Hair Beliefs - Smukt og fantastisk hår er for alle

Vi tror på, at alle kan få smukt og fantastisk hår. Alt hår har potentiale. HairBeliefs er bygget på et koncept, der handler om, at effektiv hårpleje skal være nemt. I sortimentet finder du derfor ikke en enorm stylingserie til mange forskellige hårtyper, eller en ny hårkur til hver produktserie. Produkterne er multifunktionelle og kan bruges uden vejledning. Ren hud og glansfuldt hår skal være let at opnå. HairBeliefs tilbyder en række produktserier, der passer til de forskellige hårtyper, og HairBeliefs guider dig til at finde ud af hvilke, der passer til dig. Alle produktserier indeholder reparerende egenskaber og ingredienser, der giver glansfuldt hår. Alt hår kan derfor drage nytte af alle forskellige serier. Det skal være enkelt, let og effektivt. Alle kan få flot hår. Det er ikke raketvidenskab. Det handler blot om at pleje håret og have rutiner. Hvis du gør det, vil du hurtigt se resultatet. Vi tror på dig.

Hjem / Hair Beliefs

Viser alle 11 resultater

Sorter

Hair Beliefs – Fired Up Heat Protection Spray

87,00 DKK
 • SEK: 119.43kr.
 • EUR: €11.70
Hair Beliefs Fired Up Heat Protection Spray holder håret beskyttet mod varmebehandling og solens skarpe stråler. Den er fugtgivende og nærer håret. Resultatet er beskyttet, blødt og blankt hår. Størrelse: 150 ml. OBS. Forkert ingrediensliste på selve produktet. På ingredienslisten fremgår der bl.a. Amodimethicone som ingrediens nr. to, disse findes ikke i produktet. Det er ingredienslisten som fremgår af æsken der er korrekt. Producenten er blevet gjort opmærksom på dette og vil få det rettet ved næste produktion.

Hair Beliefs – High On Love Volumenizing Seasalt Spray

87,00 DKK
 • SEK: 119.43kr.
 • EUR: €11.70
Hair Beliefs High On Love Volumenizing Seasalt Spray er en unik styling spray der giver dit hår et løft. Den er designet til at give ekstra struktur, løfte dine rødder og få dit hår til at se tykkere og fyldigere ud. Størrelse: 150 ml.

Hair Beliefs – High On Love Volume Shampoo

87,00 DKK
 • SEK: 119.43kr.
 • EUR: €11.70
Hair Beliefs High On Love Volume Shampoo er en sulfatfri shampoo som forvandler fint og fladt hår til at se fyldigere og tykkere ud. Shampooen renser mildt og fugter håret uden at tynge det ned. Resultatet er fyldigt, blødt og sundt hår. Indeholder: Fugt Størrelse: 280 ml.

Hair Beliefs – Thirsty For More Moisture Conditioner

87,00 DKK
 • SEK: 119.43kr.
 • EUR: €11.70
Hair Beliefs Thirsty For More Moisture Conditioner nærer og plejer håret i dybden uden at tynge det ned. Den styrker, fugter og reparerer. Resultatet er sundt, blødt og silkeagtigt hår, der er nemt at rede ud. Indeholder: Fugt og Protein Størrelse: 200 ml.

Hair Beliefs – High On Love Volume Conditioner

87,00 DKK
 • SEK: 119.43kr.
 • EUR: €11.70
Hair Beliefs High On Love Volume Conditioner er en plejebalsam der forvandler fint og fladt hår til at se fyldigere og tykkere ud. Den renser mildt og fugter håret uden at tynge det ned. Resultatet er fyldigt, blødt og sundt hår. Indeholder: Fugt Størrelse: 200 ml.

Hair Beliefs – Wrap Me Up Hair Mask

87,00 DKK
 • SEK: 119.43kr.
 • EUR: €11.70
Hair Beliefs Wrap Me Up Hair Mask er en olie-rig intensiv reparerende hår maske, som giver håret en dyb og plejende behandling. Hårmasken hydrerer, nærer og genopbygger håret indefra. Resultatet er skinnende, blødt og sundt hår. Indeholder: Fugt Størrelse: 150 ml.

Hair Beliefs – Thirsty For More Moisture Shampoo

87,00 DKK
 • SEK: 119.43kr.
 • EUR: €11.70
Hair Beliefs Thirsty For More Moisture Shampoo nærer og plejer håret i dybden uden at tynge det ned. Shampooen styrker, fugter og reparerer. Resultatet er sundt, blødt og silkeagtigt hår. Indeholder: Fugt og Protein Størrelse: 280 ml.

Hair Beliefs – Got The Blues Silver Shampoo

87,00 DKK
 • SEK: 119.43kr.
 • EUR: €11.70
Hair Beliefs - Got The Blues Silver Shampoo er en sulfatfri shampoo (low-poo) der er designet til at opretholde den perfekte kolde tone i et blond eller gråt hår. Det kræver at man jævnligt vasker med en lilla tonet shampoo for at opretholde looket. Got The Blues Silver Shampoo er designet til at holde gule toner væk, samtidigt med at den plejer og giver fantastisk glans til dit lyse hår. Indeholder: Fugt og Protein Størrelse: 280 ml.

Hair Beliefs – Got The Blues Silver Conditioner

87,00 DKK
 • SEK: 119.43kr.
 • EUR: €11.70
Hair Beliefs Got The Blues Silver Conditioner er en plejebalsam der er lavet til at opretholde den perfekte kolde tone i et blond eller gråt hår. Got The Blues Silver Conditioner er designet til at holde gule toner væk, samtidigt med at den plejer, reparerer og giver fantastisk glans til dit lyse hår. Indeholder: Fugt og Protein Størrelse: 200 ml.  

Hair Beliefs – Everlasting Color Shampoo

87,00 DKK
 • SEK: 119.43kr.
 • EUR: €11.70
Hair Beliefs Everlasting Color Shampoo er en sulfatfri shampoo (low-poo) for dig der vil bevare farven. Ønsker du at bevare din farve så længe som muligt? Everlasting Color Shampoo forlænger og forbedrer farven. Resultatet er en intensiveret glans af farven og skinnende, lækkert hår. Indeholder: Fugt og Protein Størrelse: 300 ml.

Hair Beliefs – Everlasting Color Conditioner

87,00 DKK
 • SEK: 119.43kr.
 • EUR: €11.70
Hair Beliefs - Everlasting Color Conditioner er en plejebalsam specielt til farvet hår. Ønsker du at bevare din farve så længe som muligt? Everlasting Color Conditioner forlænger farven, hydrerer og blødgør håret. Resultatet er en intensiveret glans af farven og skinnende, lækkert hår. Indeholder: Fugt og Protein Størrelse: 200 ml.

Vi tror på vores værdier

HairBeliefs skal gå hånd i hånd med dine værdier og det, du går ind for. Lige så vel som at alle produkterne skal være effektive og have en optimal virkning, så skal produkterne være rene og noget, du kan føle dig tryg ved at bruge.

HairBeliefs er 100% vegansk og cruelty free. Dyr skal ikke lide for skønheden, og specielt ikke for vores. HairBeliefs er dermatologisk testet. Vi går op i miljøet, fordi vi elsker vores planet, derfor har vi sørget for, at der ingen former for mikroplastik er i produkterne. Vi er meget stolte af at være godkendt til grøn salon.

HairBeliefs er uden sulfater, uden parabener og helt igennem godt for dit hår.

HairBeliefs vil aldrig gå på kompromis med effektivitet og virkning, men HairBeliefs vil heller aldrig gå på kompromis med vigtige værdier og det, vi i bund og grund tror på!

HairBeliefs har en vision om at få kvinder til at både se og føle sig som sit bedste til enhver tid.
 
HairBeliefs har en mission om at gøre hårplejerutinen let. Der er så mange beslutninger, der skal tages hver dag gennem livet, så vi vil gøre én ting simpel.