MySoigne

Har du nogensinde stået foran spejlet og kæmpet for at frisere dine viltre krøller? Har du følt dig udenfor i mængden som den eneste med krøllet hår, der ikke kunne sættes i frisurer på samme måde som de andres glatte hår?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du bestemt ikke den eneste. Grundlæggeren bag hårplejeproducenten MySoigne har med stor ærlighed beskrevet sin personlige hårrejse og de mange kvaler, hendes krøllede hår voldte hende – men det var før hun stødte på curly girl metoden. For med denne helt særlige tilgang til, hvordan man plejer krøllet hår bedst, blev hendes øjne åbnet for effekten af og styrken ved hårprodukter, der er udviklet specifikt til krøllet hår.

MySoigne begyndte således som et hobbyprojekt, hvor den kvindelige grundlægger eksperimenterede med sine egne DIY-hårprodukter til krøller, og i 2017 var hun klar til at gå hele vejen med sit eget brand af hårprodukter til krøllet hår: MySoigne. I dag producerer brandet et udvalg af plejende og rensende cremer til krøllet hår, der har reparerende, fugtgivende og rensende kvaliteter samt et smart mikrofiberhåndklæde, der hjælper med at bibeholde hårets fugt og at ”kramme” vandet ud af håret, således det er langt nemmere at style efter tørring.

Hvis du har lyst til at dykke endnu længere ned i den spændende historie bag brandet – og ikke mindst i filosofien bag deres bedste produkter til krøllet hår – kan du læse med her, hvor vi giver dig alt, du skal vide om MySoigne og deres hårprodukter, der udspringer af Curly Girl-metoden.

Hjem / MySoigne

Viser alle 2 resultater

Sorter

MySoigne – Hair Cream

177,65 DKK
  • SEK: 258.44SEK
  • EUR: €23.89

MySoigne - Hair Cream er en hårcreme og balsam, der tilbyder en super fugtgivende blanding med sheasmør, ricinusolie, jojobaolie og aloevera.

Du kan bruge den som balsam og efterfølgende lade den være i håret, som en krøllecreme/leave in.

Det er til dig, der har tørt og / eller proteinfølsomt hår.

Sådan anvendes MySoigne - Hair Cream: Påfør en generøs mængde i vådt eller fugtigt hår. Fortynd cremen med vand efter behov, så produktet får den ønskede konsistens. 

For at opnå det bedste resultat, kan du bruge MySoigne hørfrøgel til at slutte stylingen af med.

Kan holde sig 1 år efter åbning/ibrugtagning.

  Størrelse: 237 ml
Læs mere

MySoigne – Hair Cleanser

169,15 DKK
  • SEK: 246.07SEK
  • EUR: €22.75

MySoigne - Hair Cleanser er en co-wash der renser din hovedbund med en blanding af æblecidereddike, gurkemeje, teatreeolie, jojobaolie og aloevera.

Men bare rolig, alt hvad du kan dufte, er pebermynteolien der er tilsat, for at give din hovedbund lidt prikken!

Brug denne co-wash 1-3 gange om ugen i stedet for shampoo.

Det er til dig der har produktrester i håret eller bare har brug for at give din hovedbund en rens.

Sådan anvendes MySoigne - Hair Cleanser: Påfør en generøs mængde i vådt hår. Massere den ind i hovedbunden og lad den virke i 5 minutter. Skyl med vand. For at opnår de bedste resultater, skal du bruge MySoigne hårcreme efterfølgende.

Kan opbevares i 1 år efter åbning/ibrugtagning.

Størrelse: 237 ml
Læs mere

MySoigne – den elegante og sofistikerede hårpleje

For MySoigne er det et kernebudskab, at glansfuldt, sofistikeret og velplejet hår ikke kun dækker over glat hår eller velopsatte frisurer. Tværtimod kan krøllet hår være mindst lige så elegant og sofistikeret, som grundlæggeren understreger det med sin egen hårrejse, og derfor faldt valget også på det franskklingende navn, MySoigne, der understreger både den personlige vinkel og den stilfulde og raffinerede hårpleje.

Det skal være slut med at stå foran spejlet og kæmpe med krøllerne, for med produkter som MySoignes hårcreme og Curly Girl-metoden i baghånden vil man nemt kunne tæmme både frizz og viltre lokker og skabe de bedste præmisser for at bevare og styrke hårets sundhed og velvære.

Hårpleje med plantebaserede og cruelty-free ingredienser

MySoigne er fuldstændig med på moden – ikke blot når det kommer til at værne om sit eget look og sit flotte, krøllede hår, men også når det kommer til at bruge 100 % veganske og cruelty free ingredienser i sine produkter. Som brandet selv beskriver det med et glimt i øjet, testes produkterne kun på venner og familie, der selv har takket ja til at prøve de nyeste, lækre hårplejeprodukter i rækken.

Man får den bedste hårkur til krøllet hår, hvis man undgår kradse ingredienser såsom parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkoholer – og det er MySoigne meget bevidst om. Derfor finder du heller ingen af de nævnte ingredienser på produkterne fra brandet, men snarere naturlige og kvalitetsstemplede olier og vitaminer, der hjælper håret til at finde og opretholde sin egen balance.

Hørfrø

I den populære Flax Seed Gel finder du eksempelvis hovedingrediensen, som er hørfrø. Hørfrø er faktisk én af de ældst dyrkede afgrøder i verden, og de små frø er blevet brugt til alt fra tøjproduktion til at udvinde olie til hud- og hårpleje. Hørfrøet har et rigtig højt indhold af Omega-3, som er én af de sundeste fedtsyrer, der øger blodcirkulationen i hårrødder og -sække og reducerer eksem og andre forstyrrelser i hovedbunden. Derudover er Omega-3 også rig på protein, som er med til at styrke håret og hårets vækst. Der er altså rigtig mange gode grunde til at kigge mod hørfrøet, når det kommer til hårprodukter, der giver dig stærkt, sundt og skinnende hår!

E-vitamin

MySoigne har sørget for, at der er masser af den sunde antioxidant E-vitamin i deres hårprodukter. E-vitamin beskytter nemlig håret mod forurenende partikler, der kan beskadige og nedbryde hårstråene. E-vitamin virker opbyggende og styrkende, og derfor kan du også forvente, at dit hårs slidte ender og beskadigede hårstrå bliver stærkere og mere robust, end det nogensinde har været. Derudover har E-vitamin også en positiv indvirkning på blodcirkulationen og er derfor også med til at sørge for en masse ilttilførsel, som håret har stor gavn af.

Æblecidereddike

Æblecidereddike er endnu én af de naturlige ingredienser, som har en rigtig gavnlig effekt – også når det kommer til hårpleje af krøller, og det ved MySoigne alt om. Derfor finder du også den rensende æblecidereddike på ingredienslisten til for eksempel MySoigne Hair Cleanser. Æblecidereddike er nemlig kendt for sin nænsomme evne til at genoprette hårets naturlige pH-balance, der helst skal ligge mellem 4 og 5. Derudover kan æblecidereddiken også bidrage til at beskytte hårstråene og at gøre dem ekstra skinnende og glatte. Sidst, men ikke mindst har ingrediensen også en bakteriedræbende effekt, og du kan derfor også bruge hårplejeprodukter med æblecidereddike til at beskytte mod og lindre for skæl og lignende eksemtilstande i hovedbunden.

Jojobaolie

Den lækre jojobaolie har også fundet sin anvendelse i hårplejeprodukterne fra MySoigne. Til krøllet hår har den fede olie nemlig den ekstra vindende kvalitet, at den både giver håret ekstra kraft, styrke og glans og samtidig gør håret blødere og smidigere at arbejde med. Jojobaolie virker beroligende og rensende for hovedbunden, og derfor kan du også med fordel bruge hårkure og hårcremer, der indeholder olien for at give dit hår en ekstra kærlig behandling.

Hos CurlsForYou kan du finde de skønne hårplejeprodukter fra MySoigne og bruge dem på din egen rejse mod at pleje, beskytte og elske dit krøllede hår. Alt efter hvilke kvaliteter og effekter, du er på udkig efter, har brandet udviklet et unikt plejeprodukt, der kan give dit hår al den kærlighed og opmærksomhed, det har brug for.