DevaCurl

Hos DevaCurl har de skabt produkter fri for unødvendigt hårde ingredienser, i lang tid før det blev en trend at bruge naturlige ingredienser. Hos DevaCurl producerer de nemlig naturlige produkter, fordi det er det rigtige for dig og dine krøller. Her får du meget mere end bare lækre hårprodukter til krøller, sundere hår og smukke krøller; du bliver en del af et curl community, hvor det i høj grad handler om at nyde, elske og værdsætte sine krøller, præcis som de er.

DevaCurls produkter er alle sammen skabt til brug af The curly girl method. Mærket er nemlig stiftet af Lorraine Massey. Kvinden, som også står bag denne metode. De mange produkter i DevaCurls portfolie indebærer deres blandt andet deres No-Poo, Low-Poo, balsam og andre hårstylingprodukter. Fælles for dem er, at de plejer dit hår på den bedste måde og er med til at give dig det hår og de krøller, som du går og drømmer om.

Vi har valgt af udfase DevaCurl produkterne, hvorfor kan du læse om i vores pressemeddelelse her.

Home / DevaCurl

Showing the single result

Show sidebar

DevaCurl – DevaFuser

429,00 DKK
  • SEK: 629.76SEK
  • EUR: €57.68
DevaCurl - DevaFuser. Denne unikke diffuser, er den bedste hjælpende hånd til dine krøller. Dens 360 graders luftstrøm omgiver fuldstændigt krøllerne fra rod til spids. Dette giver en hurtigere tørretid end traditionelle diffusere. Dens keramiske indre kerne, hjælper med at bevare fugten i håret, samtidig med at den giver glasfulde krøller uden krus . Den patenterede DevaFuser, giver naturlige krøller en fantastisk form, definition og volume   Universal adapter i ét stykke, der passer til de fleste kommercielt tilgængelige hårtørrere (IKKE GHD), der har følgende mål: Mundstykke diameter: 5 - 7,5 cm (2”- 2,5”) (bredde på mundstykket) Mundstykke længde: 7,5-16 cm (2,5 ”- 6,5”) (Mundstykket skal være mindst 7,5 cm (2,5 tommer) og højst 16 cm (6,5 tommer) for at passe til DevaFuser) Se video via knap på billedet.
Læs mere

DevaCurl – Krøller med en lang historie

DevaCurl fællesskabet handler i særdeleshed om at fejre, at alle krøller er forskellige – og alle krøller er fantastiske. Det er den filosofi, som DevaCurls produkter til krøllet hår er skabt ud fra. DevaCurl historien starter helt tilbage i 1994, da de åbnede dørene til deres salon i New York City, USA. Her arbejder de hver dag med at udarbejde nye teknikker til behandling og klipning af krøller, de træner frisører til at blive specialister inden for krøllet hår, og sidst, men ikke mindst, så udvikler de banebrydende produkter, som kan bringe det bedste frem i dine krøller – uanset hvilken tekstur de har.

Hos DevaCurls’ stylister kan de hjælpe dig med at få taget over dine krøller, men det er ikke til meget nytte for os, som bor langt væk fra New York og USA i det hele taget. Derfor er produkterne også skabt til, at du kan få den lækre salonfølelse med hjem til dig selv. Med DevaCurls produkter kan du let lære selv at skabe dine perfekte krøller hver dag.

Smukke krøller – uden alt det unødvendige

Essensen af DevaCurls’ produkter er simple ingredienser. Hårprodukterne indeholder alt det, dine naturlige krøller har brug for – men intet af det de ikke har brug for. Alle deres produkter er derfor:

  • Sulfatfri
  • Parabenefri
  • Silikonefri

Sulfatfri

Sulfat er i store træk en middel, som renser for blandt andet olie og snavs. Fordi det har en evne til at tiltrække vand og olie, indgår det ofte i renseprodukter til hud og hår. Når det bliver skummet op med vand, gør det således, at fedt, olie og snavs bliver løsnet fra din hovedbund. Mange kan godt lide at bruge sulfatholdige sæber, fordi det også giver en skummende effekt, som mange forbinder med rens og renhed. Nogle sulfater er hårdere end andre, og særligt SL-sulfater kan have den negative effekt, at de også fjerner alle de gode og naturlige olier, som dit hår og hovedbund producerer og har godt af at bevare. Særligt krøllet hår har brug for ekstra meget fugt, og derfor er det bedst at undgå sulfater i dine produkter, og som minimum at undgå SL-sulfater. Alle DevaCurls’ produkter er helt uden sulfater, så dine krøller kan bevare deres naturlige olier og dermed også deres glans og blødhed.

Parabenefri

Parabener tilsættes kosmetiske produkter for at undgå bakterie- og svampevækst. Problemet er dog, at parabener er over EU’s liste over stoffer, som mistænkes for at være hormonforstyrrende og i sjældne tilfælde fremkalde allergi. Derfor anbefaler vi, at du undgår parabener, og det gør du blandt andet ved at vælge produkter fra DevaCurl.

Silikonefri

Rigtig mange shampooer, særligt de billigere af slagsen, indeholder silikone. Silikone er tilsat shampoo og balsam for at give håret en blød og glat følelse. Desværre er det ikke en holdbar løsning. Håret føles nemlig blødt og glat, fordi silikonen lægger sig uden på hårstråene og dermed giver et glansfuldt look. Da silikone er vandafvisende, betyder det dog, at håret ikke kan optage gavnlige olier og fugt fra andre produkter, og derfor kommer dit hår med tiden til at lide skade og se mere livløst ud, end inden du begyndte at bruge en shampoo med silikone. Silikonen skaber således en illusion af glansfuldt og sundt hår, og du bør altid gå efter produkter uden silikone såsom DevaCurls produkter.

Grusomhedsfri

DevaCurl er grusomhedsfri, hvilket betyder, at de på intet tidspunkt i produktionen af produkter, som på intet tidspunkt, er testet på dyr. De garanterer derfor, at alle deres produkter er 100% fri for test på dyr. Til gengæld ligger deres laboratorium tæt på deres salon i New York, så deres udviklere kan arbejde tæt sammen med frisørerne og kontinuerligt teste produkterne i salonerne for de bedste produkter.

Selvom produkterne er fri for alle de ting, som håret ikke har brug for, fås de stadig med forskellige skønne og naturlige dufte som pebermynte, kokos og citrus. Fra dette brand finder du både produkter til krøller som vaskebalsam, plejende balsam, produkter til hårstyling såsom krøllecreme og meget mere. Desuden har DevaCurl skabt den populære diffuser (en hårtørrer til krøller) kaldet DevaFuser, som kan fremhæve naturlige krøller. Lige meget om du har små krøller, store krøller, slangekrøller, kort krøllet hår eller bløde krøller, så hjælper diffuseren dig med at opnå krøller uden varme.

Få drømmekrøller med No-Poo produkterne

I 2002 tog DevaCurl ”poo” ud af Shampoo med deres innovative nye hårprodukter. De lancerede denne kategori af hårprodukter med deres No-Poo Original produkt. Det er et produkt, som renser dine krøller og hovedbund uden at fjerne naturlige olier, så du får de mest fantastiske og elastiske krøller. No-Poo produkterne er 100% fri for sulfater, parabener og silikone og var de første af sin slags i denne kategori. Det ændrede livet for rigtig mange kvinder og mænd med krøller, det er blandt andet derfor, vi er utroligt stolte af at være leverandør af dette mærke.

Bestil dit DevaCurl sæt i dag

Ønsker du at komme tørt hår til livs og gøre det bedste for dine krøller? Så bestil dine produkter fra DevaCurl allerede i dag, og begynd processen, der giver dine krøller deres naturlige skønhed og følelse tilbage. Hos Curls for You bestræber vi os på at levere dine produkter inden for 1-3 hverdage, så du ikke skal vente for længe på dine favoritprodukter. Du får desuden gratis fragt ved køb på over 500 kr., så det kan godt betale sig at investere i alle dine ønskede produkter på én gang her hos os.

Har du spørgsmål til vores leveringsbetingelser, produkter eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes via vores kontakt formular her.