Curly Angels

Er du klar til endnu et skønt brand, der tilbyder krøllevenlige og ordentlige hårplejeprodukter til alle krølletyper? Det tyske mærke Curly Angels kommer nemlig netop med en række gode produkter, der er velegnede at bruge til alle typer af krøllet hår – og det naturligvis uden at udsætte det for uhensigtsmæssige ingredienser. Udover at være Curly Girl-sikre er produkterne veganske og fri for elementer som sulfater, silikone og parabener – ligesom de aldrig er blevet testet på dyr, men kun på ”frivillige krøller”. Så samlet har du her mulighed for at pleje dit hår med nogle skønne, plejende og velduftende produkter, som kun vil dine krøller det bedste. 

Curly Angels er inspireret af den caribiske Ellie Jones, der med sit flotte, krøllede og efter eget udsagn multikulturelle hår savnede hårprodukter, der kunne få det bedste frem i hendes krøller. Ønsket var at skabe letvægtsprodukter, der både kunne styrke og definere hendes hårpragt, men også nære og pleje det. Samtidig skulle det også være produkter, der var milde nok til også at kunne pleje og passe på Ellies to små børns krøllede lokker. Ud af dette kom altså Curly Angels, der således kan bruges af både store og små med krøllet hår. 

Home / Curly Angels

Showing the single result

Curly Angels – Absolution Shampoo

139,30 DKK
  • SEK: 217,74SEK
  • EUR: €18,67
  • Vi lader produkterne fra Curly Angels udgå, hvorfor de sælges ekstra billigt!
  • Plejende og mild sulfatfri shampoo
  • Fri for skadelige ingredienser
  • Renser mildt og effektivt hår og hovedbund
  • Kan bruges til alle typer krøller
  • Size: 300 ml
Læs mere

Curly Angels – produkter med ”ophøjede” navne 

Man må sige, de hos Curly Angels gør noget ud af deres ”engle-sprog”. Med produkterne Absolution Shampoo, Salvation Conditioner, Hallelujah Curl Activator og Glorious Curling Gel kan man vel næsten kun forvente en guddommelig pleje og behandling af sine krøller. Det vil vi dog lade være op til den enkelte at tolke på. I stedet ønsker vi hos CurlsForYou blot at fremhæve produkternes gode egenskaber, der bestemt kan være medvirkende til at styrke dit hårs sundhed og fremme dine krøllers trivsel.    

For når man har krøller, er det jo ikke uden betydning, hvordan man behandler dem, herunder hvilke produkter man vælger at bruge til dem. Silikone og skarpe sulfater er for eksempel blandt de elementer, der faktisk med tiden gør mere skade end gavn på dit hår, og derfor er det bedst for hårets naturlige balance og sundhed at vælge hårplejeprodukter uden disse ting. Produkterne fra Curly Angels indeholder ingen af disse skadelige ingredienser, men er til gengæld tilsat nogle af de sunde og naturlige ting, for eksempel avocado og jojoba, som vil omfavne dit hår og tilbyde det pleje og omsorg. 

Kom godt igennem hårplejerutinen med produkterne fra Curly Angels 

Med Curly Angels har du faktisk en serie af produkter, der kan hjælpe dig godt igennem hele din hårplejerutine. Startende med en mild og rensende low-poo har du et rigtig godt bud i Absolution Shampoo, hvorefter du kan give dit hår ekstra pleje med en balsam som Salvation Conditioner, så det bliver blødt, lækkert og glansfuldt. Siden kan du give dine krøller lidt hjælp til at blive samlede med krøllecremen Hallelujah Curl Activator, så de tager sig smukt og defineret ud – og til sidst kan Glorious Curling Gel afrunde rutinen ved at sætte sidste touch på frisuren og give krøllerne hold og udtryk. 

Således er her et firkløver af produkter, der vil supplere hinanden godt i en ”krøllet” hårplejerutine. Ønsker du dog produkter herudover, er du heldigvis landet det rette sted. Her hos CurlsForYou har vi nemlig et bredt udvalg af mange forskellige typer hårplejeprodukter, der alle er egnede til Curly Girl-metoden. Det er naturligvis forskelligt, hvilke og hvor mange produkter der er ønske om og behov for at bruge – det afhænger meget af den enkeltes krølletype og hårplejebehov og -temperament.  

Ønsker du for eksempel at forkæle din hårpragt og/eller din hovedbund lidt ekstra nu og da, kan en hårkur eller dybdegående rens være en ide. Derudover kan eksempelvis den rette hair oil gøre underværker i det daglige, når hår og krøller skal plejes og hjælpes på rette spor. Desuden findes et bredt udvalg af mange typer af styling-produkter, så der helt sikkert også nok skal være noget, der passer til dig og dine skønne lokker.