GRATIS FRAGT V/599,-

Konkurrencebetingelser

Home / Konkurrencebetingelser

KONKURRENCEBETINGELSER

GENERELLE VILKÅR FOR DELTAGELSE I KONKURRENCER HOS CurlsForYou

LÆS CurlsForYous privatpolitik.

Disse betingelser gælder i det omfang, der ikke er angivet noget særligt i den konkrete konkurrenceannonce. Det vil sige, at disse betingelser gælder sammen med den konkrete annonceartikel. Læs derfor begge grundigt.

Formålet med konkurrencen er at markedsføre CurlsForYou samt eventuelle samarbejdspartnere.

Ved de fleste tilfælde skal man være over 18 år for at kunne deltage i konkurrencer arrangeret af CurlsForYou, medmindre andet er beskrevet. CurlsForYou forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år.

Med mindre andet er tilkendegivet, er deltagelsen gratis, og hver person kan kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencer har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod CurlsForYou.

Præstationer i forbindelse med deltagelse i en konkurrence er CurlsForYous ejendom og må ikke overgives til tredje part med mindre andet er aftalt.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte. CurlsForYou forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vinderen af en konkurrence eller event på såvel CurlsForYou.dk som andre medier, som CurlsForYou anvender.

Præmier, der ikke er anvendt 30 dage efter de er vundet, forbliver CurlsForYous ejendom. I forbindelse med udlevering af præmier kan CurlsForYou kræve fremvisning af gyldig legitimation eller bevis.

Ansatte og samarbejdspartnere hos CurlsForYou og deres husstande må ikke deltage i konkurrencer. Vi forbeholder os retten til at trække eventuelle præmier tilbage, hvis dette opdages. Ansatte hos samarbejdspartnere og dens husstand må heller ikke deltage i konkurrencer, hvor samarbejdspartneren er sponsor.

Tilmeldinger modtaget efter sidste tilmeldingsfrist vil ikke komme i betragtning. Det er alene CurlsForYou, der afgør om en tilmelding, er modtaget rettidigt og kan godkendes. I en konkurrence, hvor deltageren efterfølgende skal indgå i en rækkefølge, forbeholder CurlsForYou sig ret til at afgøre, hvilket nummer deltageren skal have.

Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. CurlsForYou kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, hvad enten det sker på internettet, i varehusene, pr. telefon, e-mail, post etc.

CurlsForYou kan bestemme, at deltagelse i en konkurrence alene kan begrænses til en bestemt form for tilmelding eller i et begrænset forum som f.eks. CurlsForYou.dk, Instagram, Facebook etc.

Konkurrencedeltagere accepterer, at CurlsForYou må eksponere navn og by på CurlsForYous platforme. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

Præmier kan ikke ombyttes til kontanter. En præmie vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af præmien vil overtræde lovgivningen.

Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos CurlsForYou er man indforstået med konkurrencereglerne.

CurlsForYou forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. CurlsForYous afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Shopping cart
Luk
Sign in
Luk

No account yet?

Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account