Curly Girl Method

Se de nye produkter hos CurlsForYou

Der sker meget hos CurlsForYou for tiden – blandt andet er der her i løbet af foråret kommet indtil flere nye brands ind blandt det øvrige sortiment i shoppen, tre skønne, nye mærker. Og dem vil vi i det følgende meget gerne præsentere dig for. 

Curly Angels 

Du kan for eksempel finde det tyske mærke Curly Angels, hvor du hos CurlsForYou kan vælge mellem fire forskellige produkter til din hårpleje- og styling-rutine: Absolution Shampoo, Salvation Conditioner, Halleluja Curl Activator og Glorious Curling Gel. Curly Angels er veganske produkter, der naturligvis er egnede til Curly Girl-rutinen, og som indeholder masser af sunde og plejende ingredienser til dit hårs velvære.  

De kan bruges af alle krølletyper og er, efter vores mening, velduftende og lækre at bruge. De er milde letvægtsprodukter, der både kan bruges af voksne og børn. Så tag endelig et nærmere kig på Curly Angels-sortimentet hos os og se, om det kunne være noget, der falder i din smag. 

Not Your Mother’s 

Med Not Your Mother’s er der også produkter til krøller i alle skønne udformninger og typer. Vi synes, at mærket, med en intention om at ville alle typer krøllede lokker det bedste og give dem muligheden for at folde sig smukt ud på deres naturlige facon, passer godt ind hos CurlsForYou og vores fokus på ordentlig og kærlig krølle-pleje. 

Det amerikanske mærke har lavet serien Curl Talk specielt til krøllede hårtyper, og hos os finder du deres Curl Care Shampoo, en Curl Activating Mousse samt deres styling-gel, Frizz Control Sculpting Gel. Du har med Not Your Mother’s således produkter til at klare igennem en skånsom hårvask og lækker hårstyling – og ønsker du at bruge flere typer produkter igennem hårplejerutinen, kan Curl Talk-produkterne sagtens kombineres med andre mærker. 

Yari Green Curls 

Yari Green Curls er navnet på et hollandsk brand, der giver dig muligheden for at pleje dit hår med en velduftende serie af produkter med skønne og naturlige ingredienser som avocado, granatæble, blåbær og acai-bær. Hos CurlsForYou kan du vælge blandt hele seks produkter fra serien, herunder en sulfatfri shampoo og en plejebalsam.  

Green Curls-serien er naturligvis Curly Girl-godkendt, så du kan med disse grønne produkter roligt tilbyde dine krøller masser af pleje og kærlighed – uanset hvilken type krøller du har. Der er både produkter til pleje- og styling-rutinen, så tag endelig et kig på, hvad de forskellige produkter fra Yari vil kunne gøre for dig og dit hår. 

Tjek de nye mærker samt det øvrige udvalg hos CurlsForYou 

Vi håber, vi med denne lille introduktion har givet dig lyst til at møde ”de nye medlemmer af flokken” – måske er der nogle af produkterne, der netop falder i din smag. Af andre nyere mærker kan for eksempel også nævnes amerikanske Camille Rose og det spanske mærke Rulls, der begge ligeledes er værd at se nærmere på. 

Men derudover er der naturligvis stadig mange andre mærker i vores sortiment, så du vil kunne finde et bredt udvalg af produkter, der alle er velegnede til krøllet hår og ikke indeholder nogen skadelige ingredienser. Der er derfor rig mulighed for at finde de helt rette produkter, der lige passer til dig og dine smukke lokker. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *