Hot Head – Hårpleje i verdensklasse

Er du også vild med en god, nærende hårpleje? Så er du formentligt ikke den eneste. Der findes nemlig ikke noget bedre end forkælelse i form af en afslappende hårbehandling. Med Hot Head har du en unik mulighed for tage behandlingen, som du kender den fra den professionelle skønhedsklinik, med hjem i dit eget badeværelse.

Her på siden finder du et eksklusivt udvalg af hætter fra Hot Head. Hætterne findes i mange forskellige størrelser og farver, så du finder med stor sandsynlighed også en model, der passer til dine ønsker og behov. Hos CurlsForYou skal det ikke koste en formue at få god hårpleje. Derfor kan du naturligvis finde hele vores sortiment til særdeles skarpe priser.

Home / Hot Head

Showing all 3 results

Show sidebar

Hot Head – Hot Head

kr.299,00
 • Tørrehue, der forbedrer resultaterne ved brug af balsam, hårkur eller olier
 • Gør det muligt for hårene at åbne sig i længere tid
 • Giver dine hårstrå næring i hårakslen og genopbygger hårstråene på ny
 • Måler max 87 cm i omkreds og har en startomkreds på 53 cm
 • Håndlavet og udelukkende skabt af naturlige materialer
 • Varmes i mikroovn
Vælg muligheder

Hot Head – Hot Head XL

kr.375,00
 • Intensiv varmebehandling af håret, der hjælper plejeprodukter til at trænge bedre ind
 • Rummeligere størrelse end originalen
 • Egner sig perfekt til tykt og langt hår
 • omkreds på 112 cm
 • Hjælper hårsækkene med aktivt at åbne sig i længere tid for intensiv fugtbehandling
 • Varmes i mikroovn
Vælg muligheder

Hot Head – Little Hot Head

kr.265,00
 • Intensiv varmebehandling af håret, der hjælper plejeprodukter til at trænge bedre ind
 • Passer til børn
 • Mønstre dine børn vil elske
 • omkreds på 76 cm
 • Hjælper hårsækkene med aktivt at åbne sig i længere tid for intensiv fugtbehandling
 • Varmes i mikroovn
Vælg muligheder

Hot Head – til dig, der vil passe ekstra godt på dit hår

Hot Head er kendt for at fremstille fantastiske hætter, der forbedrer resultaterne af eksempelvis din balsam, hårmaske, olie eller anden form for hårpleje. Hvis du vil være sikker på at få endnu mere ud af dine hårprodukter, kan du derfor med fordel kombinere dem med en skøn hætte fra det populære brand.

Vil du gerne blive klogere på, hvilke produkter du kan bruge i forbindelse med din behandling af krøllet hår, kan du altid få et par gode hårpleje-tips hos os. Er dit hår tørt, spaltet eller slidt, mangler det formentlig protein eller fugt. Vi har en helt simpel test, som du kan udføre for at finde ud af, hvad dit hår mangler.

Husk en god brusehætte, når du bruger Hot Head

Uanset om du har store eller små krøller, er det en rigtig god idé at sætte lidt tid af til en dybdegående hårpleje. På den måde holder håret sig sundt og stærkt, og du vil have nemmere ved at style det, som du har lyst.

Med Hot Head bliver det muligt for hårsækkene at åbne sig i længere tid. Behandlingen vil derfor trænge endnu længere end i det enkelte hårstrå og give det solid næring indefra og ud. Når du kombinerer din almindelige hårplejerutine med en hætte fra dette verdenskendte brand, vil du med stor sandsynlighed opleve synlige resultater allerede efter første behandling.

Det er vigtigt, at du bruger en brusehætte i forbindelse med din hårpleje med Hot Head. Tilføj derfor en pose med 10 engangsbadehætter. Engangshættens anvendes under din Hot Head-hætte, så der er et bedre hold på håret, og så du ikke risikerer at svine på varmehætten. Engangshætterne er brusehætter, som er fremstillet af majsstivelse, og de er derfor miljøvenlige og nedbrydelige.

Hot Head er den perfekte hårpleje til krøllet hår

Hot Head er hårpleje til kvinder, der ikke vil gå på kompromis med effekten af deres hårplejeprodukter. Særligt hvis du har brug for hårpleje af tørt hår, er der mange gode grunde til at bruge en hætte med varme, så produkterne virkelig kan arbejde i dybden.

Hårpleje af krøller er ikke altid så let endda. Krøllet hår kræver nemlig ofte meget kærlighed i form af pleje og styling. Med Hot Head får du den bedste hårpleje, som du kender den fra din egen frisør. Hætten får sin varme ved, at den varmes i mikroovn. Når den har nået den ideelle temperatur, placerer du den uden på engangsbadehætten. Her kan den producere varme nok til en behandling på hele 20-45 minutter. Du kan derfor sagtens læne dig tilbage og slappe af, mens hætten gør arbejdet for dig.

Hot Head passer til alle hårtyper og teksturer, så der er i virkeligheden ingen undskyldning for ikke at anvende en plejende varmehætte, når du vil gøre lidt ekstra ud af din behandling af håret. Hos CurlsForYou tilbyder vi altid et stort udvalg at hårkure fra mange forskellige brands. En hårkur gør dit hår stærkere og mere glansfuldt end nogensinde før. Tag derfor et kig på vores imponerende sortiment, og find et produkt, der plejer og vedligeholder dit hår.

Hot Head er den perfekte gaveidé til kvinden, der er vild med god hårpleje

Hot Head er for alle. Produkterne er nemlig ret fleksible, så du kan formentlig passe en hætte uden problemer. Hvis du vil forkæle din veninde, din kæreste eller en anden, du holder af, kan en hætte til hårbehandling være det oplagte valg. Kombinér eventuelt gaven med en nourishing conditioner – så kan du være sikker på at give en gave, som ikke skal byttes.

Hættens mål er: Startomkreds ca. 53 cm/21”. Maks. omkreds (fuldt strakt) ca. 87 cm/34”. Diameter ca. 51 cm/20”.

Hætterne findes desuden i mange forskellige farver og print, så du kan vælge en variant, der matcher din personlige stil. Du kan desuden ofte vælge mellem flere flotte dyre- og blomsterprint, så det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænsen for looket på din hårbehandling.

Produkterne fra Hot Head er helt i særklasse. De er blandt andet miljøvenlige, da de udelukkende er fremstillet af naturlige materialer. Derudover er de håndlavede, hvilket giver en charmerende finish til det enkelte produkt. Hætterne er samtidig vendbare og genanvendelige, så der er virkelig tale om produkter, som kan holde til at blive brugt, og som du kan bruge igen og igen.

Køb produkter fra Hot Head hos CurlsForYou allerede i dag, og få hurtig levering

Med en varmehætte fra Hot Head kan du skabe salonkvalitetsbehandlinger i dit eget hjem. Hætterne er nemme at bruge, og der er stort set ingen grænser for, hvilke produkter du kan kombinere med brugen af hætten.

Med Hot Head slipper du for ledninger og andet besvær. I stedet har du stor frihed til at bevæge dig, mens du behandler dit hår. Tag derfor din hårpleje til nye højder, og nyd ventetiden med en god film, eller udnyt ventetiden til at få ordnet andre praktiske gøremål. Hvis du har fundet dit favoritprodukt fra Hot Head, kan du med fordel købe det hos os allerede i dag. Du får nemlig levering allerede inden for 1-3 dage, så du hurtigt kan tage dine produkter i brug.