Curly Girl Metoden

Stylingprodukter til krøller: Sådan bruger du dem

Måske du kender til det store udvalg af stylingprodukter til krøller, som du bliver præsenteret for på markedet i dag. Her finder du nemlig alt inden for spray, mousse og meget andet, der hjælper dine krøller med at få nyt liv og gør det nemt i forbindelse med opsat hår. Men hvordan skal du helt præcist bruge dem til opsat hår og hængehår, og er der forskel på dem, alt efter om du er til opsat hår eller løst hår? Det og meget andet kan du læse mere om lige her, hvor vi gør dig meget klogere på de mange forskellige stylingprodukter til krøller, som der er på markedet i dag.

Stylingprodukter til krøller: Det hele starter med hårvasken

Når det kommer til produkter til krøller og opsat hår, er der et utal af muligheder at vælge mellem. Foruden lak og mousse, som er de meget klassiske produkter, er også hårolie blevet en stor del af den faste plejerutine for mange – og særligt når du gerne vil have bløde lokker til opsat hår.

Men det hele starter allerede med hårvasken. Når du vasker håret, skal du sørge for at følge Curly Girl-metoden, hvis du vil have mest muligt ud af dine krøller. Din styling af krøller bliver ikke kun nemmere, fordi hårstråene er velplejede, men du vil også opleve, at du får endnu flere krøller frem, som giver dig krøller, der gør opsat hår til en leg.

Vaskerutinen bør indeholde en low-poo eller en anden form for shampoo, der ikke indeholder sulfater. Denne ingrediens går nemlig ind og ødelægger hårets struktur, og det tager hårdt på dine krøller. For optimal fugt er det altid en god idé med en plejebalsam uden sulfater, som går ind og opbygger håret på ny og giver dit hår de bedste betingelser, når du gerne vil have løst eller opsat hår.

De klassiske produkter til krøller

Der hersker ingen tvivl om, at du finder mange forskellige muligheder for stylingprodukter til krøller på markedet, når du vil have produkter til dine krøller. Men der er stor forskel på, hvad du skal vælge, alt efter om du skal have opsat hår eller løst hår, og om der er tale om opsat langt hår, kort hår eller noget helt tredje.

Vi kommer ikke uden om, at de helt klassiske stylingprodukter til krøller består af spray, mousse og en god hårolie. Men du må for alt i verden ikke glemme en god krøllecreme og eventuelt en gel, der hjælper med at definere krøllerne og sikre hold gennem hele dagen, hvad end du er til løsthængende krøller eller opsat hår. En krøllecreme kan være et godt valg for dig, der har mere faste krøller og gerne vil bibeholde netop denne struktur.

En hårspray er uundværlig for alle hårtyper. Det gælder både fladt hår, krøllet hår, opsat kort hår og alle andre. Den hjælper dig med effektivt at holde håret på plads ved opsat hår, og den definerer krøllerne på ny og giver dig mulighed for selv at tilføre form og facon til håret. Derudover er en mousse et fantastisk redskab, når du gerne vil sikre krøllernes struktur og tæthed efter et bad. Hårmousse og volumen er to sammenhængende størrelser, og jo mere du sørger for at kramme din mousse ind i håret, desto mere volumen får du hele dagen. 

Not Your Mother’s – Curl Care Shampoo lifestyle

Styling af krøller: Løst hår

Hvis du elsker at lade de smukke krøller leve i vinden og falde smukt ned ved siden af ansigtet, gælder det om at kende til de helt rigtige stylingprodukter til krøller. For måske du også kender til udfordringen, hvor dine krøller forsvinder i løbet af dagen, så de bliver triste og falder sammen. Heldigvis kan den helt rigtige styling af krøller sikre, at du har smukt hår hele dagen.

Efter at du har vasket dit hår, skal du sørge for at give dine krøller en god portion hårmousse til krøller, som får lov til at trænge ind i håret fra top til bund. Herefter kan du med fordel tørre håret med en diffuser, som hjælper dig med at bevare krøllernes struktur og går ind og samler dem frem for at blæse dem fra hinanden, som det kan være tilfældet med en almindelig hårtørrer. Du kan også vælge at bruge en krøllecreme, som du anvender i vådt hår. Varm krøllecremen op mellem hænderne, og fordel den jævnt ud i håret. Her kan du enten bruge en diffuser eller lade det lufttørre.

Din krøllecreme kan også anvendes som en del af dine stylingprodukter til krøller, når de er tørre. Her får du mulighed for at kramme cast, hvor du ganske enkelt krammer på krøllerne, så de samles og bliver endnu tættere. For mere volumen er en volumenspray et godt værktøj til at løfte håret fra hovedbunden og give mere fylde mellem krøllerne.

Til sidst skal du selvfølgelig slutte af med en spray eller lak til krøller. Her får du for alvor mulighed for at skabe det look, som du drømmer om, med dine fantastiske stylingprodukter til krøller. Din hårspray er samtidig med til at sikre hold hele dagen, hvis du ellers sørger for at vælge den bedste hårspray til krøller, der giver et godt hold og matcher dine behov.

Stylingprodukter til krøller: Opsat hår

Opsætning af krøllet hår kan være lidt besværligt, men når du lykkes med det, får du et fantastisk resultat. Når du skal have opsat hår med krøller, kan det godt være lidt besværligt. Særligt hvis du gerne vil have en mere blød struktur i opsat hår, som er nem at arbejde med, men her er der også gode produkter at vælge mellem. Opsat krøllet hår er noget, som mange kvinder foretrækker i hverdagen eller ved særlige anledninger. Opsat hår gør det nemlig muligt at få håret lidt væk, så du ikke har lokker, der forstyrrer øjnene. Samtidig får du lidt ekstra luft til hovedbund og nakke.

Lad os først tage et kig på opsat langt hår og stylingprodukter. Når du gerne vil have opsat hår med krøller og har godt med længde, skal du selvfølgelig bestemme dig for, om dine krøller skal skinne igennem, eller om de skal være mere afdæmpede. Vil du gerne have opsat hår med lidt mere ro på krøllerne, kan det være en fordel at undlade en mousse eller din krøllecreme til krøller. På den måde får dit hår lov til at krølle naturligt uden hjælp fra stylingprodukter til krøller.

Er du mere til opsat kort hår, kan der ofte være brug for lidt mere facon, som du kan få fra dine stylingprodukter til krøllet hår. En opsat frisure med mellemlangt hår eller kort hår kræver lidt ekstra styling, og det gælder især, hvis du har fået klippet en bestemt frisure til opsat hår. Ved kort hår anbefaler vi, at du finder en lak med volumen for at sikre hold i håret og masser af volumen. Det kan nemlig ske, at krøllerne ser tunge ud i opsat hår, hvis du ikke selv går ind og tilfører lidt ekstra volumen.  Løft godt op i krøllerne, og brug produkterne mellem lagene for at skabe et ekstra løft, som er særligt anvendeligt til kortere hår.

Få den perfekte hestehale med de rette styling til krøller

En traditionel frisure, som mange kvinder vælger til opsat hår, og som altid er et sikkert hit, er selvfølgelig en hestehale. Det er et stensikkert valg som opsat frisure til skulderlangt hår eller helt langt hår, som du vil elske. Og der findes ikke noget smukkere end en fyldig hestehale med de fineste krøller. Men hvordan når du i mål med det stramme look foran og den fyldige hestehale? Det gør du selvfølgelig med de helt rigtige stylingprodukter til krøller.

Du bør bruge de samme stylingprodukter til opsat hår, som du også bruger til løst hår. På den måde får du defineret krøllerne mest muligt, så du automatisk tilfører godt med fylde i hestehalen. For at gøre opsætningen nemmere kan du med fordel lade hovedet falde forover og frisere håret ind mod midten i det øverste stykke. Det skal svare til den mængde af hår, som skal ligge ind mod hovedet, inden vi når til elastikken. Det gør det nemt for dig at glatte krøller ud og få en ensartet overflade ved opsat hår.

Sæt en elastik i håret, og sørg for, at det strammer godt til. Når du har krøller, kan håret nemt blive tungt, og strammer elastikken ikke godt nok, vil din hestehale falde. Herefter kan du tage en kam og en gel, hvor du stille og roligt kan frisere små hår og frizz ned. Du kan også vælge at gøre det samme med en hårspray, som gerne må gøre håret en smule stift for at holde på den stramme frisure.

I hestehalen kan du med fordel kramme håret, hvis du har brugt en krøllecreme. Du bør altid slutte af med en lak, der går ind og skaber ekstra fylde i opsat hår, holder på krøllernes form og hjælper med at justere frisuren lidt til. På den måde får du den ultimative opskrift på opsat hår til hverdag, som holder hver gang.

Vælg stylingprodukter til krøller ud fra dine præferencer

Der kan være stor forskel på, hvad du foretrækker, og hvad dit hår har godt af. Én ting er, hvordan du bruger dine produkter bedst muligt, men noget andet er, hvad du kan lide at bruge i håret, og hvad dine krøller reagerer bedst på.

Den bedste måde at udvælge dine stylingprodukter til krøller på er ved at prøve dig frem. Tænk over, hvad du gerne vil have ud af dine produkter. Ønsker du mere definerede krøller? Vil du have mere volumen? Eller ønsker du effektive produkter til opsat går? Ud fra forskellige overvejelser kan du udvælge en række produkter, som passer til dine behov. Selvom der findes mange forskellige stylingprodukter til krøller, er det altid en god idé at kigge lidt nærmere på, hvad deres primære funktion er. Nogle er nemlig designet til at give volumen og fylde, mens andre går ind og blødgør krøllerne eller hjælper med at sikre hold i opsat hår.

Hos os finder du et væld af gode plejeprodukter, som bygger på de bedste ingredienser og er produceret ud fra Curly Girl-metoden. Det betyder, at du slipper for kemiske ingredienser, der kan ødelægge din krøllede struktur i håret. I stedet bygger de på nærende og plejende ingredienser, der gør dit hår endnu smukkere.

Husk hele plejerutinen, inden du bruger dine plejeprodukter til krøller

Stylingprodukter til krøller er fantastiske til krøllet hår, men det hele starter med hårvasken, og hvis du vil have det bedste resultat, skal du allerede her gå ind og sikre, at du bruger de rette produkter. Hos CurlsForYou sælger vi udelukkende produkter, der kan anvendes til Curly Girl-metoden, og som du kan læse meget mere om lige her.

Du kan finde det hele hos os, så du slipper for at skulle lede længe. Nyd godt af en plejende balsam og en skånsom low-poo, der renser håret og gør det klar til en ny dag med med løst eller opsat hår. Er håret ikke ordentligt rent, vil du nemlig ikke kunne få det samme ud af de efterfølgende produkter. Og så er der ikke andet at sige end god fornøjelse med de smukke krøller.