Denman

Hos CurlsForYou finder du et udvalg af de populære Denman-børster. Denman-børsten er kendt verden over, og børsterne er blandt andet særligt udviklede og velegnede til at fungere som stylingbørster. Den populære Denman-hårbørste er udviklet i England, og det er da også et anerkendt og flittigt anvendt, engelsk brand der står bag den ikoniske Denman-børste.

Denman-børster er blandt andet hyppigt anvendt inden for frisørbranchen, og det alene er en meget god indikator for, at Denman-børster er værd at kaste penge efter. I frisørbranchen ved man om nogen, hvordan man bedst tager sig af hår og giver det den nødvendige pleje – og det kan man med en Denman-børste.

Hjem / Denman

Viser et enkelt resultat

Denman – D3 Styling børste

Original price was: 169,00 DKK.Current price is: 135,20 DKK.
 • SEK: 207,76SEK
 • EUR: €18,12
 • Skånsom stylingbørste
 • Kan bruges til alle hårtyper og længder
 • Modvirker krus og flyvsk hår
 • En af de mest brugte børster i frisørbranchen
 • Sæt håret, som du ønsker.
Vælg muligheder

Denman-børste til krøller: Gør din Denman-børste Curly Girl-venlig

Hos CurlsForYou er vi optagede af Curly Girl-metoden, og derfor er alle de produkter, du finder på vores webshop, særligt udvalgt med omtanke for metoden. Denman-børsten er ingen undtagelse, og selvom den i sig selv er både skånsom og rigtig god til styling til krøller, kan du nemt gøre din Denman-børste endnu mere Curly Girl-venlig, så den bliver den perfekte Denman-børste til krøller.

Denman-børster er designet således, at du nemt kan fjerne nogle af rækkerne fra hårbørstens børstehoved. Denman står selvfølgelig bag flere forskellige modeller af gode hårbørster, men én af de mest populære er Denman – D3 Styling børste, som har et børstehoved, der er udstyret med syv rækker af børster. Hvis du fjerner hver anden række af børster, således at du har fire rækker tilbage, har du en Curly Girl-venlig børste til krøllet hår.

Mange, der sværger til Curly Girl-metoden, sværger derfor også til deres Denman-børste, da den plejer og skåner hår på perfekt vis. Mange hårbørster har tendens til at slide unødvendigt meget på dit hår, og det gør håret både slidt og trist at se på, men det efterlader også håret med en elektrisk effekt. Det problem har du ikke med en Denman-børste, da den skånsomme børste er udviklet til at beskytte håret.

En Denman-børste er derfor en rigtig god investering selvom, den koster en smule mere end den traditionelle hårbørste, du finder på hylderne i dit lokale supermarked. Prisen på en Denman-børste er virkelig god sammenlignet med den kvalitet, du får for pengene. Denman-hårbørsten har nemlig en høj ydeevne, og så er børsten en fornuftig investering, da din Denman-børste vil holde meget længe, hvis du passer godt på den.

Gode hårbørster, der ikke slider på håret

Med en Denman-hårbørste får du en god hårbørste, der ikke slider unødvendigt på håret. Det er en fordel for alle, men det er især også en fordel for dig med naturlige eller permanentede krøller. Krøllet hår har nemlig ofte en helt anden struktur, end hår uden krøller har. Derfor er den rigtige pleje vigtig for, at krøllerne tager sig bedst muligt ud og ikke bare fremstår som én stor, rodet, uglet høstak med sammenfiltrede bølger.

Permanente krøller kræver styling, der tager højde for hårets tilstand, og derfor kan du også med fordel bruge din Denman-børste i permanentet hår, da børsten er tilpas skånsom mod dit hår. Permanentet hår har allerede været udsat for en vis slitage, og derfor er det vigtigt, at du beskytter og passer bedst muligt på håret, så det ikke knækker, og så du også opnår det pæneste mulige resultat af din permanentede frisure.

Slidt hår fremstår hurtigt både kedeligt og fladt, og derfor er det en god idé at begrænse så meget som muligt af det slid, du udsætter dit hår for. En af de helt nemme ting, du kan ændre, er det redskab, du bruger, når du reder dit hår. Det er relativt nemt at skifte din gamle hårbørste ud med en ny og derved gøre dit hår en stor tjeneste.

Curly Girl-metoden og hårstyling af krøller med en Denman børste

Hvis du har krøllet eller bølget hår og ikke allerede kender Curly Girl-metoden, så er det oplagt at komme i gang nu. Curly Girl-metoden rummer nemlig en række principper og pointer, som du kan tage udgangspunkt i, så dine krøller tager sig bedst muligt ud og har de bedste betingelser for at se definerede, sunde og velplejede ud.

Denman-børster kan være meget oplagte i relation til Curly Girl-metoden, hvis du fjerner nogle af børsterækkerne fra børstehovedet, og hvis du undlader at bruge børsten i tørt hår. Denman-børsten er en god børste til krøller, og stylingbørsten er også helt oplagt til hårstyling af krøller.

Curly Girl-metoden indebærer, at du:

 • Ikke vasker dit hår med en klassisk shampoo (der findes Curly Girl-venlige renseprodukter til håret, som du også finder hos CurlsForYou).
 • Ikke børster eller reder dit hår, når det er tørt, da det vil få dit krøllede hår til at knække, flosse og fremstå frizzy.
 • Ikke klipper dit hår, når det er vådt.
 • Ikke skærer eller udtynder dit hår, som ellers i mange år har været populært.
 • Ikke føntørrer dit hår ved høj varme, da varmen vil beskadige håret.
 • Ikke bruger sulfat- og silikoneholdige produkter i dine krøller – læs mere om Curly Girl-metodens forbudte ingredienser.

Hos CurlsForYou finder du et stort udvalg af produkter, der er velegnede til Curly Girl-metoden, og derfor kan du finde alt det, du skal bruge, hvis du er motiveret for at gå i gang med at praktisere metoden.