Curly Girl Metoden

Tilbehør til Curly Girl-venlig hårpleje

Har du krøller, og er du vant til at bruge Curly Girl-metoden som inspiration til en sund, ordentlig og krøllevenlig hårplejerutine? Det kan også være, du netop har lært metoden at kende – eller at den stadig er ny for dig, men at du gerne vil stifte bekendtskab med den? Du kan læse en masse om Curly Girl-metoden her på siden, ikke mindst på vores blog, hvor der blandt andet er et indlæg om netop CG-metoden. Og du kan her hos CurlsForYou naturligvis finde masser af Curly Girl-godkendte produkter, du kan bruge til en krøllevenlig hårplejerutine – som for eksempel low-poos og balsammer.

Men at være god ved sine krøller handler ikke udelukkende om at bruge gode hårplejeprodukter. Det handler også om, hvordan man i øvrigt behandler sine krøller, hvilke redskaber m.m. man bruger til dem, når de skal plejes og styles – og hvordan man i det hele taget beskytter og passer på de krøllede lokker bedst muligt. Dette vil vi komme mere ind på i dette indlæg, hvor vi vil se nærmere på noget af det tilbehør fra CurlsForYou’s eget brand, du kan finde her hos os – og hvordan du kan få gavn af det til dine krøller.

Brug det rette udstyr, når krøllerne skal plejes og styles

Er du garvet inden for Curly Girl-universet, eller har du blot været lidt nysgerrig inden for området, kender du sikkert allerede godt til de ting, vi vil komme ind på i det følgende. Vi vil dog under alle omstændigheder nævne ord som T-shirt-håndklæde, diffuser, Mist Spray Bottle og bredtandet kam. Fire rigtig gode ting at gøre brug af i forbindelse med vask, pleje og styling af dine krøller.

CurlsForYou Håndklæde

For eksempel er et T-shirt-håndklæde et skånsomt hår-håndklæde i en fin vævning, der får stoffet til at minde om en bomulds-T-shirt, og som altså omfavner dine krøller, mens de tørrer, uden at slide på dem, hvilket bl.a. er med til at mindske krus.

En diffuser, som for eksempel denne rejse-diffuser, der kan sættes på flere typer føntørrere, og som er praktisk at have med sig, er en hensigtsmæssig måde at tørre sine krøller på, idet den både tørrer lokkerne på en skånsom måde og desuden er med til at hjælpe krøllerne ordentligt frem.

CurlsForYou Rejse-diffuser

Der er også vores populære Mist Spray Bottle, som er et vældig praktisk redskab til at kunne give sine krøller en tilpas tåge af vand, når de for eksempel skal genopfriskes om morgenen eller i løbet af dagen – eller til at give lokkerne ekstra med vand under stylingen. Sprayflasken er let at gøre klar, behagelig at bruge – og fylder ikke mere, end at den sagtens kan komme med i tasken, når du skal på farten.

CurlsForYou mist spray flaske
CurlsForYou Mist Spray Bottle
CurlsForYou bredtandet kam
CurlsForYou Bredtandet Kam

Vi vil naturligvis også tage en bredtandet kam med på listen over praktisk tilbehør til den daglige krøllepleje. For når man har krøller, er du sikkert klar over, at man bør være varsom med at bruge en hårbørste til at rede håret igennem med – i hvert fald når håret er tørt. Men et godt alternativ til hårbørsten er en bredtandet kam, som også fås som en praktisk Shower Comb lige til at have inde i bruseren.

En sådan kam er mere skånsom at bruge til krøller og vil ikke skille dem så meget ad og skabe så meget krus, som en børste vil kunne. Det er dog stadig anbefalelsesværdigt at bruge den i fugtigt hår, og den er også helt ideel at bruge, hvis du vil rede hårlængderne igennem, når du har kommet hårkur og/eller balsam eller et styling-produkt i dem – til at få fordelt produkterne ordentligt i håret.

CurlsForYou Shower Comb
CurlsForYou Shower Comb

Flere praktiske ting til den dybere pleje af håret

De første fire, ovennævnte ting til krøllepleje er altså gode at have til den mere dagligdags pleje og styling af krøller. Men til de dage, hvor der skal skrues lidt ekstra op for plejen i form af for eksempel dybdegående rens, hovedbunds-scrub og hårkur, kommer her et par bud på praktisk og godt tilbehør.

For når håret og du selv skal forkæles, er der intet i vejen for at line op til lidt hjemme-wellness. Find en skøn hovedbunds-scrub og/eller dybdegående rens, så du kan få renset skidt, snavs og produktrester ordentligt ud af håret, så det er rigtig klar til at modtage ekstra pleje fra en skøn hårkur.

Hår og hovedbundsmassager i bad curly girl godkendte produkter forhandles ved www.CurlsForYou.dk din curly girl shop
CurlsForYou Silicone Hair and Scalp Massager

Mens du renser hår og hovedbund i dybden, kan du med fordel bruge en Silicone Hair and Scalp Massager, som giver lidt ekstra til forkælelsen i form af dejlig hovedbundsmassage. Den hjælper også med at sætte mere gang i blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket virker fremmende for hårvæksten, og i det hele taget giver en sådan massage velbehag og fornyet energi til dig selv og hovedbunden. Hair and Scalp Massageren er ergonomisk lavet, så den er behagelig at bruge og ligger godt i hånden.

Når det er tid at bruge en god hårkur, vil det tit være et produkt, du med fordel kan lade blive i håret i længere tid for at få mest glæde ud af det. Nogle lader den sidde i flere timer, somme tider måske natten over. Men et fint udgangspunkt med mange hårkure er at lade den trække i håret i 15-30 minutter. Og i den tid kan det være praktisk at pakke håret lidt ind, så man også kan foretage sig andre ting end at stå stille i en bruser eller over en vask. Her kan en engangsbadehætte være nyttig at bruge. De hætter, du finder hos CurlsForYou, er lavet af nedbrydelig majsstivelse, hvilket er med til at gøre dem bedre for miljøet.

CurlsForYou Engangsbadehætter åben pakke
CurlsForYou Engangsbadehætter

Pas godt på dine krøller, når du sover, og når du er ude i vejret

Der findes mange måder at tage sig godt af sine krøller på, udover når de skal plejes og styles. For eksempel kan der være meget god mening i at skåne krøller for friktion, der kan opstå mellem hår og hovedpude, når du ligger og sover, og som kan resultere i kruset hår og uterlige krøller. Her kan du gøre brug af et silke-hovedpudebetræk fra CurlsForYou, der – udover at være både elegant, glat og lækkert – passer godt på dine krøller, mens du sover. For håret glider lettere på et sådant betræk, således du undgår den værste friktion.

CurlsForYou – Silke Pudebetræk

395,00 DKK
 • SEK: 614,31SEK
 • EUR: €52,94
 • Smukt og skånsomt hovedpudebetræk i 100 % Mulberry Silke
 • Skåner både dit hår og din hud mod slid og forhindrer udtørring
 • Mindsker slid på dine krøller og minimerer tør hud og urenheder i huden
 • Kan maskinvaskes ved 30 grader og passer en pude i målene 60x63 cm
 • Fås i farverne Ivory, Champagne, Navy Blue og Silver Grey
Vælg muligheder

CurlsForYou – Silke Bonnet

239,00 DKK
 • SEK: 371,70SEK
 • EUR: €32,03
 • En Silke Bonnet i høj kvalitet fremstillet af 100 % Mulberry Silke
 • Skåner dit hår for nattens slid og er særligt velegnet til krøllet hår
 • Forhindrer dine krøller i at filtre sammen og blive uglede i nattens løb
 • Udstyret med en elastik i åbningen samt en justerbar snor, så din bonnet bliver siddende, hvor den skal være hele natten
 • Fås både i en sort og lysegrå farve.
Vælg muligheder

CurlsForYou – Strikhue

225,00 DKK
 • SEK: 349,92SEK
 • EUR: €30,16
 • Lækker strikhue til de kolde tider
 • Satinforet for ekstra beskyttelse
 • Fås i farverne creme, koksgrå, karrygul, sort, grøn, hvid og rød
 • Beskytter håret mod vind og vejr
Vælg muligheder

En anden måde at undgå slid på krøllerne om natten er ved at bruge en Silke Bonnet – en form for elegant ”nathue”, der sidder pænt på dit hoved og beskytter dine krøller mod nattens friktion og slid. Den holder desuden håret pænt på plads og hjælper med at forhindre dit hår i at filtre sammen og danne knuder i løbet af natten, så du på den måde har et mere medgørligt hår om morgenen, når krøllerne skal vækkes og håret styles. Det kan være, det kræver lidt tilvænning at skulle sove med en ”hue” om natten, men det er helt sikkert godt givet ud for især langt og krøllet hår. Både silke-pudebetrækket og Silke Bonnet fås i nogle virkelig flotte farver, der er med til at understrege den luksuriøse pleje til dit hår.

En anden form for hue er den ”rigtige” strikhue fra CurlsForYou, som er lige til at tage på hovedet, når vejret er koldt. Det er ligeledes en krølle-venlig en af slagsen, idet den med et indvendigt lækkert og glat satinfor hjælper med at forhindre for megen friktion mellem håret og selve huen, der ellers vil kunne resultere i krusede og elektriske lokker. Derudover hjælper den dejligt varme hue naturligvis med at beskytte mod kulden, der også kan være en barsk omgang for især krøllet hår. Huen fås i seks forskellige skønne farver, og den kan naturligvis bruges af alle – uanset om man har krøller eller ej.

Praktisk og smart hårpynt, der også skåner dine krøller

Mangler du hårpynt til at sætte håret op med, til at holde på frisuren eller give det sidste touch – eller praktiske redskaber til at holde styr på håret undervejs i stylingen? Da kan CurlsForYou også byde ind med nyttig hårpynt og klemmer, der kan hjælpe dig på vej.

Til at sætte håret flot op med kan du for eksempel tage et kig på vores Store Hårklemme, der fås i syv forskellige farver/mønstre, der med hver deres stil kan sætte et elegant præg på din frisure og hjælpe den til at sidde flot hele dagen. Uden at rive i eller genere håret, idet den er udformet, så den er skånsom for håret.

Du kan også sætte håret op i en klassisk hestehale, lave fletninger eller andet, du vil bruge en hårelastik til. Da kan du vælge et af CurlsForYou’s skønne og praktiske Silke Schrunchies, der fås i tre størrelser og i flere forskellige stilfulde farver, der vil pryde enhver hestehale. Samtidig er en sådan også smart og klædelig at have siddende på håndleddet, når du i løbet af dagen måske foretrækker hængehår. Silke Scrunchies kan naturligvis bruges til alle hårtyper, og de er skånsomme elastikker, der ikke slider på håret.

Af andre praktiske hårpynt-ting fra CurlsForYou kan nævnes de almindelige hårnåle, der kan være gode at bruge, når håret skal sættes op i sirlige og finurlige frisurer, og når små totter skal holdes på plads. Der er også Crocodile Clips, der vel nok ikke er dem, man lige sætter håret op i frisurer med, men som er gode at bruge undervejs i for eksempel stylingen, når håret skal deles op i sektioner. Root Clips er heller ikke nødvendigvis til at pryde frisuren med, men er velegnede til at løfte hårrødderne med under stylingen, så du kan skabe mere fylde – og krøl helt ind til hovedbunden.

CurlsForYou – Root Clips

29,00 DKK
 • SEK: 45,10SEK
 • EUR: €3,89
 • Giver dit hår mere volumen under tørring
 • Smart størrelse og nem at have i tasken
 • Mange muligheder for styling
 • 10 stk. pr. pakke
 • Godt produkt til prisen.
Tilføj til kurv

CurlsForYou – Silke Scrunchies Mini

49,00 DKK
 • SEK: 76,21SEK
 • EUR: €6,57
 • Lækkert og skånsomt scrunchie med et slankt design
 • Silke Scrunchies Mini fra CurlsForYou skåner dit hår for slid
 • Undgå det slid, som traditionelle hårelastikker og elastikker med metallukning forårsager
 • Fremstillet i 100 % Mulberry-silke
 • Fås i farverne black, silver grey, champagne, light green, light blue, red og pink.
Vælg muligheder

CurlsForYou – Hårnåle

25,00 DKK
 • SEK: 38,88SEK
 • EUR: €3,35
 • Gode og enkle hårnåle til hverdag og fest
 • Hjælper med at holde frisuren på plads
 • Fås i farverne sort og mørk guld
 • Måler 4,5 cm
Vælg muligheder

CurlsForYou – Stor Hårklemme

125,00 DKK
 • SEK: 194,40SEK
 • EUR: €16,75
 • Flot, mellemstor hårklemme
 • Måler 12 cm i længden og har en buet facon
 • Let, hurtig og praktisk at style håret med
 • Er behagelig at have i håret og sidder godt
 • Fås i 7 skønne farvevarianter
Vælg muligheder

CurlsForYou – Crocodile Clips

79,00 DKK
 • SEK: 122,86SEK
 • EUR: €10,59
 • Fantastiske krokodille-clips til opdeling af håret, når du styler det
 • Holder godt fast i håret uden at rive i det
 • Praktiske i forbindelse med f.eks. brug af hårkur eller styling af håret
 • 6 stk. lyserøde clips i en pose
 • Måler 12 cm i længden
Læs mere

Find mere inspiration og flere produkter til ordentlig krøllepleje hos CurlsForYou

Nu har vi taget dig lidt med på rundtur i nogle af CurlsForYou’s egne tilbehør-produkter, hvor vi håber, vi har kunnet give et indtryk af, hvilke produkttyper vi har, og hvordan du kan få glæde af dem til dine krøller.

Du kan naturligvis finde mange andre typer produkter hos os, både tilbehør og produkter til vask, pleje og styling af krøller, og de kommer fra forskellige producenter, der alle, ligesom os, går ind for den gode krøllepleje. Så tag endelig på opdagelse her på siden – og lad dig inspirere til skønne produkter og lækker, skånsom og ordentlig pleje til dine smukke krøller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *