Curly Girl Method

Signes start på curly girl metoden

Signe Winther nu efter 11 måneder på curly girl metoden
Inspirations blog

Denne blog er den første i en serie vi kalder Inspirations blogs, bloggene er skrevet af nogle af vores fantastiske kunder og vi håber at de kan give jer lidt inspiration.

Hvis du ønsker at læse mere om konceptet eller selv mener du har noget at byde ind med, kan du læse mere om det via knappen herunder.

Bloggen herunder er skrevet af Signe Winther, måske bedre kendt som curlywinther på Instagram. Du kan findes hendes Instagram profil her.

Jeg besluttede mig for at starte på curly girl metoden fordi jeg var træt af altid at have mit hår oppe, jeg havde det kun nede til fester og der faldt det sammen efter 10 min. Jeg er gået fra altid at have det oppe til nærmest altid at have det nede.

Jeg har fået så meget mere spil i mit hår, hvilket kan ses i glansen, strukturen og sundheden i mit hår.

Når man starter må man prise sig lykkelig for at man lever i en teknologisk verden for Google og Instagram har de fleste svar på dine spørgsmål. Her er det også guld værd at der er kommet så meget fokus på curly girl metoden at man ligefrem kan finde hele webshops dedikeret til curly girl metoden, det gør virkelig ens arbejde meget lettere.

Mine billeder er fra før jeg startede curly girl metoden, efter første vask og nu.

Signe Winther før curly girl metoden
Signe efter hendes sidste vask
Signe Winther nu efter 11 måneder på curly girl metoden

Hvis man overvejer at starte kan jeg anbefale at man holder det lowkey i starten og anskaffer sig følgende produkter:

Man kan altid læsse ovenpå, og også finde en deepconditoner/protein treatment som kunne være god for en. 

For at give et billede af hvad jeg bruger nu, så vil jeg liste de produkter op jeg brugte i min sidste vask:

Jeg skifter oftest mellem denne vask og så en vask som inkluderer tre gels i min stylingrutine i stedet for foam og gel. Jeg har wavy hair med en krølle eller to og ret fint hår, så jeg har brug for alt det hold jeg kan komme i nærheden af.

Det var lidt om min start som curly girl og hvor jeg er henne nu produkt- og hårmæssigt. Jeg håber, at kunne få lov til at blogge igen hos CurlsForYou, så jeg kan dele nogle andre curly girl erfaringer 🙂

Venlig hilsen

Signe

2 thoughts on “Signes start på curly girl metoden

  1. Nanna skriver:

    Spændende samt inspirerende læsning og ikke mindst billederne, hvor man kan se en tydelig forskel fra start til nu 🙂 Mere af det 🎉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *