikrer en stærk fleksibilitet og hold til krøllerne. Du kan bruge din hårgele enten efter din leave-in-balsam eller som et alternativ til de dage, hvor du klarer din balsam i badet.

Derudover finder du også lækre produkter fra Trepadora, der egner sig perfekt til styling af krøller. De sikrer dig et godt hold i dine krøller og tilfører ekstra volumen hele dagen. Tilføjer du også en olie til krøllet hår, kan du slippe af med frizz og krus, og i stedet nyde følelsen af silkebløde krøller.

Vælg Trepadora og plej håret med god samvittighed

Der er mange gode grunde til at skal vælge Trepadora som en del af din hårplejerutine. Med deres skånsomme og naturlige produkter til krøllet hår får du næring, styrke og styling i dine produkter, men uden at udtørre håret. I stedet kan du nemt pleje håret med en hårkur eller balsam til krøllet hår, der går ind og opbygger krøllerne på ny og efterlader dem bløde og definerede.

Trepadora er samtidig specialister inden for krøllet hår og produkter. De har vundet forskellige priser for deres fantastiske formler, og det giver dig hårprodukter, du altid kan stole på. Derudover er alle produkter specialiseret til at forbedre hårets struktur og gøre det endnu sundere. Du kan derfor nøje udvælge en balsam, en low-poo eller stylingprodukter fra Trepodora, der kan hjælpe dig med at komme alverdens hårproblemer til livs.

Køb Trepadora hos CurlsForYou

Er du faldet for nogle af de mange produkter fra Trepadora, forstår vi dig godt. Du får milde dufte, effektive formler og høj kvalitet på hvert enkelt produkt, hvor du kan sammensætte din unikke kombination. Det sikrer dig smukke krøller hver eneste dag, og hvor du ikke skal bekymre dig om at ødelægge hårets struktur eller fylde.

Her på siden finder du vores store udvalg fra Trepadora. Du kan også kigge nærmere på vores andre typer af balsam eller stylingprodukter, hvis du gerne vil tilføje lidt ekstra til din hårplejerutine.