My Curly Way

Hos brandet My Curly Way er krøller ikke blot hår. Det er en hel livsstil. Enhver med krøller ved, at det er en stor del af ens personlighed, når man bærer sine krøller med stolthed. My Curly Way er et nyt brand, hvis produkter er godkendte efter Curly Girl-metoden.

Produkterne har et lækkert, moderne design og er superlette at dosere. Det smukke logo efterlader ingen tvivl, om at My Curly Ways hjerte ønsker, at du skal omfavne og elske dine krøller.

My Curly Way udvikler og fremstiller sunde hårprodukter til krøller af enhver type. Hårprodukterne er både til dig med bløde bølger (waves), store og kraftige krøller (curls) samt til dig med små proptrækkerkrøller (coils). Visionen er at give dig de sundeste, perfekte krøller, som lige præcis dit hår kan lave. Krøllerne skal være beskyttet mod udefrakommende slitage og holde deres livlige, definerede form i al slags vejr.

Kombinationen af at udvikle produkter, der hverken skader naturen eller dit hår og samtidig er effektive og giver enestående, flotte resultater, er et ufravigeligt krav, som My Curly Way stiller til alle deres produkter.

Home / My Curly Way
No products were found matching your selection.