Hair Beliefs

Alle kan få flot hår – det er ét af kernebudskaberne fra det danske brand Hair Beliefs, der udvikler effektive, plejende og 100 % veganske og cruelty free hårprodukter til alle med krøllet hår.

Har du krøller og døjer med enten kruset hår, der ikke vil styles, som du gerne vil have det – eller som falder sammen og bliver trist at se på i løbet af en lang dag? Så har du måske været fristet til at bruge masser af tid og penge på krasse produkter, der kan hjælpe håret med at holde på formen. Men faktisk er noget af det bedste, du kan gøre for dit krøllede hår, at bruge rene og naturlige produkter a la curly girl metoden – og Hair Beliefs laver nogle af de bedste produkter, du kan anvende til krøllet hår. Brandets produktsortiment spænder nemlig over alt fra shampoo og balsam til hårkure og krøllecreme.

Med sine 100 % veganske og cruelty free formularer og dermatologiske testning er Hair Beliefs’ hårprodukter til krøllet hår meget skånsomme og plejende. Alle produkter er desuden fri for parabener og sulfater – ingredienser, der ofte bruges i hårplejeprodukter, men som faktisk nærmere udtørrer og lukker hårstråene inde i stedet for at rense og pleje håret til sit bedste look. Hair Beliefs tror i stedet på, at reparerende ingredienser og multifunktionelle produkter, der er nemme at bruge for alle, er vejen frem, og alt på deres ingredienslister er nænsomt og opmærksomt udvalgt for deres plejende, nænsomme effekt.

Hvis du vil vide mere om det lækre, naturlige brand Hair Beliefs, kan du læse meget mere lige her. Hos CurlsForYou finder du nemlig et stort udvalg af deres lækre produkter, der giver masser af pleje og glans til krøllet hår.

Hjem / Hair Beliefs

Viser et enkelt resultat

Sorter

Hair Beliefs – Everlasting Color Conditioner

50,00 DKK
  • SEK: 78.15SEK
  • EUR: €6.71
Hair Beliefs - Everlasting Color Conditioner er en plejebalsam specielt til farvet hår. Ønsker du at bevare din farve så længe som muligt? Everlasting Color Conditioner forlænger farven, hydrerer og blødgør håret. Resultatet er en intensiveret glans af farven og skinnende, lækkert hår. Indeholder: Fugt og Protein Størrelse: 200 ml.
Læs mere

Effektive veganske ingredienser, der plejer dit hår 100 %

Hvis du er bekendt med Curly Girl-metoden, vil du også vide, at det for krøllet hår faktisk gælder om at bruge produkter, der ikke er spækket med alkoholer, sulfater, parabener og silikone. Alt sammen ingredienser, der bruges i gængse hårplejeprodukter for at skabe en hurtig effekt, men som på længere sigt virker udtørrende og opslidende på håret. Særligt krøllet hår bliver i høj grad påvirket af de ingredienser, der er i styling produkter til krøllet hår, og derfor er det også 100 % anbefalelsesværdigt, at man lige tager sig tid til at kigge en ekstra gang på ingredienslisten.

Hos Hair Beliefs har de gjort det ekstra nemt for dig at vælge de bedste hårprodukter til krøller! Deres produkter er nemlig 100 % veganske, cruelty free, parabene- og sulfatfri, og så bygger de alle sammen på den særlige Inca Inchi Oil. Er du ikke stødt på denne kerneingrediens før? Så præsenterer vi dig lige for den helt unikke, naturlige olie, der er spækket med nærende egenskaber.

Inca Inchi Oil er grundingrediensen hos Hair Beliefs

Hos Hair Beliefs finder du den lækre Inca Inchi Oil som grundstenen i alle deres hårplejeprodukter. Inca Inchi Oil bliver udvundet af et frø, som vokser i Peru – nærmere bestemt i Amazonas-området. Det lille frø er blevet brugt i mange tusinde år af lokalbefolkningen på grund af dets store indhold af polyumættede fedtsyrer. Faktisk er Inca Inchi det mest olieholdige frø af alle, og det giver rigtig mange gode egenskaber til blandt andet pleje af hår og hud. Omega 3 er den olietype, der er allermest af i Inca Inchi, og Omega 3 har netop også store og gavnlige effekter på hud- og hårpleje, når det kommer til at genoprette fugtbalance. Dermed er Omega 3 også helt essentielt, når det handler om at give den nødvendige fugt til krøllet hår.

Udover Omega 3 indeholder Inca Inchi Oil også en stor mængde af antioxidanten E-vitamin, som er ét af de hyppigst anvendte vitaminer i forhold til hårpleje. E-vitamin går nemlig ind og hjælper håret med at regenerere, således at det igen kan blive glansfuldt, velplejet og vokse sig tykt og stærkt. E-vitamin beskytter også dit hår mod den udefrakommende forurening og øger blodcirkulationen og tilførslen af ilt til hårsækkene. Det er derfor en helt essentiel ingrediens til at skabe det sundeste, mest velplejede hår, man overhovedet kan.

Der er således rigtig mange gode grunde til, at du finder Inca Inchi Oil i hårprodukterne fra Hair Beliefs. De mange enestående kvaliteter gør sig rigtig godt i alt fra deres intensive og reparerende hårmaske , der giver håret ekstra intensiv pleje, når der er behov for det – til den milde og rensende shampoo, der holder håret rent og velplejet i den travle dagligdag.

Flot hår er for alle!

For Hair Beliefs er det som tidligere nævnt helt essentielt, at effektiv hårpleje skal være tilgængelig for alle – også dem med krøllet hår, der måske plejer at føle, at det bliver for stort et projekt. Med deres lettilgængelige og multifunktionelle produkter har Hair Beliefs taget hårprodukter til krøller til et nyt niveau – nemlig ét, hvor alle kan være med, og hvor flot hår er for alle.

Hos Hair Beliefs handler det nemlig ikke om, at det skal være avanceret og tidskrævende at pleje sit hår for det mest glansfulde og sunde look, tværtimod. Med sine plejende og naturlige grundingredienser holder Hair Beliefs det enkelt at vælge, hvilke produkter der vil gøre det allerbedst for netop din type af hår. Man kan nemlig sagtens krydse på tværs af serier, hvis der er et andet produkt, der tiltaler én for en periode.

Når du skal pleje og style dit hår, er hovedreglerne således: at give fugt og at pleje og passe på håret med naturlige, velovervejede produkter. Her bliver Hair Beliefs hurtigt din nye, bedste ven, for med brandets 100 % veganske og sulfat- og parabenefri produkter er du godt på vej til at opleve en helt ny frihed for dine krøller. Det gælder, hvad enten du vælger at gå all in på hårpleje med shampoo og balsam til krøllet hår, eller om du nøjes med at inkorporere den bedste hårkur til krøllet hår, som du kan finde.

Hair Beliefs vil hjælpe dig på vej mod det flotteste hår, du kan forestille dig, og du finder produkterne lige her hos CurlsForYou!