Curly Girl for begyndere

Hjem / Curly Girl for begyndere

Curly Girl for begyndere

Hvad er Curly Girl-metoden? Hvem kan bruge den? Hvordan kan jeg få mine naturlige krøller til at blive flotte? Og hvad er en hårkur i grunden?

Er du også ny i krøller? Måske har du selv hovedet fuldt af krøller uden egentlig at have gjort noget særligt mere ud af det – ja måske har du endda længe været træt af dem, fordi de er besværlige og svære at få til at makke ret, ja hvem der dog bare havde glat hår …? Men nej, sådan skal det ikke være! Har du krøllerne, har vi en masse gode bud på og tips til, hvordan du kan få det bedste frem i dem, så de vil fremstå som sunde, bløde, velplejede og definerede krøller, der sidder smukt lige på hovedet af dig.

Vi har lavet denne side om Curly Girl for begyndere for dig med krøller, der måske ikke har hørt om Curly Girl-metoden eller endnu ikke er gået i gang med den, men som gerne vil vide mere om metoden og generelt søger viden om og inspiration til, hvordan man kan være god ved sine krøller og få det bedste frem i dem. Så følg endelig med her på siden, hvor vi lidt ad gangen tager fat om forskellige emner, begreber og produkter inden for Curly Girl-universet – og der er plads til alle typer krøllet og bølget hår.

Kurv
Luk
Log ind
Luk

Ingen konto?

Shop
0 Ønskeliste
0 items Kurv
Min konto