Nyheder og Presse

Kan man have en grøn og bæredygtig tilgang som webshop?

Why skilt midt i naturen benyttes til vores blog om miljøinitiativer på www.curlsforyou.dk

Hvis vi skal starte med at svare på spørgsmålet, så må svaret være “Ja” eller “måske”, det kommer an på hvad du mener med grøn og bæredygtig tilgang, men lad os prøve at komme lidt nærmere ind på det.

Hvis kravet er at vi med vores webshop skal være CO2 neutral, så er svaret nej, vi får produkter tilsendt fra USA, med fly til Danmark. Fragtet fra Holland/Tyskland til os med lastbil. Pakket og fragtet ud til jer kunder i lastbiler. Der skal plantes mange træer og hjælpes mange bier for at den CO2 kvote opvejes.

Men hvis kravet er, at man som webshop gør hvad man kan for at minimere sin miljøbelastning så meget man kan. Man hjælper miljøet og måske endda projekter rundt omkring i verden hvor bæredygtighed er i fokus, så vil jeg i høj grad sige ja, så har vi en grøn og bæredygtig tilgang til det at drive en webshop. Du kan læse meget mere om de forskellige initiativer vi allerede har gjort og du må meget gerne kontakte os med inputs med tiltag vi yderligere kan gøre.

I videoen her kan I se nogle af de tiltag vi har gjort ved CurlsForYou.dk for at minimere vores påvirkning på miljøet. Hvis du har nogle kommentarer eller ideer til nye initiativer vi skal overveje, så fortæl os om det i kommentarerne.

Billede af PawPatrol figur og genbrugt emballage til www.curlsforyou.dk

Genbrug er god brug

Det skal ikke være nogen hemmelighed at overnævnte overskrift er taget direkte fra PawPatrol, men der er noget om sagen. Så den går vi med 😉

Vi forsøger at genbruge så mange af de papkasser og kassefyld vi får fra vores leverandører, som vi overhovedet kan. Det giver ikke mening at smide papkasser på genbrugsstationen, når de sagtens kan blive brugt en gang mere.

Vi ved godt, at det måske ikke ser så pænt ud, som vores sædvanlige papkasser, men vi håber at I kan se igennem fingrene med det, når I ved at “Genbrug er god brug”

BiProjektet

Bier er utrolig vigtige for miljøet, de befrugter blomster og træer, som måske i sidste ende benyttes som ingredienser i den balsam eller shampoo du benytter.

Men bierne er truet på deres eksistens, mider, pesticider, ensidig kost og dårligt vejr slår bierne ihjel. Hvis det forsætter, er det slut med æbler, jordbær og kaffe.

Derfor syntes vi at BiProjektet er oplagt at støtte.

miljoe-pakning-badge-150x150-1

Miljøvenlig Pakning

Vi støtter miljøvenlig pakning som du kan læse mere om ved at klikke på logoet.

Vi gør det igennem flere tiltag som du også kan læse mere om herunder.

Vi benytter altid den mindst mulige kasse, vi genbruger kasser og kassefyld fra vores leverandører, vi benytter bio-fyld, vi printer ikke pakke og følgesedler mm.

Stop Papirspild

Hvis du ikke kan finde følgesedlen, fakturaen eller andre unødvendige prints. Så giver det faktisk god mening, for vi printer hverken følgesedler, fakturaer eller andre sedler der for os er unødvendige.

Fakturaen sendes via e-mail til den e-mail adresse du opgav ved bestillingen.

Følgesedlen er ikke nødvendig, vi ser det hele på en computerskærm, når ordren pakkes og fragt-labels laves.

Billede af biologisk pakkefyld i et glas vand til brug på www.curlsforyou.dk

Biologisk pakkefyld

Da vi ønsker at påvirke miljøet mindst muligt, er det en selvfølge for os at benytte biologisk fyld i vores pakker.

Der kan dog være pakker hvor der er genbrugt fyld fra leverandører, som ikke benytte kassefyld der er biologisk. Du kan typisk se forskel på de to typer, den ikke nedbrydelige er meget lige og lang, mens den biologisk er lidt mere buttet, ikke helt lige og så smelter den i et glas vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *