Only Curls

Only Curls er et engelsk mærke med base i London. De elsker krøller, alle krøller, og har én mission: at opfordre alle med krøller til at droppe produkter med skrappe kemikalier og i stedet starte med at elske deres krøller og behandle dem med den kærlighed, de fortjener. Derfor er der naturligvis heller ingen kemikalier i produkterne fra Only Curls, hvorfor de blandt andet er Curly Girl godkendte. Derudover er ingen af produkterne testet på dyr, og de er fremstillet af naturlige og nærende ingredienser, som giver dine krøller et nyt liv.

Hjem / Only Curls

Viser et enkelt resultat

Sorter

Only Curls – Tort Speckle Snap Hair Clip

79 DKK
 • EUR: €10.62
 • USD: 12.63$
 • GBP: £9.21
 • SEK: kr.108.06
 • NOK: kr.107.42
 • CHF: CHF11.70
Brunspættet snaphårklips perfekt til at klippe dine krøller på plads eller til at fastgøre en krølle. Disse glatte hårklips glider ind og ud af dit hår uden gøre det sammenfiltret. Farve: Brunspættet mønster som vist (med guld klips) Størrelse: 9 cm x 3 cm Pakke a 2 stk.

Only Curls filosofien

Only Curls blev startet i 2016 af grundlæggeren Lizzie Carter. Hun ønskede at inspirere andre til at acceptere og elsker deres krøller. Da virksomheden startede, stod Lizzie i sit lille engelske køkken og pakkede produkter til sine taknemmelige kunder. I dag er historien en anden. Virksomheden har nemlig oplevet stor vækst. Only Curls er dog forblevet en familieejet virksomhed med et stort fokus på personlig og dedikeret vejledning og service for alle deres kunder.

Blandt sortimentet fra Only Curls finder du ingen kemi. Det skyldes helt simpelt, at kemikalier og visse andre produkter kan udtørre, tynge og ødelægge dine skønne krøller. Derfor har de hos Only Curls en klar filosofi om ikke at tilføre de skadelige stoffer til deres produkter, og de opfordrer samtidig alle med krøller til ikke at bruge produkter med de forbrudte ingredienser. Dertil anbefaler de også alle med krøller, hvad enten de er små og bouncy eller lange og bløde, til at stoppe med at bruge fladjern til at glatte krøllerne.  

Få skønne krøller med de rigtige produkter

Hos Only Curls elsker de krøller og ønsker, at alle jer med krøller også elsker jeres. Det kan være svært at elske krøllerne, hvis de ikke gør, som du gerne vil have, de skal gøre. Når krøllerne står ud til alle sider, er krusede og tørre eller hænger og er kedelige, skyldes det dog tit, at de ikke får den fugt og næring, som krøller har brug for. Alt hår har brug for fugt og næring, men krøller har som regel brug for lidt ekstra. Derfor er det endnu vigtigere for dig med en krøllet hårpragt at bruge produkter, som ikke udtørrer, og samtidig give håret de næringsstoffer, som det har brug for. Her kan Only Curls let gå hen og blive din bedste ven.

For at få smukke og bounce krøller har Only Curls udviklet fem trin med fem tilhørende produkter, som du skal gå igennem, når du vasker dine krøller. De fem trin består af: shampoo, balsam, krøllecreme, tør ved at kramme håret og til sidst krølle gele.

 1. Shampoo
  Det første skridt er at gøre håret vådt, hvorefter du renser det grundigt med den skønne All Curl Cleanser. Det er en skånsom shampoo, der renser dine krøller uden at fjerne deres naturlige olier. Som om det ikke var nok, har den også en dejlig duft af citrus og kokos.
 2. Balsam
  Det næste skridt er at komme den lækre All Curl Conditioner i dit hår, mens det stadig er vådt. Imens du har balsam i dine krøller, er det en god idé at køre det igennem med en bredtakket kam. Sådan opnår du bedst, at dine krøller både får en masse fugt og samtidig kruser mindst muligt efterfølgende.
 3. Krøllecreme
  Så snart du kommer ud af badet, er det tid til at give dit hår en omgang Hydrating Curl Creme. Det skal i helt vådt hår, hvorefter du mildt kører fingrene igennem håret og krammer håret op imod toppen af hovedet med dine hænder. Det har den dobbelte effekt, at du får krammet det værste vand ud af håret, og samtidig giver det dine krøller struktur. Krøllekremen tilføjes dette step for at give fugt og blødgøre krøllerne samt minimere krus og øge krøllernes naturlige struktur.
 4. Kramme-tør
  Herefter er det på tide, at dit hår bliver en anelse mere tørt. Det er dog vigtigt, at du ikke bruger varme på dine krøller, og derfor anbefales det, at du tørrer håret ved at ”kramme” det med et Curly Towel specielt lavet til krøllet hår – meget ligesom du gjort i steppet forinden. Lad hvert kram vare omkring tre sekunder, inden du giver slip.
 5. Krølle gele
  Det sidste trin mod perfekt formede krøller er gele. Her tilføjer du Enhancing Curl Gel til hårets længder. Mængden afhænger af, hvor langt og tykt hår du har, prøv dig eventuelt lidt frem. Gelen hjælper med at definere dine krøller og tilføjer glans og fugt. Samtidig gør det krøllerne mere holdbare. Start med at komme gelen i håndfladerne, hvorefter du endnu en gang krammer det op i hårets længder.

Skal du til fest, eller ønsker du bare endnu vildere og mere definerede krøller, kan du afslutte ved at tørre krøllerne med en diffuser. Dog helst med kold luft, da dine krøller som sagt ikke bryder sig om for meget varme.

Flere gode krølletips til jer fra Only Curls

 • Er du inde i en periode, hvor dit hår er ekstra tørt, kan du prøve at blande en smule af din balsam med din krøllekreme. På den måde får du ekstra leave-in fugt til håret. Det fungerer som regel bedst til tykkere hår og mere fyldige krøller.
 • På dage, hvor du ikke ønsker at vaske hår, kan du lave en opblanding med 5-10% balsam og resten vand. Spray en smule i håret, til det bliver let fugtigt, og giv krøllerne et kram for at give dem lidt ekstra fugt og liv i dagene mellem vask.
 • Sov på en hovedpude med silkebetræk. Normale bomuldsbetræk suger fugt fra dit hår og gør det mere tørt og kruset. Bruger du i stedet et silkebetræk, vil du vågne med mindre filtret, mere fugtigt hår og uden så meget krus.
  En bonus er, at silkebetræk også er bedre for din hud, da det heller ikke absorberer for meget fugt herfra. Hos Only Curls forhandler de også de blødeste og lækreste silkebetræk, som dit hår og hud vil elske dig for at investere i.

Tag os ikke på ordet – prøv selv Only Curls, og mærk effekten

Der er ingen grund til at tage os på ordet, når du inden for 1-3 hverdage selv kan stå med alle produkter fra Only Curls i hånden. Handler du for over 500 kr., giver vi endda fragten. Vil du gerne gøre det bedste for dine krøller, kan det derfor godt betale sig at investere i den samlede pakke fra Only Curls, hvor du får alle deres fire hårprodukter med til en god pris.

Har du brug for flere informationer om produkterne først, eller sidder du inde med andre spørgsmål til vores butik og/eller produkter, hører vi altid gerne fra dig via vores kontaktformular.