Curly Girl Method

Har du skrevet din ønskeseddel? Ellers se her

Julen nærmer sig stille og roligt, og inden vi ved af det, begynder ønsketiden sig, hvor vi veksler julegaveønsker med vores nærmeste. Har du fundet ud af, hvad du ønsker dig til jul? Ellers vil vi her hos CurlsForYou gerne komme med lidt inspiration til, hvad du kan ønske dig til dig selv og dit hår.

Skønne gaveønsker til krøller og andre hårtyper

Hvis du har krøller, kender du måske allerede vores side ganske godt? Måske har du for længst fået et yndlings-brand, som du plejer at tanke hårplejeprodukter af, fordi de passer godt til din hårtype og hårplejerutine? Det kan også være, du ikke sædvanligvis går så meget op i hårpleje, men er nysgerrig på, hvad produkter, du finder her på siden, kan gøre for dig og dit hår – om du så har krøller eller ej?

Uanset hvor meget du gør ud af din hårplejerutine, og hvilken hårtype du har, kan du finde mange spændende ting her hos os, som du kan få glæde af – og skrive på din ønskeseddel. Så om det er en lille ting, du lige står og mangler, eller en lidt større eller dyrere ting, du for længst har udset dig og higer efter, er det bare at notere det på en ønskeseddel, så dine nærmeste ved, hvor de kan finde den helt rigtige gave til dig.

Lækkert tilbehør til krøllerne

For eksempel kan et oplagt gaveønske for dig med krøller være en rigtig forkælende og krølle-hensyntagende ting, der gør noget ekstra for dine krøller, når du i forvejen har en god og plejende hårrutine i gang. Det kunne for eksempel være nogle af vores silke-produkter såsom et superflot silke-pudebetræk, der ikke bare er skønt at sove med, men også er ekstra skånsomt for dine krøller om natten. Du vil, pga. mindre friktion, med et sådant kunne minimere mængden af krusede og filtrede totter i håret, når du står op om morgenen.

CurlsForYou – Silke kuddfodral

395,00 DKK
 • SEK: 596,86SEK
 • EUR: €52,95
 • Vackert och skonsamt kuddfodral i 100% Mulberry Silk
 • Skyddar både ditt hår och din hud från slitage och förhindrar uttorkning
 • Minskar slitage på dina lockar och minimerar torr hud och orenheter i huden
 • Kan maskinvaskes ved 30 grader og passer en pude i målene 60x63 cm
 • Finns i Ivory, Champagne, Marinblå och Silvergrå
Välj alternativ

En anden måde, du kan skåne håret på om natten, er ved at bruge en skånsom hætte, som en Silke Bonnet er. Den vil ligesom silke-pudebetrækket beskytte dit hår mod slid og friktion i løbet af natten og lade dine krøller ligge i trygge rammer, så de kan bevare deres struktur og ikke være nær så filtrede og uglede om morgenen. Begge produkter er lavet i 100 % Mulberry Silke og er virkelig flotte i deres forskellige farver.

CurlsForYou – Silke Bonnet

239,00 DKK
 • SEK: 361,14SEK
 • EUR: €32,04
 • En Silke Bonnet i høj kvalitet fremstillet af 100 % Mulberry Silke
 • Skåner dit hår for nattens slid og er særligt velegnet til krøllet hår
 • Forhindrer dine krøller i at filtre sammen og blive uglede i nattens løb
 • Udstyret med en elastik i åbningen samt en justerbar snor, så din bonnet bliver siddende, hvor den skal være hele natten
 • Fås både i en sort og lysegrå farve.
Välj alternativ

Gaveønsker til den udvidede hårplejerutine

Andre gode ønsker for Curly Girls – men også til andre hårtyper end de krøllede – kan være lækre og Curly Girl-venlige produkter til den udvidede hårplejerutine i form af for eksempel en dybdegående rens som Innersenses skønne og velduftende True Enlightenment Scalp Scrub eller en dejlig og fugtgivende hårkur som Pretty Curly Girls Intense Deep Conditioner med eller uden protein. Sådanne produkter giver noget mere end den ”almindelige” hårpleje og kan virkelig være med til at give dit hår et plejende sundhedsboost.

Vil du have det maksimale ud af din hårkur (eller plejebalsam), kan du ønske dig en Hot Head – en slags tørrehue, der kan byde ind med ekstra varme under plejebehandlingen, så dit hår får mere ud af dine plejeprodukter.

En Hot Head er måske ikke et produkt, du selv vil vælge at købe, men som netop er et oplagt gaveønske til dig, der går op i ordentlig hårpleje og jævnligt gør brug af en hårkur. Hos CurlsForYou kan du vælge en Hot Head i flere flotte farver og mønstre samt størrelser – faktisk fås de også i børnestørrelser.

Skønne og flotte gaver til alle hårtyper

Uanset hårtype er der masser af praktiske, flotte og lækre produkter her på siden, du kan ønske dig i julegave til din hårplejerutine. For eksempel en skånsom hårbørste, et praktisk og skånsomt microfiber-håndklæde … eller måske er det noget så enkelt og smart som en Mist Spray Bottle, du lige står og mangler – og lige så godt kan ønske dig i julegave som at købe selv. Eller hvad med en flot og lækker hue til den kolde tid – en skøn, strikket sag i flotte farver og med satinfor, så der også bliver passet godt på håret fra indersiden af huen …?

Det kan også være, du har udset dig en plejende hårolie, som kan bruges til flere formål, og som lige kunne passe til dit hår og behov – som for eksempel Revive 5 Hair Oil fra Boucleme? Eller et andet produkt med flere praktiske og beskyttende egenskaber som den nye spray fra Curlsmith, Miracle Shield? Og til dig med lange eller halvlange lokker kan en smuk hårklemme i den rette farve og det ideelle mønster til at holde håret oppe på en praktisk og skånsom måde være et supergodt ønske. Hos CurlsForYou finder du et fint udvalg af ikke bare udtryksfulde hårklemmer, men også mange andre typer hårpynt. Så tag dig endelig et kig på siden og se, om du finder hårpynt, der passer til netop dig og dit hår.

Rejsesæt er den oplagte gave – både at give og at ønske sig

En helt anden type gaveønske er et rejsesæt med små flasker af hårplejeprodukter. En ideel gave til dig, der gerne vil prøve nogle bestemte produkter af – eller ønsker at give en, du holder af, muligheden for at prøve nogle lækre produkter, du for eksempel selv er glad bruger af. For med produkter i rejsestørrelser er der nok indhold i til at få dem prøvet ordentligt af, men uden at man skal købe dem i fuld størrelse.

Innersense Pure Travel Trio size curly girl approved products for sale at curlsforyou.dk your curly girl shop

Til gengæld får man flere forskellige produkttyper af samme mærke med i et kit, og på den måde har man produkter nok til en – større eller mindre – hårplejerutine. I Innersenses rejsekit får du for eksempel en low-poo, en plejebalsam og en leave-in-balsam med, hvilket kan være tilstrækkeligt for mange at bygge en hårplejerutine op med. Skal der gerne være lidt mere i sættet, byder for eksempel Flora & Curl ind med et kit bestående af fem dele, hvor der både er produkter til pleje- og styling-rutinen.

Flora And Curl Essentials Travel Kit billede nr 2 til salg ved CurlsForYou.dk

Så det kommer meget an på, hvor mange typer produkter man vil prøve af, og hvordan behovet for pleje- og styling-rutinen er, når man skal vælge, hvilket kit der vil passe bedst som gave. Med Innersense kan du vælge mange af deres produkter i rejsestørrelse enkeltvis, hvilket giver dig mulighed for at sammensætte dit helt eget rejsekit. Uanset om det er noget, du selv ønsker dig, eller om du vil give det i gave.

Find mere gaveinspiration hos CurlsForYou

Nu har vi ridset nogle forslag til gaveønsker op for dig. Var der noget af det, der faldt i din smag, og som du skal have noteret på ønskesedlen med det samme? Det kan også være, du fandt inspiration til en gave (eller flere) til en, du holder af? Og måske er der lige noget her på siden, din datter, søster eller veninde skal se – så du ved, om det kunne være noget, hun ønsker sig? Det kan være, det ”bare” er en god og skøn, sulfatfri shampoo.

Mangler du mere inspiration til, hvad du kan give i gave til en, du holder af, og som kunne bruge nogle gode produkter til ordentlig hårpleje, kan du se nærmere på vores indlæg her. Og ellers kan du naturligvis bare tage en rundtur her på siden i vores skønne, krøllede univers og lade dig inspirere til at finde det helt rigtige gaveønske for dig og dine.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *