The Mane Choice

Tag med tilbage til det gamle Egypten, og forkæl dit hår med lækre og glansfulde produkter fra The Mane Choice. The Mane Choice er et brand, der prioriterer selvforkælelse højt. De fylder deres produkter med lækre og luksuriøse ingredienser som vandmelonkerneolie fra Kalahari, omega-3, -6 og -9, vitamin A, C, D og E, biotin og mange andre skønne ingredienser, der plejer og fugter dit hår i dybden og fremmer hårvæksten.

The Mane Choice er produkter med både fugt og protein, og de egner sig godt til alle hårtyper, der er skadet eller mangler glans. Hvis du har kruset og ustyrligt hår, er alle de gode olier i disse produkter også med til at få helt styr på dit hår og samle dine krøller.

Hjem / The Mane Choice

Viser alle 3 resultater

The Mane Choice – Ancient Egyptian Conditioner

149,00 DKK
 • SEK: 225,14SEK
 • EUR: €19,97
 • Luksuriøse og naturlige olier
 • Plejende og beskyttende egenskaber, der genopbygger håret på ny
 • Egner sig særligt godt til farvet og kemisk behandlet hår
 • Afhjælper spaltede spidser og tørt hår
 • Indeholder både vitaminer og effektive olier.
 • Størrelse: 237 ml
 
Tilføj til kurv

The Mane Choice – Ancient Egyptian Shampoo

149,00 DKK
 • SEK: 225,14SEK
 • EUR: €19,97
 • En low-poo til spaltede spidser, svagt eller beskadiget hår
 • Renser forsigtigt håret
 • Hjælper med at genopbygge håret på ny
 • Kan bruges af alle hårtyper, men er særligt god til farvet og kemisk behandlet hår
 • Indeholder Omega 3, 6 og 9.
 • Størrelse: 237 ml
Tilføj til kurv

The Mane Choice – Ancient Egyptian 24 Karat Glistening Gold Twisting Gel

139,00 DKK
 • SEK: 210,03SEK
 • EUR: €18,63
 • Perfekt til dig, der døjer med spaltede spidser
 • Behandler effektivt svagt og beskadiget hår
 • Innovativ gel, der sikrer definition og glans
 • Blødgørende egenskaber
 • Fyldt med Omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer.
 • Størrelse: 354 ml
Tilføj til kurv

Produkterne fra The Mane Choice følger reglerne fra The Curly Girl Method

Hos CurlsForYou sælger vi tre forskellige produkter fra The Mane Choice, nemlig deres shampoo, balsam og stylinggel.

Deres shampoo er en low-poo, det vil sige en shampoo uden skrappe sulfater. Du kan derfor benytte den med god samvittighed, hvis du bruger Curly Girl Metoden. Deres shampoo til krøller renser og fugter på samme tid og er blid og mild mod spaltet, tørt og ødelagt hår.

Deres balsam er god til beskadiget og kemisk behandlede krøller, da den fugter og plejer håret med de mange gode ingredienser, som The Mane Choice benytter sig af.

Deres stylinggel har ekstra meget glam med guldglimmer, der giver håret ekstra shine, når lyset rammer dine krøller. Det er en stylinggel til krøller, der både plejer og giver definition og hold hele dagen.

Ingredienser i The Main Choice

Det er ikke tilfældigt, at vi har valgt at sælge produkter fra The Mane Choice. Alle deres ingredienser er nemlig nøje udvalgt, og de har alle et formål. Det betyder, at der ikke er nogle overflødige ingredienser i produkterne fra The Mane Choice. Men hvad indeholder produkterne egentlig, og hvorfor er ingredienserne netop så gode for dine krøller? Det kan du blive klogere på her.

Omega-3, -6 og -9

Både stylinggel, shampoo til krøller og balsam er fyldt med gode omegafedtsyrer, der fugter og blødgører i dybden, dog uden at fedte eller tynge håret. Det betyder, at produkterne også kan benyttes af dig, der har lidt finere hår.

Både omega-3, -6 og -9 har mange gode egenskaber. For eksempel trænger fedtsyrerne helt ind i hårrødderne og forsyner dem med de proteiner og næringsstoffer, der findes i de forskellige fedtsyrer. Det betyder også, at du ville kunne slippe af med en tør og kløende hovedbund, når du for eksempel benytter shampooen til krøller fra The Mane Choice. Faktisk kan omegafedtsyrer også fremme hårvæksten og reducere hårtab.

Olie fra Kalahari-vandmelonen

Kalahari-ørkenen er måske ikke et sted, du forbinder med frodige vandmeloner, men ikke desto mindre findes der en virkelig speciel og lækker olie i kernerne i Kalahari-vandmelonen. Kernerne tørrer i den varme ørkensol, og derefter knuses de, indtil olien kan udvindes – og det er denne olie, som produkterne fra The Mane Choice er beriget med.

Olien er med til at promovere ny hårvækst og er tidligere blevet brugt som en form for solbeskyttelse i Sydafrika. Det er en olie, der fugter i dybden, når du benytter den i dit hår. Derudover er den også fyldt med vitaminer, blandt andet vitamin E, der også går ind og stimulerer hårvæksten. Med andre ord er olien fra Kalahari-vandmelonen med til at fornye dine krøller og give glans til håret.

Vitaminer fra hele alfabetet

The Mane Choice går ikke ned på vitaminer – faktisk har de nærmest vitaminer fra hele alfabetet. Både shampoo, balsam og stylinggel indeholder nemlig vitamin A, C, D og E, der alle styrker og plejer dit hår.

 • Vitamin A er et vitamin, som alle celler har brug for. Vitaminet understøtter produktionen af kroppens naturlige fedtstof, sebum, og sørger for, at dit hår bliver mindre fedtet, og at det ikke knækker.
 • Vitamin C forhindrer, at dit hår ældes for hurtigt.
 • Vitamin D støtter hårstråets normale funktion og sørger for, at det er sundt.
 • Vitamin E reducerer hårtab og styrker dit hår, så det vokser hurtigere.

Olie fra de mytiske baobabtræer

Baobabtræet er et særligt træ, som blandt andet vokser i Sydafrika. De store træer med deres tykke og runde stammer er nogle af de ældste træer, der stadig eksisterer på vores klode – og det er olien, der findes i træernes kerne, der benyttes i produkterne fra The Mane Choice.

Olien er både rig på vitamin A, D, E og F og hjælper blandt andet på kløe i hovedbunden. Olien beroliger stresset og ødelagt hår og indeholder mange fugtgivende egenskaber.

Biotin, der styrker dit hår

Alle B-vitaminer er kendt som hårvitaminer, fordi de er med til at styrke træt og ødelagt hår, reducere hårtab, og øge hårvæksten. Her er vitamin B7 blandt andet meget populært – det er også bedre kendt som biotin.

Biotin er et vitamin, der går ind og fremmer produktionen af keratin – det stof, der stimulerer produktionen af nyt og sundt hår. Biotin i produkterne fra The Mane Choice hjælper din krøller til at gro hurtigere og reducerer spaltede spidser og knækkede hårstrå.

Mongongo-olie

Igen bevæger vi os tilbage til Sydafrika og Kalahari-ørkenen med The Mane Choices næste ingrediens, nemlig olien fra Mongongo-træet. Og igen har vi med en ingrediens at gøre, der fugter og plejer i dybden, mens det efterlader håret fyldigt og med flotte krøller. Olien fra Mongongo-træet kan også kan også fungere som varmebeskyttelse, og derfor er denne ingrediens også at finde i deres stylinggel.

Natlysolie, aloe vera og nælde

Natlysolie, aloe vera og nælde er alle ingredienser, der er med til at holde dine krøller sunde. Nælde er en meget vigtig ingrediens, der øger hårvæksten og bekæmper hårtab. Både natlysolie og aloe vera holder håret sundt ved at pleje og fugte håret helt ind i hårstråene.

Kort og godt

Med andre ord kan du benytte produkterne fra The Mane Choice, hvis du har slidt og ødelagt hår, der eventuelt tidligere har været kemisk behandlet – det kan være hårfarvning, kemisk glatning eller permanent.

Ingredienser i produkterne indeholder en masse fugt og en smule protein og er med til skabe balance og fremme hårvæksten. Med produkterne fra The Mane Choice er du sikker på at få lange, velplejede krøller på ingen tid.