MySoigne

Jeg havde altid været en DIYer (gør-det-selv´er), så da jeg begyndte at undersøge curly girl-metoden og alle de hjemmeting, man kunne lave, besluttede jeg mig for at gøre noget vildt. Jeg besluttede, at jeg ville begynde at sælge mine hjemmelavede sammenblandinger i efteråret 2017, men havde brug for et navn. Jeg ville have noget, der var klassisk og meningsfuldt. Jeg brugte synonymer til ord, jeg kunne lide, og gennemsøgte andre sprog for ord, der ikke kan oversættes til engelsk. Det var der jeg fandt Soigne. Soigne i sig selv er et fransk verbum, der betyder at være sofistikeret og have en aura af elegance. Dette var det! Ikke det nemmeste at udtale, det skal jeg indrømme, men betydningen var alt.

Efter at have vokset op med at føle mig mindre værd, fordi mit hår var for vildt, for skørt, for uhåndterligt, for uprofessionelt, for uregerligt, endelig kunne jeg formidle budskabet om, at krøllet hår er elegant også! Elegance er ikke kun til lige hår eller krøller lavet med krøllejern! Det er til os med naturlige hårteksturer, fra bølget til kinky og med alle forskellige krølletyper og mønstre. I marts 2018 lancerede MySoigne en hårrens, hårcreme og et mikrofiberhåndklæde. I juni 2018 blev hørfrøgelen føjet til portfølgen.

Hjem / MySoigne

Viser alle 6 resultater

Sorter

MySoigne – Flax Seed Gel

179,00 DKK
 • SEK: 245.72kr.
 • EUR: €24.06
MySoigne - Flax Seed Gel er ikke som den gennemsnitlige hørfrøgel! Hver dråbe af denne hørfrøgel, tilbyder en super fugtgivende blanding med hørfrø, vitamin E-olie og aloevera. Den er til dig, der har tørt og / eller proteinfølsomt hår. Sådan anvender du den: bland lidt af gel'en med vand og påfør den i vådt eller tørt hår. For det bedste resultat, skal den påføres efter brug af MySoigne-hårcreme. Kan holde sig 1 år efter åbning/ibrugtagning. Størrelse: 237 ml

MySoigne – Hair Cream

209,00 DKK
 • SEK: 286.90kr.
 • EUR: €28.10

MySoigne - Hair Cream er en hårcreme og balsam, der tilbyder en super fugtgivende blanding med sheasmør, ricinusolie, jojobaolie og aloevera.

Du kan bruge den som balsam og efterfølgende lade den være i håret, som en krøllecreme/leave in.

Det er til dig, der har tørt og / eller proteinfølsomt hår.

Sådan anvendes MySoigne - Hair Cream: Påfør en generøs mængde i vådt eller fugtigt hår. Fortynd cremen med vand efter behov, så produktet får den ønskede konsistens. 

For at opnå det bedste resultat, kan du bruge MySoigne hørfrøgel til at slutte stylingen af med.

Kan holde sig 1 år efter åbning/ibrugtagning.

  Størrelse: 237 ml

MySoigne – Hair Cleanser

199,00 DKK
 • SEK: 273.17kr.
 • EUR: €26.75

MySoigne - Hair Cleanser er en co-wash der renser din hovedbund med en blanding af æblecidereddike, gurkemeje, teatreeolie, jojobaolie og aloevera.

Men bare rolig, alt hvad du kan dufte, er pebermynteolien der er tilsat, for at give din hovedbund lidt prikken!

Brug denne co-wash 1-3 gange om ugen i stedet for shampoo.

Det er til dig der har produktrester i håret eller bare har brug for at give din hovedbund en rens.

Sådan anvendes MySoigne - Hair Cleanser: Påfør en generøs mængde i vådt hår. Massere den ind i hovedbunden og lad den virke i 5 minutter. Skyl med vand. For at opnår de bedste resultater, skal du bruge MySoigne hårcreme efterfølgende.

Kan opbevares i 1 år efter åbning/ibrugtagning.

Størrelse: 237 ml

MySoigne – Microfiber Hair and Bath Towel

199,00 DKK
 • SEK: 273.17kr.
 • EUR: €26.75

My Soigné mikrofiberhåndklæde hjælper med at bibeholde fugten, hvilket gør håndklædet perfekt til at ploppe med, kramme vand ud af håret med eller tørre din krop.

Håndklædet er til dig, hvor dit hår er lang tid om at tørre, du hader bomuldsfnulder på din krop eller bare hvis du elsker superbløde håndklæder.

Sådan bruges det: Tør din krop, brug derefter håndklædet til at kramme vand ud af håret med eller brug det til at ploppe med. 

Dimensioner: 78,74 cm x 134,62 cm (31 "x 53")

MySoigne – Protein Leave-In

209,00 DKK
 • SEK: 286.90kr.
 • EUR: €28.10
MySoigne Protein Leave-In er en genoprettende og reparativ balsam. Da den indeholder godt med protein, tilskynder, gendanner og definerer den krøller, der har brug for lidt ekstra pleje. Den kan benyttes som en plejebalsam, der skyldes ud i badet, eller  du kan lade den blive i håret, som en leave-in balsam. Hvis du finder produktet lidt for tungt, kan man fortynde det med lidt vand. Denne protein leave-in er til dig hvis 1) dit hår elsker protein, 2) du har bemærket, at dit hår ikke krøller sig sammen så godt som det plejede, og det føles slapt, eller 3) dit hår er beskadiget. Indeholder: Fugt og Protein Størrelse: 237 ml.

MySoigne – Diffuser

149,00 DKK
 • SEK: 204.53kr.
 • EUR: €20.03
Universal diffuser til din hårtørrer til forsigtigt, men hurtigt at tørre dine krøller! Vi anbefaler at du benytter kold luft. Vedhæftningsåbning: 2,05 "/ 52mm Diffuser: 5,31 "/ 135 mm Højde åbnet: 4.72" / 12 cm Højde kollapsede: 2,28" / 5,8 cm