Nyheder og Presse

DevaCurl hårprodukter udgår

Ved CurlsForYou skal du være sikker på at du får gode, rene hårprodukter. Derfor har vi truffet en beslutning om, at DevaCurls hårprodukter kommer til at udgå fra vores sortiment, i hvert fald indtil nedenstående sag er afsluttet.

Grunden til denne beslutning, skal findes i den anklage som Stephanie Mero, måske bedre kendt som @thecurlninja på Instagram har fremsat mod DevaCurl. Hvor især No-poo og Low-poo er under mistanke og undersøges, da flere har rapporteret om skadet hår efter brug af disse produkter. Det skal siges, at der også er folk, der ikke har oplevet problemer med produkterne, og som mener at dem der har problemer, må have brugt produkterne forkert, ikke skyllet håret grundigt nok osv. Yderligere skal det nævnes, at det endnu ikke er bevidst at DevaCurls produkter er skyld i disse hårtab. Se eventuelt denne video fra Curly Hair Alchemist.

Vi ønsker på ingen måde at folk skal miste/få skadet deres hår, så derfor vil vi indtil sagen er afsluttet, ikke få nye DevaCurl hårprodukter hjem. Hvis I er i tvivl om hvilke andre produkter I kan benytte, så spørg os endelig.

Til dem som er glade for DevaCurls hårprodukter, vil vi have sat prisen ned på produkterne indtil vi har udsolgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *