Nyheder og Presse

Rebranding: My Soigne bliver til Miribel Naturals

Miribel Naturals logo

Kender du brandet My Soigne? En amerikansk producent af hårplejeprodukter til krøllet hår … eller det vil sige, de laver produkter, der også er gode til krøllet hår (og det var da også sådan, det hele startede for firmaet i 2018).

Men med en forandring af egen hårtekstur fra krøllet til bølget hår og med en datter, der viste sig at have glat hår, besluttede grundlæggeren af My Soigne, Jackie, sig for at ændre brandets fokus. Og således blev My Soigne til Miribel Naturals, der tilbyder ordentlig og kærlig hårpleje til alle hårtyper.

Selv om brandet har fået nyt navn, kan du stadig være sikker på at få de samme, gode produkter, når du vælger for eksempel en Creamy Hair Cleanser eller en Silky Smooth Flaxseed Gel fra Miribel Naturals. Emballagen har ganske vist – og naturligvis – ændret sig sammen med navnet, og du vil nu skulle bruge af produkterne fra tuber i stedet for de tidligere bøtter fra My Soigne. Indholdet er dog det samme, og du vil dermed roligt kunne bruge af produkterne, velvidende at de vil dit hår det bedste – og det uanset om du har glat, bølget eller krøllet hår!

Tøm lageret for MySoigne, køb de sidste med gode rabatter!

MySoigne – Hair Cream

177,65 DKK
  • SEK: 258.44SEK
  • EUR: €23.89

MySoigne - Hair Cream er en hårcreme og balsam, der tilbyder en super fugtgivende blanding med sheasmør, ricinusolie, jojobaolie og aloevera.

Du kan bruge den som balsam og efterfølgende lade den være i håret, som en krøllecreme/leave in.

Det er til dig, der har tørt og / eller proteinfølsomt hår.

Sådan anvendes MySoigne - Hair Cream: Påfør en generøs mængde i vådt eller fugtigt hår. Fortynd cremen med vand efter behov, så produktet får den ønskede konsistens. 

For at opnå det bedste resultat, kan du bruge MySoigne hørfrøgel til at slutte stylingen af med.

Kan holde sig 1 år efter åbning/ibrugtagning.

  Størrelse: 237 ml
Læs mere

MySoigne – Hair Cleanser

169,15 DKK
  • SEK: 246.07SEK
  • EUR: €22.75

MySoigne - Hair Cleanser er en co-wash der renser din hovedbund med en blanding af æblecidereddike, gurkemeje, teatreeolie, jojobaolie og aloevera.

Men bare rolig, alt hvad du kan dufte, er pebermynteolien der er tilsat, for at give din hovedbund lidt prikken!

Brug denne co-wash 1-3 gange om ugen i stedet for shampoo.

Det er til dig der har produktrester i håret eller bare har brug for at give din hovedbund en rens.

Sådan anvendes MySoigne - Hair Cleanser: Påfør en generøs mængde i vådt hår. Massere den ind i hovedbunden og lad den virke i 5 minutter. Skyl med vand. For at opnår de bedste resultater, skal du bruge MySoigne hårcreme efterfølgende.

Kan opbevares i 1 år efter åbning/ibrugtagning.

Størrelse: 237 ml
Læs mere

Find produkterne fra Miribel Naturals herunder