Witch I Love Your Hair

Hvis du er på udkig efter et magisk touch i hverdagens hårpleje eller en fortryllende løsning til at bringe den allerbedste side frem af dit krøllede hår, er det unikke amerikanske hårplejebrand Witch I Love Your Hair det perfekte sted at kigge hen.

Witch I Love Your Hair er inspireret af den naturlige og organiske forbindelse, vi har med omverdenen, og grundlæggeren af brandet, Brigette Dean, har kombineret sin passion for den magiske dimension med sin passion for at skabe den ultimative hårpleje til sit eget og familiens forbrug. Den store dedikation mundede som det første ud i brandets populære Magic Hair Mist, som du også finder lige her hos CurlsForYou.

Her på siden kan du læse meget mere om Witch I Love Your Hair og de mange fordele og hårprodukter til krøllet hår, som brandet er bygget op omkring. Lad dig inspirere af de naturlige fordele og den magiske forbindelse til hårplejens dybeste rødder.

Hjem / Witch I Love Your Hair

Viser et enkelt resultat

Witch I Love Your Hair – Magic Mist

215,00 DKK
  • SEK: 336,06SEK
  • EUR: €28,81
  • Mist til alle hårtyper, herunder også krøllet hår
  • Fri for både kunstige duftstoffer, sulfater, parabener, silikone og mineralolier
  • Indeholder certificerede, organiske, essentielle olier og Quartz Crystal Chips
  • Vegansk og cruelty free
  • Velegnet til dig, der praktiserer Curly Girl-metoden.
  • Størrelse: 250 ml
Læs mere

Lad naturens magi gøre arbejdet for dig

Hos CurlsForYou vil vi gerne inspirere dig til at pleje dine krøller efter curly girl metoden, der kort sagt er en mere naturlig tilgang til at sørge for velplejet, glansfuldt og naturligt hår. Med andre ord at bruge de bedste hårprodukter til krøller, der ikke er spækket med hårde kemikalier, udtørrende alkoholer eller kunstige ingredienser såsom silikone. Disse kemiske ingredienser får måske nok håret til at se skinnende ud, men i virkeligheden skaber de nærmere en hinde omkring hårstråene, der gør, at de fugtgivende og plejende ingredienser ikke kan arbejde i dybden.

Det er en opdagelse og en filosofi til hårpleje for krøllet hår, som Witch I Love Your Hair også er med på. Brandet bruger nemlig udelukkende 100 % certificerede essentielle og organiske olier, og alle deres produkter er ligeledes 100 % veganske og cruelty free. Der bliver hverken brugt kunstige duftstoffer, parabener, sulfater, silikone eller alkoholer, der som nævnt ovenfor kan påvirke hårets naturlige balance og skabe en unaturlig beskyttelse imod nødvendige, reparerende ingredienser.

Power fra naturen

Witch I Love Your Hair er drevet af en stærk forbindelse til naturlige produkter og i særdeleshed essentielle blomsterolier og deres stærke kraft og kvaliteter. Bag formularerne i hårplejeprodukterne er der derfor også massevis af studier, der viser, hvor stor en indvirkning naturlige dufte har på det menneskelige system, og derfor er Witch I Love Your Hair også gået all in på at skabe de mest fordelagtige og kvalitetsrige kombinationer, der giver de bedste hårprodukter – også til krøller.

For Witch I Love Your Hair gælder en holistisk tilgang til hårpleje, der også indbefatter alt det, der også påvirkes af dit valg, du tager, når det kommer til hårprodukter: dit nervesystem, din krop og i sidste ende hele dit liv.

Den magiske mist

Hos CurlsForYou finder du den særlige Magic Mist, som er ét af de mest populære produkter fra Witch I Love Your Hair. Den forfriskende mist fungerer som et leave in-produkt, der kan bruges til alt fra hovedbundsmassage til styling. Den unikke formular er beriget med små stykker af ægte krystalkvarts, som erstatter de kunstige fortyndingsmidler, der ellers skulle bruges i produktet. Krystallernes effekt er tværtimod helt naturlig og giver dig et helstøbt produkt, der er i direkte forbindelse med den magiske heksedimension, som brandet inkarnerer og udbreder.

Et par sprøjt med den magiske mist er alt, der skal til for at trylle dit hår til en helt ny sundhed og et nyt og skinnende look.

De bedste produkter til krøllet hår

Produkterne fra Witch I Love Your Hair er – udover at være sulfat-, parabene-, alkohol- og silikone-frie – også udviklet uden brug af tilføjede proteiner. Dette gør, at produkterne fungerer for alle hårtyper. Det er nemlig ikke alle typer af hår, der, bare fordi det er krøllet, har brug for de samme plejende ingredienser, og faktisk kan ens hår også allerede være for proteinmættet, hvilket kan have en skadelig effekt. Dette kan du nemt afgøre med en simpel stræktest.

Med stræktesten kan du hurtigt finde ud af, hvorvidt dit hår mangler fugt eller protein. Knækker håret med det samme, har det nemlig fået for meget protein, hvorfor det vil virke tørt og mangle en masse fugt. Omvendt vil hårstrået virke yderst elastisk og kunne strækkes meget langt, hvis det har fået for meget fugt og i stedet har brug for at blive behandlet med proteinrige ingredienser.

Witch I Love Your Hair favner alle hårtyper med deres nænsomme hårpleje. Hos CurlsForYou vil vi gerne hjælpe dig til at få mere magi ind i din hverdag og dine hårplejerutiner, og derfor har vi også bragt det magiske brand med ind i CurlsForYou-universet.

Tag med på den fortryllende rejse, og giv dit hår de bedste forudsætninger for at shine med de lækreste, mest naturlige og bedste hårprodukter til krøllet hår.