MySoigne

Har du nogensinde stået foran spejlet og kæmpet for at frisere dine viltre krøller? Har du følt dig udenfor i mængden som den eneste med krøllet hår, der ikke kunne sættes i frisurer på samme måde som de andres glatte hår?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du bestemt ikke den eneste. Grundlæggeren bag hårplejeproducenten MySoigne har med stor ærlighed beskrevet sin personlige hårrejse og de mange kvaler, hendes krøllede hår voldte hende – men det var før hun stødte på curly girl metoden. For med denne helt særlige tilgang til, hvordan man plejer krøllet hår bedst, blev hendes øjne åbnet for effekten af og styrken ved hårprodukter, der er udviklet specifikt til krøllet hår.

MySoigne begyndte således som et hobbyprojekt, hvor den kvindelige grundlægger eksperimenterede med sine egne DIY-hårprodukter til krøller, og i 2017 var hun klar til at gå hele vejen med sit eget brand af hårprodukter til krøllet hår: MySoigne. I dag producerer brandet et udvalg af plejende og rensende cremer til krøllet hår, der har reparerende, fugtgivende og rensende kvaliteter samt et smart mikrofiberhåndklæde, der hjælper med at bibeholde hårets fugt og at ”kramme” vandet ud af håret, således det er langt nemmere at style efter tørring.

Hvis du har lyst til at dykke endnu længere ned i den spændende historie bag brandet – og ikke mindst i filosofien bag deres bedste produkter til krøllet hår – kan du læse med her, hvor vi giver dig alt, du skal vide om MySoigne og deres hårprodukter, der udspringer af Curly Girl-metoden.

Hem / MySoigne
Show sidebar

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.