Curly Girl Method

Pretty Curly Girl – Sådan styler du med produkterne

Camillas hår efter styling med Pretty Curly Girl

Følgende produkter fra Pretty Curly Girl bruges:

Og den meget vigtige fra CurlsForYou, som sikrer, at håret er vådt nok:

Camillas rutine med Pretty Curly Girl

Step 1 – Heavy Cream 2 in 1

I nyvasket og drivvådt hår, tilfører jeg ca. en 2 kr. størrelse Heavy Cream fra Pretty Curly Girl. Heavy Cream er et 2 i 1, ekstremt fugtgivende produkt som både kan anvendes som en balsam der skylles ud, men også som en leave in, man lader sidde i håret.

I dag har jeg valgt at bruge den som en leave in, og her gælder virkelig, at “less is more”!  Spar på produktet, da det ellers vil risikere at kunne fedte eller tynge dine krøller. Sparer du på det, vil du opleve disse ekstremt gennemfugtede krøller som vi gerne vil have.

Produktet fordeles i hele håret.

Camillas vigtigste tip i disse steps

“Less is more” ift. Heavy Cream & en masse vand i håret under styling!
 
Design uden navn (6)

 

 

Step 2 – Mist Spray Bottle

Herefter bruger jeg min Mist Spray Bottle fra CurlsForYou for at sikre mig, at håret stadig er vådt nok. inden jeg starter med stylingen.

 

Step 3 – Foam

Efterfølgende har jeg i denne procedure brugt Airy Volume Foam fra Pretty Curly Girl, som er en letvægtsskum med let hold. Dvs. du får de her bløde krøller og knapt så meget cast. Personligt synes jeg, den giver nogle virkelig lette og naturlige krøller.

Jeg fordeler den i hele håret af flere omgange, og da det er det eneste rigtige hold-produkt, jeg bruger i dag, så sparer jeg ikke på det. Jeg har brugt 10 pump i alt fordelt i håret over 2 omgange.

Derefter krammer jeg godt op i håret og starter diffusing.

 

Step 4 – Diffusing

Håret tørres til det er 100 % tørt. Det er en vigtig detalje som gør, at krøllerne holder sin form og ikke glider ud. Derfor, giv dig tid!

 

 

Step 5 – Serum

Slutteligt er lokkerne forkælet med Bye Bye Frizz Serum også fra Pretty Curly Girl. Det er en super lækker serum, som lige tæmmer det frizz, du måtte have.

Jeg påfører den i håret med glat og let hånd. Jeg er forsigtig når jeg putter den i efter styling, da jeg ikke vil køre for meget rundt i krøllerne med hænderne. Jeg bruger glat hånd og “glaserer” håret med serum.

Dette er også et produkt, du kan anvende i fugtigt hår for ekstra pleje. Du kan bruge den i tørt hår, hvis du f.eks. har valgt at lufttørre eller hvis du har en periode uden for mange produkter i. Den nærer og styrker håret og giver lækker glans.

    Det endelige resultat i Camillas smukke krøller

FF196D26-F045-4257-928B-9F7AFC032826
BECA8A90-8B06-420F-9EB7-5FA04BD35ECC