Nyheder og Presse

Rebranding: My Soigne bliver til Miribel Naturals

Miribel Naturals logo

Kender du brandet My Soigne? En amerikansk producent af hårplejeprodukter til krøllet hår … eller det vil sige, de laver produkter, der også er gode til krøllet hår (og det var da også sådan, det hele startede for firmaet i 2018).

Men med en forandring af egen hårtekstur fra krøllet til bølget hår og med en datter, der viste sig at have glat hår, besluttede grundlæggeren af My Soigne, Jackie, sig for at ændre brandets fokus. Og således blev My Soigne til Miribel Naturals, der tilbyder ordentlig og kærlig hårpleje til alle hårtyper.

Selv om brandet har fået nyt navn, kan du stadig være sikker på at få de samme, gode produkter, når du vælger for eksempel en Creamy Hair Cleanser eller en Silky Smooth Flaxseed Gel fra Miribel Naturals. Emballagen har ganske vist – og naturligvis – ændret sig sammen med navnet, og du vil nu skulle bruge af produkterne fra tuber i stedet for de tidligere bøtter fra My Soigne. Indholdet er dog det samme, og du vil dermed roligt kunne bruge af produkterne, velvidende at de vil dit hår det bedste – og det uanset om du har glat, bølget eller krøllet hår!

Tøm lageret for MySoigne, køb de sidste med gode rabatter!

Find produkterne fra Miribel Naturals herunder