Aunt Jackie’s

Aunt Jackie’s – Curls and Coils laver hårprodukter, som alle er Curly Girl-godkendte ud fra devisen om, at bedre hårprodukter giver sundere hår og bedre krøller. Aunt Jackie’s har fokus på at lave et udvalg af produkter, der samlet set løser alle de problemer, du kan opleve med dine krøller. Kruset hår, manglende fylde, tørt hår, udefinerede krøller og meget, meget mere kan du finde en løsning på i Aunt Jackie’s sortiment.

Sortimentet er bygget op omkring de forskellige krølletyper og de udfordringer, der kan være. Uanset om du har bølget, krøllet eller slangekrøllet hår, er Aunt Jackie’s produkter gode for dig. Køb dine hårprodukter online hos CurlsForYou.dk, hvor du kan finde vores udvalgte Aunt Jackie’s-favoritter. Prøv hårplejeprodukter i dine egne krøller, og mærk forskellen.

Hjem / Aunt Jackie´s

Viser alle 5 resultater

Sorter

Aunt Jackie’s – Quench Leave-In Condtioner

85,00 DKK
 • SEK: 115.88kr.
 • EUR: €11.43
Aunt Jackie's - Quench Leave-In Condtioner giver masser af fugt til dit hår. Den forebygger tørt hår, uden at håret føles tungt/tynget af produkt. Denne leave-in conditioner giver masser af fugt og blødhed til dine krøller. Den indeholder marshmallowrod, Shea Butter og jomfru olivenolie. Indeholder fugt og protein. Størrelse: 355 ml

Aunt Jackie’s – Flaxseed Don’t Shrink Gel

85,00 DKK
 • SEK: 115.88kr.
 • EUR: €11.43
Great For This amazing styling gel gives beautiful stretch to shriveling curls, without flaking or caking. What will it do for my hair? Give dry, shriveled up curls and twists a nice stretch with Aunt Jackie’s special blend of moisturizing conditioners, Flaxseed, Shea Butter and Extra Virgin Olive Oil. With nourishing Omega-3 fatty acids, Flaxseed has been widely used as a natural remedy for hair growth, anti-thinning and overall scalp health. With regular use, hair is left soft without a crunchy, tacky feel. Størrelse: 426 ml

Aunt Jackie’s – Power Wash Intense Moisture Clarifying Shampoo

85,00 DKK
 • SEK: 115.88kr.
 • EUR: €11.43
Det er tid til at blive ren med Aunt Jackie´s sulfatfri fugtgivende shampoo, der fjerner urenheder, ophobning og rester fra hyppig brug af klæbrige, voksagtige eller olieagtige hårplejeprodukter. Men vær ikke bekymret! I modsætning til de fleste shampooer renser og fugter denne dybt, så dit hår ikke føles tørt, ru og strippet. Aloe og æblecidereddike efterlader hår og hovedbund superrene, mens drue- og jojobaolier og kokosmælk blødgør og forsegler fugt. Fremragende til alle hårtyper og teksturer. Størrelse: 355 ml

Aunt Jackie’s – Frizz Patrol Anti Poof Setting Mousse

89,00 DKK
 • SEK: 121.34kr.
 • EUR: €11.97
Det er slut med kruset, poofy, flyvende hår! Gudskelov Aunt Jackie´s er på vagt med Frizz Patrol. Denne lette, krusebrydende eliksir sætter bølger, krøller og spoler og efterlader dem glatte, skinnende og definerede. Formuleret med druekerneolie til smuk glans og Tamanu & Jojoba-olier til gennemtrængende fugtighedsretention og glathed, sætter Frizz Patrol smukt uden at efterlade ophobning eller rester. Til brug på alle hårtyper og teksturer. Indeholder: Fugt og Protein Størrelse: 244 ml

Aunt Jackie’s – Ice Curls Glossy Curling Jelly

89,00 DKK
 • SEK: 121.34kr.
 • EUR: €11.97
Get your curl and your shine on at the same time! Ice Curls delivers captivating shine and definition. With Grapeseed & Almond oils and Marshmallow Root, this curl smoothing recipe hydrates, softens, and makes waves, curls & coils easier to prep and style. It helps diminish shrinkage, minimizes frizz, and reduces the need for multiple styling products. Excellent for hair types 3a-4c. Størrelse: 426 g

Aunt Jackie’s til alle typer krøller

’Better products. Better hair’ – altså ’Bedre produkter. Bedre hår’. Sådan lyder Aunt Jackie’s hårfilosofi. Den indkapsler hele deres formål med at lave hårpleje til krøller. Aunt Jackie’s er fuldt investeret og passioneret for at give alle krølletyper den rette, tilpassede pleje. Brandet laver både hårpleje til kvinder og mænd med krøller og har et kæmpe sortiment af lækre hårprodukter. Hvad enten du har let bølget hår, store og kraftige krøller eller helt små slangekrøller – så er der helt sikkert også et produkt, som passer til dig.

Produkterne fra Aunt Jackie’s giver alle typer krøller den rette hårpleje. Produkterne har en skøn konsistens, som er nem at arbejde med. Og så dufter de af slik. En duft, som naturligvis kommer fra naturlige æteriske olier. Det giver dig en helt særlig wellness-følelse og selvforkælelse, når du bruger dem.

Du vil kunne se og mærke en forskel. Husk at være tålmodig. Det tager dit at rette op på eventuelle skader på dine krøller, hvis du tidligere har varmebehandlet dem meget. Og så er det forskelligt, hvad vores hår hver især bedst kan lide. Prøv dig frem, og spørg os gerne til råds.

Aunt Jackie’s krøllepleje efterlader dine krøller glansfulde, definerede og velplejede – hver gang. Hvert eneste produkt får tilført den unikke, naturlige Aunt Jackie’s-blanding af naturlige olier og fugtgivere, som alle kommer fra gode gamle moder jord.

Aunt Jackie’s er Curly Girl-godkendt

Drømmer du om at omfavne dine krøller 100 % og give dem den rette pleje, så de frit kan udnytte deres sunde, naturlige krøllemønster og -struktur? Det kan du få med hårprodukter, der lever op til Curly Girl-metoden for optimal hårpleje til krøller. Det handler i bund og grund om at tilføre så naturlig og ægte pleje som muligt til dit krøllede hår. Det gør Aunt Jackie’s hårprodukter – hver og ét.

Aunt Jackie’s er noget af det bedste Curly Girl-hårpleje til krøller, der fås på markedet. Brandet har fokus på at give kvalitetshårprodukter i topklasse til dit hår for at give dit hår lov til at udleve sit smukkeste og mest naturlige krøllemønster. Ved at pleje dit krøllede hår korrekt får du simpelthen bedre krøller.

Derfor er alle Aunt Jackie’s hårplejerprodukter til krøllet hår:

 • Sulfat-fri
 • Parabene-fri
 • Med miljøvenlig konservering
 • Fri for mineralolie
 • Fri for petroleum
 • Kun tilsat naturlig duft
 • Fugtbevarende

Det betyder, at du, som følger Curly Girl-metoden, kan stole trygt på, at Aunt Jackie’s kun tilfører dit hår den bedste pleje og styling og ikke indeholder ingredienser, som ikke er godkendt til Curly Girls og kan skade dit hår. Du behøver fx ikke bekymre dig om, hvorvidt de indeholder silikone, som danner en hinde om dine hårstrå og forhindrer anden pleje i at trænge ordentligt ind. For det gør de ikke. Aunt Jackie’s produkter er helt naturlige.

Teamet bag de gennemtænkte hårprodukter til krøller hviler dog ikke på laubærrene. De udvikler og forbedrer konstant deres produkt, fordi ’bedre produkter giver bedre hår’. De ønsker hele tiden at overgå deres tidligere toppræstation og er meget lydhøre over for deres kunder. Man mærker i sandhed passionen for at give krøltoppe den mest velegnede shampoo til krøller, hårgel til krøller og hårkur til krøllet hår.

For at give dit hår den helt rigtige pleje er det vigtigt at finde ud af, hvilken hårtype du har. Er dit hår porøst eller ej? Mangler det fugt eller protein? Det kan du finde svar på sammen med en lang række andre relevante emner, der hjælper dig med at pleje dit krøllede hår og hovedbunden, under vores blogsektion.

Køb Aunt Jackie’s hos CurlsForYou.dk

Her hos CurlsForYou.dk ønsker vi at give dig den bedste pleje med vores produkter. Vi håndplukker selv de brands, du finder på vores webshop. Vi er ikke i tvivl om, at Aunt Jackie’s har sin velfortjente plads på vores virtuelle hylder. Derfor har vi både leave-in, gel, renseshampoo og antifrizz stylingmousse fra Aunt Jackie’s på CurlsForYou.dk

Prøv fx favoritten med de fantastiske anmeldelser – nemlig Aunt Jackie’s – Quench Leave-In Conditioner. Den holder absolut, hvad de lover. Den tilfører dit hår en masse fugt og gør dit hår blødt og lækkert. Den er også meget velegnet til at refreshe dine krøller med, når det ikke er vaskedag.

Er du i tvivl om, hvilket produkt, du skal vælge til netop din hårtype? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, så dit hår kan få præcis den kærlighed og pleje, det i sandhed fortjener.

God fornøjelse.