Righteous Roots

Righteous Roots har et dedikeret mål om at hjælpe dig med krøller til at få det smukkeste og sundeste hår, du kan få. Deres produkter forvandler dit hår til den bedste version af sig selv med gode, naturlige ingredienser. Alle hårtyper kan absolut have glæde af Righteous Roots’ naturlige produkter. Men de er særligt populære inden for Curly Girl-verdenen, da de lever op til alle krav og standarder herunder.

Sortimentet af produkter fra Righteous Roots er ikke bredt. Til gengæld er alle produkterne udviklet med et intenst fokus på kun at indeholde naturlige olier til at pleje krøller og opfylde de særlige behov, som krøllet hår har.

Uanset om dit hår er bølget, har store og bløde krøller eller små proptrækkerkrøller, vil dit krøllede hår elske Righteous Roots’ helt unikke blanding af gode, nærende og naturlige olier. Mærk og se forskellen, når du prøver hårplejen på dine egne lokker.

Hem / Righteous Roots

1 produkt

Righteous Roots – RX Oil

Det ursprungliga priset var: 349,00 DKK.Det nuvarande priset är: 279,20 DKK.
 • SEK: 429,04SEK
 • EUR: €37,42
 • Award-vindende olie til krøllerne
 • En multifunktionel olie, du kan bruge til flere formål
 • Kan anvendes til både hår og hovedbund
 • Sikrer dig bløde krøller efter brug
 • Passer til alle hårtyper
 • Størrelse: 118 ml.
Vi har desværre oplevet en markant prisstigning på produktet, hvorfor vi ser os nødsaget til at hæve prisen.
Lägg i varukorg

Righteous Roots – til alle krøller og alle formål

Med hårprodukterne til krøller fra Righteous Roots kan du komme med på bølgen, som har taget krøltoppe med storm verden over. Du kan få glæde og gavn af de tre hovedfordele, som hårprodukterne giver. De er nemlig særligt kendte for at give øget hårvækst, modvirke frizz og give fyldigere hår.

Enhver med krøllet hår ønsker, at krøllerne skal se så sunde og fyldige ud som muligt. Måske ønsker du også længere hår. Uanset hvilket problem du har med dit krøllede hår, kan du hente hjælp fra Righteous Roots’ helt unikke og komplicerede formel, som løser en lang række simple udfordringer. Det gælder, hvad end du døjer med spaltede spidser, tør hovedbund, mat hår, tørt hår eller noget helt femte.

Olierne i deres hårprodukter er nemlig udvalgt med fokus på at tilføre håret noget forskelligt. Righteous Roots går meget op i, hvilke ingredienser der giver hvilken effekt for dit hår. I deres signaturolie er der således blandt andre:

 • Jamaicansk Castor-olie, som er kendt for at øge hårvækst
 • Tea Tree-olie, som modvirker tør og kløende hovedbund
 • Jojoba-olie, som får dit hår til at skinne.

Righteous Roots ved, at en sund, krøllet manke kræver en helt særlig form for pleje og mange forskellige teknikker. Det har de gjort nemt for dig. Hvert enkelt produkt har dermed ikke kun ét formål, men kan erstatte flere produkter i dit skab. De kan fx bruges til både hovedbundsmassage, til at stimulere hårvækst, til at give fugt, til at kramme din cast ud og meget mere.

Et godt tip til at få den optimale effekt af din hovedbundsmassage er at bruge en Scalp Massager, som vi naturligvis også fører i vores webshop her hos CurlsForYou. Vores Scalp Massager er nemlig eminent til at fordele olie i hovedbunden, så du får en ligelig fordeling.

Prisvindende Curly Girl-hårprodukter

Kvaliteten af hårprodukterne fra Righteous Roots er mere end blot snak. Righteous Roots har nemlig vundet flere priser af Naturally Curly med den unikke sammensætning af naturlige olier. De har vundet en pris i både 2019 og 2020. Her høstede de blandt andet prisen for bedste hårolie, bedste behandling til øget hårvækst, hovedbundsbehandling og multifunktionelt produkt.

Det skyldes selvfølgelig primært, at deres hårpleje giver den effekt, de lover. Derudover hyldes Righteous Roots også for at have en åben og tydelig kommunikation omkring indholdet i deres hårprodukter til krøller. På deres egen hjemmeside kan man læse klare og letforståelige informationer om, hvilke ingredienser der har hvilken funktion.

Det giver en utrolig god tryghed, når du ved præcis, hvad du forkæler dine krøller med. Righteous Roots-produkter er naturligvis CG-godkendte og indeholder ikke:

 • silikone
 • parabener
 • mineralolie
 • petroleum
 • syntetisk duft.

Det betyder, at enhver, der følger The Curly Girl -metoden, trygt kan anvende hårprodukter fra Righteous Roots og samtidig stole på, at hårprodukterne kun tilfører ens hår den bedste, naturlige pleje, det kan få. Du behøver altså ikke undersøge alle ingredienser i de lækre hårolier for at tjekke, om de alle er i orden. Det er de.

Velgørenhed og ansvar

Righteous Roots ønsker helt beskedent at inspirere alle Curly Girls uanset hudfarve, religion og krølletype til at omfavne og fremelske deres krøller – en hovedbundsmassage ad gangen.

Det betyder, at teamet bag de rene hårprodukter til krøller donerer penge til velgørende formål og hjælper samfund verden over. Fordi alle har ret til det bedste og sundeste hår, de kan få.

Køb Righteous Roots’ produkter hos CurlsForYou

Her hos CurlsForYou håndplukker vi alt det bedste og nyeste inden for hårprodukter til krøllet hår. Derfor har vi naturligvis også Righteous Roots i vores udvalg.

Prøv fx RX Oil, som både kan anvendes til SOTC (Scrunch Out The Crunch), Hot Oil-behandling, mod kløe i hovedbunden og som pre-poo. Den multi-funktionelle olie starter din rejse mod et sundt og smukt hår.

At få og bevare en sund, krøllet manke kræver, at du giver dine bølgede lokker masser af den helt rigtige pleje. Hvad der fungerer for din nabo, fungerer ikke nødvendigvis for dig. Vi kan kun opfordre dig til at udfordre dig selv på, hvad dit hår har brug for. Eksperimentér med forskellige teknikker, metoder og produktsammensætninger, indtil du finder det, der fremhæver dine krøller allerbedst.

Er du helt på bar bund, eller har du blot et interessant spørgsmål om, hvordan du vælger de rette plejeprodukter til dine krøller? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

God shoppelyst.