My Curly Way

Hos brandet My Curly Way er krøller ikke blot hår. Det er en hel livsstil. Enhver med krøller ved, at det er en stor del af ens personlighed, når man bærer sine krøller med stolthed. My Curly Way er et nyt brand, hvis produkter er godkendte efter Curly Girl-metoden.

Produkterne har et lækkert, moderne design og er superlette at dosere. Det smukke logo efterlader ingen tvivl, om at My Curly Ways hjerte ønsker, at du skal omfavne og elske dine krøller.

My Curly Way udvikler og fremstiller sunde hårprodukter til krøller af enhver type. Hårprodukterne er både til dig med bløde bølger (waves), store og kraftige krøller (curls) samt til dig med små proptrækkerkrøller (coils). Visionen er at give dig de sundeste, perfekte krøller, som lige præcis dit hår kan lave. Krøllerne skal være beskyttet mod udefrakommende slitage og holde deres livlige, definerede form i al slags vejr.

Kombinationen af at udvikle produkter, der hverken skader naturen eller dit hår og samtidig er effektive og giver enestående, flotte resultater, er et ufravigeligt krav, som My Curly Way stiller til alle deres produkter.

Hem / My Curly Way

Visar alla 2 resultat

Show sidebar

My Curly Way – Curl My Word Curl Sculpting Gel

179,00 DKK
  • SEK: 269.22SEK
  • EUR: €24.02
My Curly Way - Curl My Word Curl Sculpting Gel til sunde krøller med et stærkt hold, der muliggør definerede, bløde krøller hele dagen uden frizz og uden en følelse af stive eller tørre krøller. Gelen er baseret på frugtekstrakter og blomster, der giver naturlig glans til håret. Dette produkt blev testet af  kvinder og mænd med krøllet hår. Det blev testet på vores egne krøller, ikke på dyr. Vi har lagt vores hjerte og sjæl i disse produkter. Behandl dine krøller med kærlighed, og de vil elske dig tilbage. Størrelse: 300 ml.
Läs mer

My Curly Way – Curl On Curl Defining Leave-in Conditioner

179,00 DKK
  • SEK: 269.22SEK
  • EUR: €24.02
My Curly Way - Curl On, Curl Defining Leave-in conditioner Definerede og sunde krøller er ikke længere en drøm - det er en realitet! Leave-in balsam til fleksible, definerede og sunde krøller uden at krøllerne bliver tunge eller fedtede. Baseret på blomster- og planteekstrakter der giver ekstra blødt og skinnende hår. Curl On indeholder ikke glycerin, så du kan også bruge det i fugtigt og tørt vejr. Dette produkt blev testet af krøllede, bølgede og kinky hårede kvinder og mænd. Det blev testet på vores egne krøller, ikke på dyr. Vi har lagt vores hjerte og sjæl i disse produkter. Behandl dine krøller med kærlighed, og de vil elske dig tilbage.
Läs mer

My Curly Way – fra en krøltop, som har lært at elske sine krøller

Orian Paz, som er grundlægger af My Curly Way, modarbejdede i årevis sine krøller. Hun glattede dem blandt andet og gav dem helt forkert pleje. På et tidspunkt i sit liv besluttede hun sig for at give sine krøller en reel chance.

Her startede en rejse, som vækkede en kæmpe passion i hende, da hun fandt ud af, hvor galt hun havde behandlet sit hår, og hvor meget sundere ens hår bliver, når man arbejder for at fremhæve hårets naturlige struktur – i stedet for at modarbejde det og gøre det til noget, det ikke er.

I processen, hvor hun arbejdede på kærligt at acceptere sit krøllede hår, skabte hun et fantastisk onlinefællesskab for alle med krøllet hår i sit hjemland Israel.

Eventyret startede med, at Orian eksperimenterede med hårprodukter og -teknikker, lærte ingredienser og deres virkninger at kende.

Til sidst kom hun frem til den hårfilosofi, der skulle præge hendes kommende brand – nemlig at skabe kvalitetshårprodukter til bølget og krøllet hår, som får håret til både at synes og føles sundt. Hårprodukterne skal altså give håret sundt look og samtidig gøre det sundere indefra.

Heraf opstod brandet. Ud fra en passion om at give denne krølleglæde videre til alle andre, som ønsker sundt hår og kun vil have de bedste, mest naturlige indholdsstoffer.

Hårplejeprodukterne fra My Curly Way – som hendes brand endte med at hedde – virker. De sparer dig for tid med ærgrelser over ikke at kunne få dine krøller optimalt frem. Dine bølger eller store/små krøller bliver definerede, fulde af glans og superbehagelige at røre ved.

Få sunde krøller uden frizz

En tur til frisøren i ny og næ kan være rent velvære. Det er samtidig også nødvendigt, for at dit hår kan blive ved at se sundt ud ved at få klippet de spaltede spidser af. Men til syvende og sidst afhænger dit hårs sundhed – dvs. balancen mellem fugt og protein – af din daglige plejerutine. Det vil sige, at det både afhænger af dine vaskerutiner, styling-rutiner, de hårprodukter du bruger, samt hvordan du ellers behandler og plejer dit hår.

Der er langt større risiko for kruset, tørt hår, når du har krøller – end hvis du havde glat hår. Det skyldes hårstråenes naturlige struktur. My Curly Ways hårprodukter indeholder alle de rigtige, nærende ingredienser, som alle typer krøller elsker og har brug for. Hårprodukterne løser mange af de udfordringer, som Curly Girls bakser med, og reducerer fx frizz i håret og gør dine krøller mere definerede samtidig med, at de tilfører den rette mængde fugt.

Prøv fx My Curly Ways Curl My World Curl Sculpting Gel, som er baseret på ekstrakter fra frugter og blomster og tilfører dit hår naturlig glans. Gelen er god til at give et stærkt hold, uden at håret føles stylet. Den reducerer frizz og gøre håret lækkert og blødt at røre ved.

Få gode Curly Girl-godkendte produkter fra My Curly Way

Teamet bag My Curly Way er meget passioneret omkring det at give krøller de bedste hårprodukter, der får dem til at sno sig og skinne helt naturligt. Alle produkter fra My Curly Way lever op til de standarder, der gælder for, at et produkt kan blive Curly Girl-godkendt.

My Curly Ways produkter:

  • indeholder hverken sulfater, silikone eller parabener
  • er veganske
  • er ikke testet på dyr
  • er baseret på plante- og frugtekstrakter.

Find og bestil My Curly Way hos CurlsForYou

Vi er, som altid, med på beatet og rykker hurtigt, når vi skal håndplukke nye, gode og spændende produkter til vores webshop. Derfor har vi naturligvis et lækkert udvalg af hårpleje til krøller fra My Curly Way, som du kan købe her på webshoppen.

Vi garanterer dig en sikker onlinehandel og en lynhurtig levering. Så behøver du ikke at gå længe og vente utålmodigt på dit nye hårplejeprodukt. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for gode råd og vejledning til, hvordan du plejer netop din hårtype og krølletype bedst. Ellers kan du finde masser af nyttig viden og god inspiration på vores blog. Her kan du blandt andet læse en A-Z-guide til Curly Girl-metoden, få gode råd til tør hovedbund og få stylingtips fra andre stolte krøltoppe.

Når du bestiller for mere end 599 DKK, er fragten gratis i Danmark.

God shoppelyst!